A.C. Milan

e,ovo vec moze da se nazove katastrofom!
ne ova tekma, vec cela sezona
pa jbte, mi maltene nismo dobili ni trecinu utakmica ove sezone!!!
koji je ovo ****!!!
Anceloti, ti se blago meni spakuj i nek ti je sa srecom!!!

Bolje bi bilo da Amelija ode u napad, pošto već imate odličnog golmana,dok su vam napadači žalosni. Evo i ja se malo smejem svojoj nesreći, čisto da Techa ne bude sam :lol: :lol: :lol:

cvidza:
ilke ne zezaj da ne volis milan?????
sutra 2 !!!!!!!!!100%
Pre par godina mi je propalo oko 50.000 eura. Imao sam oko 40-ak parova na tiketu. Sve uhvatim a Milano izgubi kući od poslednje Venecije 1:0. A ja imao i 1 i X. O tome sam već pisao pre par meseci. A pre neki dan opet zbog njih "popušim" :evil:

auuuuuuuu,pa zato si ti pre neki dan napisao da nemas kinte.....znaci milan je kriv!!!!!!
igraj sutra 2,ako ne dodje ja ti placam pivo!!!
milan je takva ekipa,sada su u prvenstvu losi,a ja ti garantujem da ce oni u evropi dogurati daleko!!!!!

kaze berlusdkoni nekce biti znacajnih pojacanja u januaru...moraju da izbalansiraju budzet...a pre neki dan bilo na b92 da su imali najveci obrt posle reala i mancestera...i koliko su dobili od sheve...i sad se proseravaju....bilo bi dobro da dodje Lippi........ sad se prica i o amauriju.............a galijani je rekao da bi totti mogao u vec u januaru e to bi bilo predrkano dobro....ali posle toga berluskoni rekao ono,....sta sam sad napisao.........ne znam.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a ovaj oliveira nije normalan koliko je stativa i preski pogodio od kada je dosao u Milan...... videcete da je on extra igrac samo da udje u formu...bio je dugo povredjen.......ali je jako dobar,dosta mnogo odlican.....a i mlad je.....relativno......

pa dokle ce vise inzagi onako da se blamira???!!! :evil:
a kod onog slobodnjaka mislim da bih ja bolje reagovala :roll:
hvala bogu pa je dida imao jednu odlicnu odbranu, inace 2-0... :shock:

***** ti i inzagija i citav tim... a i onog komentatora rekao je kako lil sada ima 7 bodova pa sam se ukenjala da necemo biti prvi u grupi..al odmah sam proverila, lil ima 6 kao sto sam i mislila, jel tako? nije da mi je svejedno, ali sledecu mozemo da izgubimo

Back