Naravno da nece razbiti kasicu, rezultati su vec nekoliko sezona u drugom planu sto se AC Milana tice. Osvojili smo titule pre 2 godine ali ne zahvaljujuci sjajnim igrama i velikim ulaganjima vec zahvaljujuci ocaju od lige i nedostatku konkurencije.
Pare su Silviju neophodne, na zalost. Posao mu ide ocajno i odlucio se da profitira od fudbala, tako sam procitao. Dakle nece biti velikih ulaganja jer mu trebaju pare, da nije tako mi ne bi ni prodali Silvu i Ibru jer koga boljeg mozemo da nadjemo?
Sve ove prica oko Dzeka, Teveza itd nisu istinite, veze s vezom nemaju, smesne su jer mi nemamo para za njih.
Zivo me zanima koga ce dovesti u odbrani, voleo bih da najdemo podatak od prosle godine, mislim da je Pis to objavio, tice se broja primljenih golova kada su na terenu bili Nesta i Silva i kada nisu, Razlika je drasticna. Dakle ostali smo bez 2 najbolja defanzivca,koga ce da dovedu...
da se necemo mozda osloniti na Meksesa i Boneru?
Bekovi su nam ocajni, Antonini tu i tamo, ne znam nista u napadu a u odrani je los. Abate zna da pretrci igraca i to je sve, mada ni to mu ne vredu jer posle ne ume da centrira, u odbrani vise nego ocajan. Vezni red kreativca bez. Valjda ce nas ukeenjati sa Montolivom mada mrka kapa.
Molimo se bogu da Boa i Noceino odigraju bolje nego prosle sezone ali i to ce biti tesko jer to je njihov maksimum.
Napad los, sklon povredama i neefikasan.
Najvise ocekujem verovali ili ne od El Saravija. Kasano je doktorski odigrao EP ali imao je sa kim da igra, u Milanu tesko.
Dakle sve u svemu boricemo se za izlazak na EURO scenu grcevito. Sve su prilike da se u Milanu nece igrati LS dogodine.