A.C. Milan

2yo9xde.jpg

^Ovaj covek je neunistiv :mad:

U sebi kaze "kad ce kraj spava mi se":lol:

Dok Maldini daje golove Milan ce biti tu gde jeste.Ako niko drugi u Milanu to ne zna,onda jembes takav tim.

Iako sam ranije branio Ancelotija,mislim da bi promena ipak donela boljitak.Ali na krajus sezone,sad je dzabe menjati.A na krajus ezone mogu da mu omoguce neki monstruozan budzet i ostave ga da vide sta moze da uradi,sto ce se najpre i desiti :D :D :D

Gledao sam danas pregled utakmice Milan - Atalanta...
Znaci Milan je potpuno pokraden...2 cista gola ponistena(jedan Sidorfa i jedan Ambrozinija) i jos jedan penal koji nije sudjen(nad Ambrozinijem)...A prvi gol Atalante je neregularan jer je igrac koji je postigao gol prije toga napravio faul...
Ambrozini je odigrao fenomenalno...najbolji igrac na utakmici...nad njim je dosudjen i penal u zadnjem minutu koji nije iskoristio Pirlo...
Galijani je izjavio da je sudjenje pobijedilo utakmicu definitivno!
Anceloti je bio razocaran!

Definitivno je neunistiv. Preziveo je La Korunju, Ajndhoven, Istanbul i mali milion blamaza u Kalcu za poslednje 2 sezone.
Relax.
Kad dođe Murinjo osvojićete Kalćo ili dva ...zauzvrat ćete morati da slušate kako je on Specijalan,najbolji prodaće Pata kupiti Drogbu ,pa ćemu crći rok trajanja u i onda nećete osvojiti ništa.Da napomenem posvađaće se sa cijelom upravom i kolegama...zbog svoje sujete,arogancije i iskompleksirani.

Ja se nadam da se doci u Milan zajedno sa najboljim napadacem na svetu, Drogbom :)
Ali ne vidim razlog zasto bi neko prodavao Patoa...njih dvojica bi bili spoj mladosti i iskustva a to je najbolja kombinacija.

Sedorf-Kaka-Pato-Drogba>pa ovi bi nabusili svaku ekipu...

secanja...
35alvrt.jpg

_______________________________________________________________________________________

J.b.g, sad mozemo samo da sanjamo o ovom trofeju. Ne zelim da svaljujem krivicu ni na jednog igraca, nisu oni krivi sto su takvi...kriva je uprava zbog katastrofalne politike transfera. Iako ova baba (lici na babu priznajte :lol: ) nije kriva ni za sta, mnogo mi pichi po zivcima i voleo bih da joj vidim ledja sto pre. Verovatno znate ko je ona, ali nece biti na odmet da okacim njenu sliku...
2rpsf3t.jpg

Evo jos jedne slike...
205qz5j.jpg

Ako cemo pravo taman lici na neku vjesticu...
Ali prati redovno utakmice Milana...i Ambrozinija...vidjeces koliko je taj covjek pun energije i koliko on radi za taj Milan...mislim da ih trenutno drzi bas on i Sidorf prije svih a onda Maldini, Odo,Nesta i one malise Pato i Paloski da ne puknu potpuno(sa 6-7 igraca ne moze da se igra...a jos sto je najgore i ovi nabrojeni igraci grijese jer im je moral pao)...Pirlo je pao, Gatuzo pao, Djilardino je od pocetka rupa, Inzagi je vala umoran(nije mu ni cudo), Emerson je umoran dosao, golman nesrecan jer prima golove iz situacija gdje on ne moze nista...to se zove agonija...
Kaku ne pominjem...srecom je mlad inace bi se penzionisao 100% jer kad god gledam utakmice i on je nezadovoljan...
Nije mi samo jasno odakle takva glad kod Maldinija...taj covjek je u svakom smislu legenda...on moze i sa 50 da igra:lol::lol::lol:

Nije mi samo jasno odakle takva glad kod Maldinija...taj covjek je u svakom smislu legenda...on moze i sa 50 da igra:lol::lol::lol:

Tome se i ja cudim...i posle 1000 odigranih utakmica on ostavlja srce na terenu, nema sta majstor ostaje majstor. Bez sumnje najveca legenda u istoriji kluba i jedna od ikona svetskog fudbala ;)

Top 15 legendi Serije A prema zabarskim medijima su...

I evo jedna zanimljivost, da ne kazem komedija...
Newcastle trazi Maldinija :)

ova druga vest je LOL :rotf:

Hahaaahhaaha eto sale,koja glupost,ovo davno nsiam cuo..Ali bila je fora pre nekoliko godina,isto je bila prica za Njukasl,i isto je kao Maldini bio zainteresovan..I onda sam gledao neku uzivo emisilu gde je on rekao da je sve to izmisljenoo i da nikkad ali nikad nece napustiti Milan i to je to! Prevelika je on legenda Milana da bi tek tako na kraju karijere sve to bacio u vodu...

Hahaaahhaaha eto sale,koja glupost,ovo davno nsiam cuo..Ali bila je fora pre nekoliko godina,isto je bila prica za Njukasl,i isto je kao Maldini bio zainteresovan..I onda sam gledao neku uzivo emisilu gde je on rekao da je sve to izmisljenoo i da nikkad ali nikad nece napustiti Milan i to je to! Prevelika je on legenda Milana da bi tek tako na kraju karijere sve to bacio u vodu...
da dobro bi mu dosla engleska , da odigra 10 utakmica , slomi nogu i zavrsi karijeru :D:lol:

Back