A.C. Milan

Ruka Matrija je u ofsajdu...
Nije, jer u ofsjadu može biti samo deo tela sa kojim smeš da postigneš gol (što će reći sve osim ruke :D) ...

Pa dobro, ako ne kazne Bomela, ne treba ni Pirla...i obrnuto...možda je ovako i najbolje.
Samo što je Bomel njega udario dok nije bio u posedu lopte, Pirlo je njega laktao dok je kontrolisao loptu ... Elem, možda i jeste najbolje, inače derbi ne bi bio zanimljiv bez tih koškanja ...

Nije, jer u ofsjadu može biti samo deo tela sa kojim smeš da postigneš gol (što će reći sve osim ruke :D) ...

Juveovi igrači mogu da daju rukom...:mrgreen:

Dobro...gornjim delom može da postigne gol...:lol:

Samo što je Bomel njega udario dok nije bio u posedu lopte, Pirlo je njega laktao dok je kontrolisao loptu ... Elem, možda i jeste najbolje, inače derbi ne bi bio zanimljiv bez tih koškanja ...

Onda bi morali i Pirla kazniti, možda meč menja od Bomela...ne bi, to je pravi derbi, samo je sranje što ga sudije tako zayebu.

Nisam gledao prvo poluvreme,ne mogu da verujem sta se desava...u stvari mogu, ali ne mogu........ rekao sam da arsenal ima sanse jer je milan u stanju da odigra uzasno losu utakmicu u svakom trenutku, i cini mi se da je tako bas i bilo (video sam golove i el saravijevu priliku) ... ako je mogao lece da im da tri komada sto ne bi i arsenal, samo sada nema boatenga.... ovo je veom prosecna ekipa, bice sramotno kako god da se zavrsi...

Au...šta reći.:eek:

Šaravi i Noćerino promašili nemoguće...i Ibra ono.:rtfm:

Abijati...:worth:

Najgore moguće po navijače Arsenala...idemo dalje, FORZA MILAN!
smiley-ac-milan.gif

Videlo se odmah da su dosli tamo da 90 minuta cuvaju loptu, a i pored toga je svaki napad bio opasnost jer ovima odbrana bila isturena i razredjena. Ocekivao sam da cemo iz kontre da damo neki al sta kad u napadu Saravi i ocajni Robinjo(muka mi padala kad god lopta bila u njegovom posedu) a Ibra nadmasio i Inzagija po broju ofsajda. Totalno nepovezano prvo poluvreme, i bas sam gledao - oni povedu 1-0 mi i dalje cuvamo loptu, 2-0 mi i dalje isto, i tek su se onda u drugom poluvremenu sabrali malo, a i tu nas spasi Abiati u onoj situaciji sa Van Persijem. Prolaz iskljucivo njemu treba zahvaliti.

Nisam gledao prvo poluvreme,ne mogu da verujem sta se desava...u stvari mogu, ali ne mogu........ rekao sam da arsenal ima sanse jer je milan u stanju da odigra uzasno losu utakmicu u svakom trenutku, i cini mi se da je tako bas i bilo (video sam golove i el saravijevu priliku) ... ako je mogao lece da im da tri komada sto ne bi i arsenal, samo sada nema boatenga.... ovo je veom prosecna ekipa, bice sramotno kako god da se zavrsi...

Ma nije prosecna ekipa, nego ne valja mentalitet.

Daj 1 gol majku mu pa onda cuvaj loptu, a ne da tek posle 3 primljenog gola shvatis ozbiljno situaciju.

I ja gledao samo drugo i zadovoljan sam. Ajde Piss nemoj odmah drvlje i kamenje, normalno je sto su se opustili ali bitno je da su bili najbolji kad ih je vec pola evrope prezalilo. Sve u svemu ja sam zadovoljan :)

Ma ja drvlje i kamenje vec godinama kako god.... :) ja sam u stvari besan sto smo od onakve ekipe iz 2003 dozvolili da izgledamo ovako sada...i sve gori i gori smo igracki.... i sve zbog ciganisanja oko para, nemoguce da nije moglo bolje posle tolikih trofeja (i para koje idu uz njih) i prodaje shevchenka i kake, nemoguce da nisu mogli bolje igrace da dovedu i imaju bolji tim...i jako sam besan i uvek cu biti...sugavi berluskoni... nas je bukvalno u*****o ovaj tiago silva, i sto je ibra imao takav haos u barsi pa ga dobili za dz. svi ostali igraci koje smo doveli posle 2003 su dve klase ispod onih koji su tada igrali..... (ajde boateng i nocerino igraju iznad svih ocekivanja pa da kazes da su klasa ispod) .....
nije normalno da se opuste toliko da ne mogu da se sastave posle prvog primljenog gola...ali yebiga ne vredi sad oko toga ni da se raspravljamo....sta je bilo bilo je...oguglao sam o ta blamiranja.... vec previse smo ih imali ( racunajuci trpanja od po nekoliko golova od jacih ekipa, i ispadanja od nekih slabih...)
ali ajde, mozda im je ovo i trebalo i bili su se napalili, dobro je da su prosli, ali opet ja ni n ocekujem mnogo u ls, najbitnije je da skueto odbarne, toliko valjda mogu.

p.s. e da, odgledaj ti sad i prvo pa aj onda nemoj drvlje i kamenje ;)

Ma nije prosecna ekipa, nego ne valja mentalitet.

