А да ми лепо банкротирамо

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Агарта

Poznat
Poruka
8.355
Па бог да нас види, узгред откачимо оне који нам "прете" (а јел нам стварно прете или нас уцењују? да нису из ЕУ уперили цеви нас!? прете општим санкцијама УН?!? јок бре, само неће да се друже с нама, не морамо ни ми с њима...)
Дакле, елиминишемо извор "уцена" и алиби за власти, узгред почнемо да рашчишћавамо економију као и неке друге земље.
Уосталом, ко је боље прошао: Грчка или Исланд?!

Па... намеће се питање – је ли банкрот толико лош?! Наравно, не кажем да је по себи добар, али ако је алтернатива мучење, можда и због саме економије треба пресећи, а не да се гњавимо без краја. Посебно још ако те уцењују. Ту на сцену ступа струка. Ја као лаик могу рећи да земље које су скорије банкротирале нису уопште лоше прошле на средњи и дужи рок. Русија 1998, Аргентина 2002. и Исланд 2009. Наравно, одмах ће бити не малих проблема за грађанство.

Добре стране банкрота? Евроазијска Србија

Па бог да нас види, узгред откачимо оне који нам "прете" (а јел нам стварно прете или нас уцењују? да нису из ЕУ уперили цеви нас!? прете општим санкцијама УН?!? јок бре, само неће да се друже с нама, не морамо ни ми с њима...)
Дакле, елиминишемо извор "уцена" и алиби за власти, узгред почнемо да рашчишћавамо економију као и неке друге земље.
Уосталом, ко је боље прошао: Грчка или Исланд?!

Добре стране банкрота? Евроазијска Србија

Kod Argentine je bio problem da su ljudi izgubili sve svoje uloge u bankama.
Doduse to u Srbiji naravno nije problem jer ljudi imaju samo dugove.

Аргентина сад боље живи него пре 10 година.
За Ђиласа не знам, но Динкић је од почетка наш "спаситељ" од банкрота (има у тексту) а његове дугове ћемо враћати цео трећи миленијум, осим ако наравно не одбијемо (а то јесте банкрот кад нећеш да враћаш дугове)

Аргентина сад боље живи него пре 10 година.
За Ђиласа не знам, но Динкић је од почетка наш "спаситељ" од банкрота (има у тексту) а његове дугове ћемо враћати цео трећи миленијум, осим ако наравно не одбијемо (а то јесте банкрот кад нећеш да враћаш дугове)
Pa eto vidiš da Dinkić ima istu nameru, samo ne da on propadne, već svi oko njega, cela Srbija! :)

Kako neznaš za Đilasa? Neznaš za onaj most sramote u BG-u? A da o ostalom nepričam... :)

Svo oni odavno rade po tome, što si ti predložio. :)

Poslednja izmena:
Па ми ваљда и јесмо у банкроту , само што нико / Влада / неће да нам саопшти , већ ради куке и мотике се додатно задужује ?!.....али заборављају оно
да је родитељ тукао дете , не што се коцкало , него што је ишло да се вади .

Па ми ваљда и јесмо у банкроту , само што нико / Влада / неће да нам саопшти , већ ради куке и мотике се додатно задужује ?!.....али заборављају оно
да је родитељ тукао дете , не што се коцкало , него што је ишло да се вади .

Nemože se reči da smo bankrot, jer imamo veliki priliv iz inostranstva, što je prvi Dinkić iskoristio za uzdizanje Srbije kada je zajedno sa DOS-om došao na vlast, i zloupotrebio to.
Od toga se i danas večim delom funansira Srbija. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back