A.C. Milan

Ovo je bila jedna o boljih tekmi u poslednjih 10-ak godina ...

Prvo Ševa otrese nesretnog Olegera i rutinski završi, onda savršen pas Ćavija i perverzna reakcija Etoa za izjednačenje i na kraju magija Ronaldinja :worth::worth::worth: ... A šansi milion :eek: ...

Bar upola nek bude sada i svi ćemo biti prezadovoljni :lol:

Da, samo što će Messi imati oko 10-15 sličnih prodora a Nesta više nije mladić ... Da je Nesta u formi od pre desetak godina bio bi to epski duel dva savršena igrača, ovako Messi rešava dvomeč osim ako ne ustane na levu nogu :D ...

a naravno......ali Nesta je igrac kakvih je malo bilo i pre bi mu i sa 40 godina dao da cuva mesija nego vecini defanzivaca danas...on ima kvalitet a to ce nam trebati protiv barse, nisu dovoljni samo prosecni igraci sa velikim pozrtvovanjem kakvih sada ima puno u milanu.....trebace nam ii puno trcanja , ali nije to dovoljno..... a nesta je i u 36-oj godini drzao celu odbranu u toj utakmici...a zamisli da milan ima normalne bekove koliko bi i njemu bilo lakse...da milan ima dva dobra beka, nesta bi uz silvu mogao da igra jos dve-tri sezone...ali evo oni planiraju da puste nestu na kraju sezone a dovesce astorija ili natalija.....svuda traze jeftiniji varijante... uporedi tu odbranu antonini-silva-mexes-abate sa maldini-nesta-stam-cafu .... na sta smo spali majke im lopovske....

Da, samo što će Messi imati oko 10-15 sličnih prodora a Nesta više nije mladić ... Da je Nesta u formi od pre desetak godina bio bi to epski duel dva savršena igrača, ovako Messi rešava dvomeč osim ako ne ustane na levu nogu :D ...

a naravno......ali Nesta je igrac kakvih je malo bilo i pre bi mu i sa 40 godina dao da cuva mesija nego vecini defanzivaca danas...on ima kvalitet a to ce nam trebati protiv barse, nisu dovoljni samo prosecni igraci sa velikim pozrtvovanjem kakvih sada ima puno u milanu.....trebace nam ii puno trcanja , ali nije to dovoljno..... a nesta je i u 36-oj godini drzao celu odbranu u toj utakmici...a zamisli da milan ima normalne bekove koliko bi i njemu bilo lakse...da milan ima dva dobra beka, nesta bi uz silvu mogao da igra jos dve-tri sezone...ali evo oni planiraju da puste nestu na kraju sezone a dovesce astorija ili natalija.....svuda traze jeftiniji varijante... uporedi tu odbranu antonini-silva-mexes-abate sa maldini-nesta-stam-cafu .... na sta smo spali majke im lopovske....

Secam se ove situacije, odigrali smo sjajnu odbranu tada i Barsa bukvalno osim ta 2 gola sto je dala nije imala vise sansi. Mada mi je zao sto smo se povukli posle ranog gola al ajd sad, valjda je Alegri naucio lekciju.

Pa sada se prva utakmica igra u Milanu, to bi moglo da mu pokvari bunker planove........ kontam da bi Berluskoni ispizdeo na njega da Milan igra bunker i opet pukne sto bi vrlo moglo da se dogodi...

Niko nije uspeo da odbrani titulu LŠ, pa neće valjda ni Barsa sada, neko mora da je izbaci...neka to bude Milan.:D

Samo da u timu budu Ibra, Boateng, Silva...i Pato da se vrati, al' onaj dobri Pato...

Najvažnije je da Boateng igra, on diže moral ekipi...odličan je...pa još neka golčina da bude.:per:

Pa sada se prva utakmica igra u Milanu, to bi moglo da mu pokvari bunker planove........ kontam da bi Berluskoni ispizdeo na njega da Milan igra bunker i opet pukne sto bi vrlo moglo da se dogodi...

Nije toliko lud da igra bunker u prvoj tekmi, i to kući, biće sigurno operazan, al' bunker nikako...možda cilja 0-0, pa tamo remi...takav je njegov mentalitet.:mrgreen:

Emanuelson mi se sve vise svidja, sve je bolji i bolji. :klap:

Inace interesujemo se za Edersona iz Liona, naravno istice mu ugovor pa cemo pokusati za dz da ga dovedemo. Sad da li cemo pogoditi kao sa Nocerinom ne znam, ali ja da se pitam ne bih gomilao igrace na ovaj nacin.

A ko je treci ?
Inace i Zambrota je jedan od igraca Juventusa koje sam ja zeleo u Milanu....samo ne u godinama u kojima je i dosao :( Dok je Kapelo trenirao Juve Zambrota je bio najkorisniji (moje misljenje), nema pozicije na kojoj nije igrao vrhunski, samo je falilo i na gol da stane.....

p.s. moram da ponovim da mi je Nesta drugi omiljeni igrac , legenda !

Ibra razbio Romu...sada Milan ima +7 u odnosu na Juve, a Juve dočekuje Inter.

Vratio se Boa...:worth:

Ali se povredio Silva i neće igrati protiv Barse, to je potvrdio i Alegri...neće igrati ni Abate, kao i Bomel zbog kartona...odbranu neka drže Nesta i Mexes, na desnoj strani Bonera, koji je poslednjih par utakmica dosta dobro odigrao, i na levoj strani Mesbah.

Robinjo se vraća protiv Barse...za Pata ne znam...

Ovaj preokret ce se mozda pokazati kao kljucni u borbi za skudeto, narocito ako Juve kiksne sutra :)

A sto se silve tice zaista steta sto nece igrati protiv Barse, to nam znatno umanjuju sanse koje i bez toga nisu prevelike. Samo Bonera da ne igra :dash: sto je Bonera udaljeniji od terena sanse nam rastu :lol:

A sto se silve tice zaista steta sto nece igrati protiv Barse, to nam znatno umanjuju sanse koje i bez toga nisu prevelike. Samo Bonera da ne igra :dash: sto je Bonera udaljeniji od terena sanse nam rastu :lol:

'Ajde bre Džoni, zaboravi sve kikseve i nesreće...i pogledaj kako igra ove sezone, i Alegri kaže da dobro igra...pa priznaj.:lol:

Zamisli da odlučujući gol za prolazak.:hahaha:

Back