A.C. Milan

[11/13] Sheva Denies Milan Talk

ANDRIY SHEVCHENKO has rejected reports linking him with a return to AC Milan.

The Chelsea ace spoke to Milan president Silvio Berlusconi at the weekend following the birth of his second son.

And Berlusconi later revealed details of the conversation on Italian TV.

He said: "Sheva called me on the phone to tell me about the birth.

"I was with several others and we all started singing 'Sheva come back to us, come back to us' and he said 'I would very much like to'."

But Shevchenko, who scored his fifth goal for Chelsea on Saturday, insists his reply was purely out of politeness.

The Ukrainian striker said: "The phrase I made that I wanted to return was out of simple courtesy."

AC Milan vice president Adriano Galliani also insists Shevchenko has little hope of rejoining the club he left for £30million last summer.

Galliani said: "It is technically impossible.

"Shevchenko is a non-European player and his spot has been taken by Ricardo Oliveira, full stop.

"The president thinks ahead to the future and speaks about feelings, but he doesn't look at the acquisitions.

"He forgets that Sheva is a Chelsea player, that they paid millions for him and that he made a life choice."

(thesun)

[X]

Ćavi je kreator igre u Barseloni, iako mnogi tvrde da je to Ronaldinjo. Za Zambrotu već svi znamo. Ali mene interesuje kako bi ga to Barsa pustila, kad im je došao sada na leto.

Dobro, odlaskom Čavija stvara se mesto za Iniestu(koji je kažu bolji od njega, ali Ćavi ima neku reputaciju pa je uvek u prvih 11), ali odbrana im je onako šuplja, samo fali da im ode Zambrota!!!

@ Vison - ma,da...eno javljaju da je prekinuo pregovore za produzetak ugovora sa laciom i da ce u milan..........kao moze da igra i u LS......mani ih........

@ Walken - zato sam i rekao da je mrtav...dosta mi je vise tih preko 30 u milanu....

Nesta i nije toliko mator... On je igrac kalibra Maldinija i moze jos minimum 4 sezone da odigra na vrhunskom nivou (danas bi svaka ekipa pozelela Kanavara u svom sastavu iako su 33 godine), a za njega sam jos 98 smatrao da je jedan od najboljih odbrambenih na svetu, sto je i dan danas iako ga povrede ubijaju... Za ove ostale pod hitno treba zamena...

Milan je nastavio sa očajnim igrama u domaćem prvenstvu. ’Rosoneri’ su na San Siru odigrali samo nerešeno, 0:0, sa Torinom. Alberto Đilardino pokazao je još jednom da se nalazi u velikoj golgeterskoj krizi, pošto u 79. minutu nije uspeo da pogodi mrežu sa 11 metara.

Nakon što je bio oboren u šesnaestercu Torina, centarfor Milana pogodio je sa bele tačke prečku i tako propustio najbolju priliku da donese Milanu tek drugu pobedu u poslednjih sedam mečeva. Milan je u poslednjih 10 minuta imao sreću da izbegne poraz, pošto su gosti dva puta preko Mucija pogodili prečku.

Milan je posle novog remija ostao na 15. poziciji, dok je Torino sada na desetom mestu.

Treba krenuti sve iz pocetka. Ako treba neka provedu narednih nekoliko sezona u borbi za opstanak, ali neka barem naprave dobar tim.

Krajem 1990ih Milan nije uspevao da se izbori ni u Intertoto Kup. A onda su napravili nekoliko odlicnih poteza, osvojili Calcio i Ligu Sampiona i bili poprilicno dugo u samom vrhu svetkog fudbala.

Prica se da ce Dida u Chelsea sto znaci da nam treba novi golman.

Shovkovski svohkovski shovkovski
Ali kako to da Dida ide? :( ....prvo sheva, pa sad i on za njim...o moj gade....
mada, Ilario po meni extra igra, ja sam mislio da ce oni shabani da ga izbushe, a on solidno.Lepo je to :)

Back