A forumaši koji nam nedostaju?

jedna gospodja koja je ovdje prije nekoliko godina pisala muskim profilom, na zalost preminula je od teske bolesti prije par godina

nesto sam opet ovih dana potresena nerazumjevanjem ljudi prema meni, pa je se sjetih veceras:(

bila je mozda jedna od tri osobe, koje sam ja u svom citavom zivotu srela, a koje su pokazale bilo kakvo razumjevanje prema meni :(

jeste da se spradala na moj racun i igrala sa mojim zivcima kad god joj se cefnulo, al ja inteligentnim ljudima sve oprastam i bas mi nesto veceras pade na pamet, i bas mi nekako fali :(

mislim glupo jeste al je bas tako:sad2:

jedna gospodja koja je ovdje prije nekoliko godina pisala muskim profilom, na zalost preminula je od teske bolesti prije par godina

nesto sam opet ovih dana potresena nerazumjevanjem ljudi prema meni, pa je se sjetih veceras:(

bila je mozda jedna od tri osobe, koje sam ja u svom citavom zivotu srela, a koje su pokazale bilo kakvo razumjevanje prema meni :(

jeste da se spradala na moj racun i igrala sa mojim zivcima kad god joj se cefnulo, al ja inteligentnim ljudima sve oprastam i bas mi nesto veceras pade na pamet, i bas mi nekako fali :(

patetises,kao po obicaju

koji nick je koristila ?

shojo maho kad dobije inspiraciju da piše o seksu, ja sam svaku njenu reč upijao i urezala mi se u pamćenje. Sve sam primenio na mojoj ženici. Nijedan njen savet nije omanuo :super:
Ženica, koja je znala znanje kako biti sofisticirani umetnik sa pravim ženama u krevetu :worth:
znala je ona da dobije inspiraciju i za druge stvari ne samo za pisanje.
eto i mog dragog je vodila na praksu :rotf:
pozdravljam shojo maho ovom prilikom i želim joj svako dobro :heart:

Back