Ma ja drvlje i kamenje vec godinama kako god....

ja sam u stvari besan sto smo od onakve ekipe iz 2003 dozvolili da izgledamo ovako sada...i sve gori i gori smo igracki.... i sve zbog ciganisanja oko para, nemoguce da nije moglo bolje posle tolikih trofeja (i para koje idu uz njih) i prodaje shevchenka i kake, nemoguce da nisu mogli bolje igrace da dovedu i imaju bolji tim...i jako sam besan i uvek cu biti...sugavi berluskoni... nas je bukvalno u*****o ovaj tiago silva, i sto je ibra imao takav haos u barsi pa ga dobili za dz. svi ostali igraci koje smo doveli posle 2003 su dve klase ispod onih koji su tada igrali..... (ajde boateng i nocerino igraju iznad svih ocekivanja pa da kazes da su klasa ispod) .....
nije normalno da se opuste toliko da ne mogu da se sastave posle prvog primljenog gola...ali yebiga ne vredi sad oko toga ni da se raspravljamo....sta je bilo bilo je...oguglao sam o ta blamiranja.... vec previse smo ih imali ( racunajuci trpanja od po nekoliko golova od jacih ekipa, i ispadanja od nekih slabih...)
ali ajde, mozda im je ovo i trebalo i bili su se napalili, dobro je da su prosli, ali opet ja ni n ocekujem mnogo u ls, najbitnije je da skueto odbarne, toliko valjda mogu.
p.s. e da, odgledaj ti sad i prvo pa aj onda nemoj drvlje i kamenje