Daj 1 gol majku mu pa onda cuvaj loptu, a ne da tek posle 3 primljenog gola shvatis ozbiljno situaciju.

pa to ti je to.... nema ambicije niko u klubu... pocevsi od predsednika... jasno stavljaju do znanja da nece da ulazu u klub kao pre, stalno se pozivaju na staru slavu, vec deset godina kuliraju gomilu blamiranja koje smo imali, igraci se dovode ispod cene, kad im istekne ugovor, nemaju taj osecaj da su dosli u veliki klub da su duzni istoriji i reputaciji kluba, skupili se odradjivaci mahom i to ti je to... trener isto mediokritet.... i sta da ocekujes, ima par igraca koji vrede nesto , par koji se jako trude i kad se sve to tako skupi i smulja dobijes ovako nestabilnu ekipu kakva i jesu...... mogu da odigraju i ovako i onako, kao i mi kad se skupimo na livadi, kakav nam je dan......

Ma ja drvlje i kamenje vec godinama kako god.... :) ja sam u stvari besan sto smo od onakve ekipe iz 2003 dozvolili da izgledamo ovako sada...i sve gori i gori smo igracki.... i sve zbog ciganisanja oko para, nemoguce da nije moglo bolje posle tolikih trofeja (i para koje idu uz njih) i prodaje shevchenka i kake, nemoguce da nisu mogli bolje igrace da dovedu i imaju bolji tim...i jako sam besan i uvek cu biti...sugavi berluskoni... nas je bukvalno u*****o ovaj tiago silva, i sto je ibra imao takav haos u barsi pa ga dobili za dz. svi ostali igraci koje smo doveli posle 2003 su dve klase ispod onih koji su tada igrali..... (ajde boateng i nocerino igraju iznad svih ocekivanja pa da kazes da su klasa ispod) .....
nije normalno da se opuste toliko da ne mogu da se sastave posle prvog primljenog gola...ali yebiga ne vredi sad oko toga ni da se raspravljamo....sta je bilo bilo je...oguglao sam o ta blamiranja.... vec previse smo ih imali ( racunajuci trpanja od po nekoliko golova od jacih ekipa, i ispadanja od nekih slabih...)
ali ajde, mozda im je ovo i trebalo i bili su se napalili, dobro je da su prosli, ali opet ja ni n ocekujem mnogo u ls, najbitnije je da skueto odbarne, toliko valjda mogu.

p.s. e da, odgledaj ti sad i prvo pa aj onda nemoj drvlje i kamenje ;)

E to je srpski mentalitet, dominiramo u svim ekipnim sportovima sem fudbala i opet nam nesto fali. Sta Englezi da kazu? :lol: Isto tako i Milanovci, proddjemo jedva u 1/4 finale i opet nesto ne valja jer smo navikli da budemo favoriti. E pa nicija nije doveka, docice nase vreme opet. Ko zna mozda proradi Ibra u nokaut fazi, sinoc u drugom poluvremenu nije izgubio duel, za razliku od robinja koji ga nije dobio.

A koliko ocekujemo od LS znacemo posle zreba :lol: Dobro je sto ne mozemo na Barsu (valjda), jos kad bi zaobisli Real imali bi realne sanse za polufinale. Necu da kazem da ih protiv reala ne bi imali, bili bi makar izjednaceni 50-50. Mada iskreno nadam se tom duelu, po meni najveci evropski derbi :)

E to je srpski mentalitet, dominiramo u svim ekipnim sportovima sem fudbala i opet nam nesto fali. Sta Englezi da kazu? :lol: Isto tako i Milanovci, proddjemo jedva u 1/4 finale i opet nesto ne valja jer smo navikli da budemo favoriti. E pa nicija nije doveka, docice nase vreme opet. Ko zna mozda proradi Ibra u nokaut fazi, sinoc u drugom poluvremenu nije izgubio duel, za razliku od robinja koji ga nije dobio.

A koliko ocekujemo od LS znacemo posle zreba :lol: Dobro je sto ne mozemo na Barsu (valjda), jos kad bi zaobisli Real imali bi realne sanse za polufinale. Necu da kazem da ih protiv reala ne bi imali, bili bi makar izjednaceni 50-50. Mada iskreno nadam se tom duelu, po meni najveci evropski derbi :)

ma.... nije sto smo losi nego sto nismo morali biti takvi... galijani potrosi na tri prosecna igraca po 10 miliona umesto da kupi jednog ekstra za 30..... igraca imamo vise nego dovoljno ali su prosecni...a ako ti bas zafali neko zbog povrede onda uzmes iz podmlatka nekog......ali bitno je da ti je osnova kvalitetna...a mi smo se nabacali para na prosecne igrace.... verovatno im je tako vise odgovaralo jer je bilo u ratama...

Back