a da ja malo budem duhovit? sarkastican? arogantan?

jagodo....daj kritiq i drugima....chik

ja imam 3 strica....svirao sam u prvom osnovne gitaru al me boleli prsi od zhica....a i uchio me da sviram kola i ide tito preko romanije....pa sam molio roditelje da me ne shalju....pre toga kad sam bio zaista mali....ishao sam na moderne igre....to mozhda s 5-6 god....to sam batalio al se ne setjam zbog chega....jednom sam bio na fudbalskom treningu i nikad vishe....treniro sam basket mozhda 5-6 meseci pa sam presto iz nekog razloga....bio sam aktivni chlan sekcije iz biologije u osnovnoj....pu je koji sam ja folirant....i umishljena frajerchina....i sav sam....i shta sad se.rem da me chovek pita....daj jagodo reci da nisam frajerchina....zaista mi to nije cilj i sve....jeste ponekad ne znam shta mi valja chiniti pa pitam ljude s foruma da mi pomognu u dilemama....al hej svi mi imamo ups and downs....yebo sam ih par....ne znash ih....mada sve mi frka da ova jedna ne nabasa na ovaj forum i provali me....mislim bilo bi mi trulo poshto sam ispo najgori i sve....al mislim da nema shanse to da se dogodi....isqsno sam yebo samo one koje mi netje stvarati neprilike....jeah....jesam frajerchina bog te yebo....

Lexa:
Interesovanje da se družiš sa njima VAN fakulteta, zaboga.
A neće te grom udariti ako i ti nešto "organizuješ"...

Ja sam do sada ceo zivot nesto organizovao.
I uvek uvek dobio za uzvrat sta sam dobio...

E pa nema vise.

Najbolje zurke
Najbolje ozvucenje
Najbolja pića (ch=c
Najvise pića

i sve o mom trosku

i to ne rodjendan ne slava ili slicno nego onako iz zajebancije

i svi se nesto kao zdrave ovo ono svima sam dobar

posle me niko ne poznaje

e pa NEMA VISE!!!

Lexa:
Dobro, dobro... :shock: Nemo' da me pojedeš.

Kontradiktoran si.

I lažeš.

Hajde ćao.

Ne lazem ja nista
Pravio sam ludacke zurke ali to je istina

Mozda mogu da napravim neko vidjenje sa 4-5 osobe sa fakulteta kod mene , neko picence, muzika sedeljka i tako.

Ali zurke kakve sam ranije pravio to ni u ludilu dok ne skupim krug ljudi koji je dovoljno vredan za tako nesto.

mozda si u pocetku mislio da te ne podnose zbog neke sitnice, koja ti se ucinila velikom, pa si poceo da se ponasas u skladu sa tome.
a sada definitivno imas problem ako je sve kao sto kazes.
sta da ti kazem, nadji novo drustvo, na faksu, nekom kursu...

p.s. sad mi pade na pamet - mozda oni primecuju da stalno odmeravas koliko si ih puta zvao kod sebe, sta si kome dao...

Girl next door:
mozda si u pocetku mislio da te ne podnose zbog neke sitnice, koja ti se ucinila velikom, pa si poceo da se ponasas u skladu sa tome.
a sada definitivno imas problem ako je sve kao sto kazes.
sta da ti kazem, nadji novo drustvo, na faksu, nekom kursu...

p.s. sad mi pade na pamet - mozda oni primecuju da stalno odmeravas koliko si ih puta zvao kod sebe, sta si kome dao...

Ne nikad nisam odmeravao.
Srbija je zemlja u kojoj je narod siromasan i apsolutno sam uvek i kao dete i danas razumeno da neko moze da pravi zurku a neko ne, neko moze da casti pice a neko ne. Nikad nisma gledao "e on je pravio zurku ili rodjendan njega cu da zovem". Uvek sam zvao sve. Nije niko kriv sto nema pa ne moze, i ne vidim sto bi mu merio i sto bi ga odbacivao. Ja sam imao srece da mi je otac uspesan. Vecina i to velika vecina nema tu srecu.

