- Poruka
- 3.629
http://4.***************/-LXoT29uf81E/T0oGNBKxQyI/AAAAAAAAAjk/hYpu1aml7ys/s1600/merdentus.jpg
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocekivano se samo o tom momentu prica, al ajde...
E, sad, verovatno ovo nije imalo uticaja na mec, kao ni ponistn gol Matrija, koji je izgleda bio manje regularan nego Muntarijev...
Za duel Lihstajner Muntari, pa cek, zar je trebao da ga pusti, ovo grljenje se desava u svakoj utakmici u svakoj situaciji u svakoj ligi na svetu, to nikako nije opravdanje za Sulju...
![]()
Eto ga... A pravilo ofsajda kaze, da se gled polozj glave, bilo kog dela trupa, i noge... Polozaj ruke se iskljucuje...
Inace Mekses dobio tri utakmice neigranja,zbog udaranja Borriella, Muntari i Pirlo nisu kaznjeni...
Pa vidis liniju, koja ide od Abateove noge ka gore, u "ofsajdu" je samo Matrijeva ruka, glava, grudi, noge su iza Abatea... Doduse, nebitno... Paparesta kaze da je gol ponisten, samo da bi kompezirali gresku kod Muntarijevog gola...
Thiago Silva: Buffon? Pa i ja bih isto uradio. Da sam ja kojim slucajem spasio loptu koja je vec presla crtu ni ja ne bih rekao sudiji. Fudbal mi je sve, moj zivot i ja bih isto tako postupio, tako da je sasvim OK to sto je uradio Buffon. U ovakvim utakmicama je tesko kriviti sudiju, mada mi je nejasno kako linijski nije vidio kad sam ja vidio s centra i zbog toga sam da se uvede tehnologija u fudbal da se ovakve stvari izbjegnu u buducnosti!
„Da sam znao da je lopta prešla gol liniju, da sam to video, ne bih ništa rekao. Pa ne bih sigurno učinio nešto protiv svoje ekipe. Savest mi je čista."
"Na kraju krajeva, zašto se o meni sudi na osnovu ove jedne stvari, kada sam u više navrata u toku svoje karijere radio toliko stvari koje su mogle služiti za primer.“ rekao je Đanluiđi Bufon.
Inace, opasno se zaguzvalo izmedju Milana i Juventusa... Raskinuto je saveznistvo...
Nije Matri u ofsajdu, Abate zaboravio da izvuče nogu, i to drži Matrija u igri ... No, ovo je sve na milimetar, i kad se ne može preko zamrznutog kadra videti tačno, onda zamislite kako je sudijama, koji u isto vreme moraju da gledaju i trenutak upućivanja lopte i položaj igrača ...Ja bih rekao da je pola Matrija bilo u ofsajdu, a pola nije.![]()
Robinjo sve bolji...Pato sve gori, izgleda da se opet povredio...
Nije Matri u ofsajdu, Abate zaboravio da izvuče nogu, i to drži Matrija u igri ... No, ovo je sve na milimetar, i kad se ne može preko zamrznutog kadra videti tačno, onda zamislite kako je sudijama, koji u isto vreme moraju da gledaju i trenutak upućivanja lopte i položaj igrača ...
Mexes je dobio kaznu, jel zna neko dal će Bomel dobiti?
I šta je na kraju uradio sa driblingom? Ništa.
Ibrahimović: Ispao sam idiot, ali to ne znači da neću ponovo da šamaram!
Temperament Zlatana Ibrahimovića je, kako samo on ističe, "pravi balkanski".
Vrelu krv Zlatana osetio je Salvatore Aronica koji je dobio šamar od Ibrakadabre u meču Milana i Napolija, a zbog toga je igrač Milana dobio suspenziju od nekoliko utakmica pauze.
Nije ga bilo, između ostalog, i na derbiju s Juventusom.
- Svako uči na svojim greškama, a ja nisam izuzetak. Zbog toga sam ispao idiot - rekao je Zlatan.
Šveđanin je dodao da ne može da obeća da neće ponovo upotrebiti šake ukoliko izgubi živce.
- Kada igram fudbal kroz mene prolazi mnogo emocija. Ne znam da li ću ponovo nekoga da ošamarim - zaključio je Ibrahimović.