A.C. Milan

ja mislim da Cheh posle ovoga vishe nece biti onaj stari golman.ima da ga bushe samo tako.Pobogu ipak je to fraktura lobanje, poremecen mu je nervni sistem.Centri sistema i to....ja bi onom tipu iz Redinga dao dozivotni crveni karton za to.Odnosno zabranu bavljenja fudbalom.Pobogu, osakatio je golmana.Nece Cheh nazad u fudbal, a i ako se vrati, Chelzi ce da ga isfura tekmu-dve ( da vidi kako ga bushe) i onda ce ga samo baciti negde u neku beton ligu....

Kr$t@:
ja mislim da Cheh posle ovoga vishe nece biti onaj stari golman.ima da ga bushe samo tako.Pobogu ipak je to fraktura lobanje, poremecen mu je nervni sistem.Centri sistema i to....ja bi onom tipu iz Redinga dao dozivotni crveni karton za to.Odnosno zabranu bavljenja fudbalom.Pobogu, osakatio je golmana.Nece Cheh nazad u fudbal, a i ako se vrati, Chelzi ce da ga isfura tekmu-dve ( da vidi kako ga bushe) i onda ce ga samo baciti negde u neku beton ligu....
Ne verujem. Po najnovijim informacijama na njihovom oficijalnom sajtu Ceh se oporavlja brze nego sto su mislili. Na svaka 3 dana rade mu se sve analize da bi se na vreme primetile posledice. Kazu da ova povreda nece uticati na njegovo mesto u klubu kao ni na njegovu igru. Bar tako kazu, a sve je moguce. Ipak to nije bas naivna povreda. A onaj Reding bi trebalo poslati u 5. ligu pa neka se tamo krse.
a i ja sam cula da dolazi Dida.

Back