A.C. Milan

Sad kolaju price tipa...Milan poklonio pobedu Leceu za opstanak da bi im ovi prodali Vuchinica. :lol:
I da je Milan dosao na -5 ne verujem da bi mogao nesto da uradi do kraja prvenstva.Toga su bili svesni i oni i zrtvovali su tu jednu utakmicu da bi bili spremni za Lion.

da vidim dal sam naucila da saljem slike...

Prilozi

• Copy of 1.jpg
    Copy of 1.jpg
    74,5 KB · Pregleda: 6
Ma covece pa za oba gola je Sheva zasluzan.
U prvom je presekao napad,i kakvu loptu dao seedorfu!
u drugom opet on sutao!
svaka cast i pippu ali jedan je CAR !!!

Gilardina u kur*ac a da dovedu Henryja il Ibrahimovica...
I onog magarca Ancelottija u tri p i c k e materine njegove vise...i odbranu novu da dovedu

Kakva smrdljiva ekipa ide u polufinale... Strasno.... Jos vise ih mrzim posle onakvih golova... Sheva najbolji igrac??? Jeste al kad se ne bi racunali Eto, Henry, Ronaldinho, Messi, Riquelme i ostali majstori. Pa onaj Kaka je duplo bolji igrac od Shevchenka..... Smrt milanu FORZA JUVE

ha,ha...vidi ,ko sme da se javi......

seti se gola koji ste dali werderu i kako ste prosli dalje,i pogledaj kako igra juventus...i shvatices i sam da treba da cutis....

za ovaj blam od posta iznad cemo da ti oprostimo,aj'.....

Juventus je razbio verder u te dve utakmice, posebno u drugoj (gol emersona je najsugaviji koji sam ikad video, uz inzagijev protiv bajerna), i vise je zasluzio da prodje nego milan protiv liona. Procitaj post u temi Liga sampiona i videces mojue misljenje o ovogodisnjoj ligi sampiona

Znaci pricate o dva najsmrdljivija, najsugavija i najusr.nija tima na svetu, ali neka i njih ce stici pravda,pa gledali ste prethodni medjusobni mec Juve-Milan, pa to je bilo ubijanje, mucenje, tuga, zalost...ko dom penzionera iz I Svetskog rata!!

vlada_susa:
Znaci pricate o dva najsmrdljivija, najsugavija i najusr.nija tima na svetu, ali neka i njih ce stici pravda,pa gledali ste prethodni medjusobni mec Juve-Milan, pa to je bilo ubijanje, mucenje, tuga, zalost...ko dom penzionera iz I Svetskog rata!!
Vise mi je muka od tvojih komentara :evil: :evil: :evil:
znas samo da pljujes druge klubove, a tvoja Roma ne moze ni Zvezdu da pobedi a kamoli da se plasira u ligu sampiona i osvoji trofej... zato tisina :!:

milanfan:
Vise mi je muka od tvojih komentara :evil: :evil: :evil:
znas samo da pljujes druge klubove, a tvoja Roma ne moze ni Zvezdu da pobedi a kamoli da se plasira u ligu sampiona i osvoji trofej... zato tisina :!:

xaxaxaxaxaxa, pa jos ce zensko da me upucuje u fudbal...ne bih se raspravljao, ali dok je u Romi bilo para i dobrih igraca Roma je igrala najjaci fuidbal.....xaxaxaxaxaxaxa

Juventus igra sve na snagu,i na silu...u Italiji im to prolazi jer ih drze sudije i ime...zasto vec godinama ne mogu nista da urade u evropi?
Milan ima priliku da treci put u poslednje cetiri godine udje u finale lige sampiona!
Najefikasnijitim u Italiji,drugi po efikasnosti u Ligi Sampiona!

A Utakmica u Torinu je bila ubijanje jer se Juventus zatvorio i nije smeo da igra jer bi prosao kao i u Milanu 3:1

Milan igra lep i atraktivan fudbal,ali istina je da bi mogli i bolje da nisu toliko podredjeni Ancelottijevoj taktici.

Back