- Poruka
- 90.844
Tesko da ce naci, stalno izlazi neki novi soj![]()
dobro dok se po forumashicama ne pocne vatati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tesko da ce naci, stalno izlazi neki novi soj![]()

Mi se redovno “vakcinisemo” hahaha..dobro dok se po forumashicama ne pocne vatati![]()
prica se da je 5,5 sati popravljao kola, a onda se dohvatio komsinice![]()

Videcemo ko je koga, dedin unuk je toSebastijana neće biti neko vreme, javili mi iz bolnice.
Opravljao komšinicu pa naleteo komšija i opravio njega.![]()

Jeste, na medenom je mesecu... mase nam tamo s neke piramide.Dace nema, da se nije ozenio![]()
ako je tako neka uziva pa kada zavrsi medeni mesec i sidje sa piramide ..neka svrati malo i ovde kod nasJeste, na medenom je mesecu... mase nam tamo s neke piramide.
To tek kad deca malo odrastu, e onda ce mu puci film i reci ce - imam i ja svoj zivot, vracam se forumu.ako je tako neka uziva pa kada zavrsi medeni mesec i sidje sa piramide ..neka svrati malo i ovde kod nas

Gde si??![]()
mislim da je najbolje da nazovemo njegovu suprugu i raspitamo se gdje je
vec ga stvarno dugo nema 

Jao, nije valjda poludeo.U septembru
Ali sad nece biti 4,vec delta![]()

Idem, i ako me niko ne pomenje pi.cke ste![]()

Idem, i ako me niko ne pomenje pi.cke ste![]()

A jel rekla da će da nam se vrati?Pozdravlja vas Smokva, živa zdrava i dobro raspoložena, bori se kao i uvek do sad sa životnim izazovima, uzdignuta glave i sa svojim prelepim osmehom.
Jel pozdravila mene posebno♡Pozdravlja vas Smokva, živa zdrava i dobro raspoložena, bori se kao i uvek do sad sa životnim izazovima, uzdignuta glave i sa svojim prelepim osmehom.
nisam znala do skora da je otisla sa forumaPozdravlja vas Smokva, živa zdrava i dobro raspoložena, bori se kao i uvek do sad sa životnim izazovima, uzdignuta glave i sa svojim prelepim osmehom.