Cak sta vise zvao sam i one koji mene nikad nisu zvali a zvali su sve ostale.

ma ne razbijaj glavu o tome...gledaj svoja posla :I
ja mogu da ti kazem da ne ulazesh dushu u to i da ti nije stalo ali neces razumeti
ja znam jer mislim da sam ja slican tip, vise mi je stalo do posla nego do nekih druzenja
mozda mogu da ne budem takva, ali cini mi se da sad radim na tome, ali onda ne mogu da kukam sto me zove 1 osoba nedeljno i sto je ja odje.bem.
zapamti prvu recenicu i toliko o tome. inace gubis vreme a tebe treba neko da podvikne i malo batina i bicesh ko nov
si isao u vojsku tamo ces naci nove drugare.
ok ne znam z abatine lupam. sto mislis da su ljudi sa netom drugaciji od tih tvojih sto te ne zovu, zato sto te ne poznaju
ja zato mislim
ja sam se izgubila imam pocetak alchajmera
:(

ne treba ti batina.....hha uspesan cale, uf...nije ti bash davao dovoljno topline nije te prihvatao ali nije on kriv...zivi s tim sam prevazidji
e i ovo je nejasno ali sve u svemu ja sad nisam neki pedagog ali valjda cesh naci nekog

izvini a nasta se svode tvoje zurke sta ce ti ozvucenje, sto vam je toliko bitno ebeno ozvucenje??? pa to nije za zgradu, nije za naselje! buku imash u kaficu, u klubu gde god... sto bi neko isao kod tebe...sta je to sto te izdvaja... hrana? ok besplatna hrana, ok
besplatno pice...
hahah zamislite ovo

kazes - okupljanje kod mene, uracunat obrok i 2 napitka po izboru
: )))))

i samo im dash da jedu a ono nista ih ne zabavljash.

narodna kuhinja

inace ti si seljo zato niko nece da se druzi s tobom.

AntunTun:
shta retji....u pravu si jagodo....samo mislim da ja chak i previshe gledam u ogledalo....mislim pomalo sam narcisoidan i te stvari....mirna voda i tako to....mozhda ako me prekorish pa mi ukazhesh gde greshim....a ja tju se popraviti i sve....frajerchino c c c....u suck

pa sad i ne smrdim kupala sam se. a jesi frajercina kao borac si za pravdu a samo sedish za kompom i ides na svoj salter. hahahah pa to se i za mene moze reci
pa neces se popraviti shta me briga :I ali sam pokazala da sam pametna

a kako da te popravim a
ma i sta ima da te popravljam.

e pojela sam sad parce slanine i sir. opet cu se ugojiti
:( sad sam taman, ono imam mozhda 2 kg viska ali je ok nekako je oblikovano...ali ako krene da raste.... aaaaaaa
i nisam naucila sve
:(

krvolok:
Si ti, " voćko ", neki psihijatar - amater, sa dugogodišnjim iskustvom, kada si to tako stručno i naučno argumentovano izanalizirala ( nedostaju TABELE, ali ne može se baš sve PREKO NOĆI :lol: ! ) ??? :shock:

e, bas to ! : )))

hahahah pa dobro ovde na sve strane psihijatri amateri p amogu i ja malo da zasvetlim na tom polju :I

sta treba da me sramota sto postojim i sto se pravim nevinashce...pa dobro sramota me je kad mi odbrusite :)

e sad moram da procitam sta sam onomad pisala ali nisam bas sigurna da hocu : ))))) el sam pomogla nekom, kakvi su rezultati??? ima li mrtvih : )))

hahaha koliko sam sad zaredjala poruka...uzh as

AntunTun:
mislim da nema shanse to da se dogodi....isqsno sam yebo samo one koje mi netje stvarati neprilike....jeah....jesam frajerchina bog te yebo....

sve pocnes pa od samovolje prestanes...
hahah iskusno si ebo samo one .. : )) el to ima neka ustanova u tvojoj blizini : ))
jao i meni je frka da me ne provale..recimo oni sa hora : )) ali oni ne zalaze po kojekakvim forumima..jadnici ; )))))
interesantna je ta recenica o iskusnom ebanju ali prepusticu nekom drugom kolegi da je malko proanalizira. ja sad idem ipak da operem poneki zub : )))
salim se ja evo vidis krenem pa mi je tesko da stanem ali stacu.
a malopre sam pomislila kako je krsta opterecena glupostima a ja je sad napunilaaaa

mislim plasi me to...zhivot..mora se imati cilj
ja nekad nisam sigurna gde sam tacno i sta da uradim blokiram se

imam neku zhelju ali ne znam da li je prava. ja sam mistichna sada

e tako ajde sada necu stvarno da pisem i stvarno cu da ucim!

mislim da bi bilo pedagoski kad bi neko izbrisao ovo moje tuce poruka : )) mene odbijanje necije uvek unapredi..kao neko mi objasni da nisam bas tako dobra kad ja mashtam kako sam sjajna

ok malo sam zazhalio shto sam te zvao na kafu i sve....al shta ima veze....pishemo a to je bitno

sad sam se ofiro da sam te zvao na kafu....pu je bash nemam smisla i sve....no koga u sushtini briga....bitno da sam frajerchina....

next big thing is here.....but to me it seems quite clear....that its all just a little big of....

end of story....

Back