Raspucin
Domaćin
- Poruka
- 4.081
Zanima me, kada ste zajedno sa partnerom u vecom drustvu i u tom drustvu se nalazi muskarac koji vam je zapao za oko, kako reagujete?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me, kada ste zajedno sa partnerom u vecom drustvu i u tom drustvu se nalazi muskarac koji vam je zapao za oko, kako reagujete?
nije mi se desilo
al ako mi se desi, obecavam da cu da ga zaskocim tu pred svima, u inat dusmanima, i tebi javljam ovde da proslavimo temu![]()
aha hard kord varijanta....ogavno...onda mi je dobar odgovorpa to...šacovanje, namigivanje, osmesi![]()
Reaguju tako da se spremaju da dobiju samarcinu od uvca do uvca. I gledanje je prevara.
Da. Prevara u dusi, u mislima![]()
tema o gledanju je prezvakana milion puta
mogo bi da se javi postavaljc da rasclani na sta je mislio...jer ako ocete o gledanju smarate brate bilo do pre neki dan....ako cemo o tajnim signalima, namigivanju, pa do odlaska u wc onda je druga prica
A ti bi da namigujes jel?
vuci se u sobu namiguso![]()
A ti bi da namigujes jel?
vuci se u sobu namiguso![]()
Ma brate, ko bi nju, vis kakva je kilava, nema sta joj ne fali, ceo spektar antibiotika pije![]()
se secas onda kad mi se uzjebala maskara pa sam morala do wc-a, a tvom drugu odvezala pertla pa je i on morao do wc-a![]()
Ma brate, ko bi nju, vis kakva je kilava, nema sta joj ne fali, ceo spektar antibiotika pije![]()
Neki apotekar?
- - - - - - - - - -
A mislis onda kad smo imali trojku u wc-u?
Secam se![]()