A forumaši koji nam nedostaju?

Scaryv . Valjali smo se od smijeha kada je pisala o svom momku . Momak od sto kila
a imao kerac od 5-6 cm u dignutom stanju . Ujutro piju zajedno piju kafu a on je pun
sebe pita kako je bilo a ona ne zna šta da mu kaže .
Tražila je savjet šta da radi jer je momak bio lijep i zgodan .

Mislim da je u to vrijeme " ljis " bio na vrhuncu a bio je posjećeniji od pdf " žene "
Najvrijedniji su bili Maršalov prijatelj , Novalsta , Neistražena , Neizreciva , Rick Ross , Saint
Georgijune ,De Lite ,Smaki ,Shatje , Nina, Stevčina žabica i Metla . Legendarna ženska ekipa .
Koga su one uhvatile na zub taj se nije dobro proveo . Osim zadnje tri ostale više i
ne pišu .

juce mi je cakana dal repku i vidim da je postala broj. i anastasija je broj, ali i cakana.

- - - - - - - - - -

nije nesto sam s ezaebala....neko drugi je jos postao broj, al ja ne znam ko :lol:

- - - - - - - - - -

ani lu je postala broj. :sad2:

I ana lu postala broj :/ brate sta im rade na ovom forumu jbt ajte sve mladje oterajte:lol:

- - - - - - - - - -

Kralj nenadjebivi :lol:

- - - - - - - - - -

nije li rick ross lanselot ?

'leb te jiebo:lol: dićko tol'ke godine se "znamo" :lol:

- - - - - - - - - -

Mislim da je u to vrijeme " ljis " bio na vrhuncu a bio je posjećeniji od pdf " žene "
Najvrijedniji su bili Maršalov prijatelj , Novalsta , Neistražena , Neizreciva , Rick Ross , Saint
Georgijune ,De Lite ,Smaki ,Shatje , Nina, Stevčina žabica i Metla . Legendarna ženska ekipa .
Koga su one uhvatile na zub taj se nije dobro proveo . Osim zadnje tri ostale više i
ne pišu .

Bilo je jos gotivnih likova iz tog perioda . Tada je bilo gotiva ovo sad njesra . Ale ksandar iz bosne decko je bio kraljina pa the last stand 87 itd.

Back