A.C. Milan

Sjajan gol Pata, kako je samo ostavio iza sebe igrače Barse, jako je brz, Nesta je odigrao više nego sjajno, pokazao je koliki je majstor, Ambrozini je bio definitivno najgori, Kasano se barem nije video, nije grešio, ovaj jeste.

Sedorf je sjajno izveo korner, a Silva odlično skočio!:super:

Da su protiv bilo koje druge ekipe odigrali ovako slozio bih se sa tobom, ali ovo je ipak poseban slucaj. ;)

Da smo igrali otvoreno nabusili bi nas sa 4-5 razlike. Rezultat se pamti, igra se zaboravlja.

Ponavljam : mi imamo igrace koji mogu da ravnopravno odigraju sa njima !!! i da su izgubili manja je sramota od ovoga. Nepotreban blam pa idemo sigurno dalje u ovakvoj grupi zasto jednostano nisu igrali fudbal da vide gde su stvarno u odnosu na najjacu ekipu?! sta su ovim dobili? jedan bod ?! Eto im ga yebo ih bod, opet ce biti drugi iza barse..... ako ni zbog ceg drugog onda zbog gol razlike....a sta cemo u milanu? isto ovako da se branimo bunkerom? ili cemo da primimo 4 - 5 komada ? ni jedno ni drugo verovatno...nece smeti ovako na san siru a mozemo sa njima...mozda i izgubimo ako nas stigne sto smo ovde odigrali ko najvece pi*ke...... pa da je gurnuo pata u napad i abatea desno da ih gaze brzinom, kasano i akvilani iza njih da ih proigraju znas koliko bi to bolje bilo, pa neka se ostalih sest igraca i brani bunkerom.....ali ovo........

Ima i Real, pa je primio petardu.:mrgreen:

Veruj mi ja sam na to skoro i zaboravio, mnogo jaci mi je utisak bilo koliko su jadno izgledali kad su igrali bunker kod kuce protiv barse , pa ako su i pobedili 1:0 .... za mene je mnogo veci blam i ponizenje za real bila ta utakmica nego ona od 5:0... yebiga i to se nekad desi poklopi se tako, ne mozes jednostavno da utices na to....a ovo je svojevoljno ponizavanje i priznanje da je ekipa protiv koje igras deset puta jaca i ne znas sta bi radio protiv njih nego da igras bunker...stavljas sebe u rang amatera...... priznajes da nisi dostojan da igras fudbal protiv njih......ja tako to vidim........

Ovo sto barsa radi je neverovatno , taj fudbal je kao sa druge planete ali treba biti hrabar , pa budi musko mamu mu ***** makar i izgubio...... imali smo srece da odigramo nereseno...nasi igraci su previse matori i spori da bi igrali bunker protiv njih, pa ekipa koja se brani treba vise da trci od one koja napada a mi pretrcali 6 kilometara manje.... nesta nas je odrzao u zivotu, imali smo srece sto je alves petljao previse u sredinu sto nije pretrcavao zambrotu po strani a mogao je. pa pogledajte kakve golove smo mi dali i kad smo ih dali i iz koliko prilika....mi smo imali srece a ne oni, i mi smo primili dva glupava gola, posle necije greske ali morali smo jer su nas pritisli 90 minuta a nemamo igrace da to izdrze....

Veruj mi ja sam na to skoro i zaboravio, mnogo jaci mi je utisak bilo koliko su jadno izgledali kad su igrali bunker kod kuce protiv barse , pa ako su i pobedili 1:0 .... za mene je mnogo veci blam i ponizenje za real bila ta utakmica nego ona od 5:0... yebiga i to se nekad desi poklopi se tako, ne mozes jednostavno da utices na to....a ovo je svojevoljno ponizavanje i priznanje da je ekipa protiv koje igras deset puta jaca i ne znas sta bi radio protiv njih nego da igras bunker...stavljas sebe u rang amatera...... priznajes da nisi dostojan da igras fudbal protiv njih......ja tako to vidim........

Jeste, da budemo realni mi smo bili dobri samo u prvom i poslednjem minutu.:hahaha:

Odigrali smo pravi italijanski fudbal.:mrgreen:

Pa znaš kako, jeste, imaš pravo, al' rezultat je najbitniji, Milan je uzeo bod, ne znam kako bi izgledalo da smo igrali skroz napadački, mislim da ne može baš tako protiv Barse, protiv Barse se ne treba braniti, treba ih napasti, kao što smo mi krenuli, i odma' dali gol, tada su nemoćni, isto kao i kada ih je Porto napao, a onda su krenuli da se brane, i Barsa je igrala svoju igralu, nas su uzeli totalno pod svoje, al' na kraju oni su ti koji žale, ne mi.

Ma ne znaci nam toliko taj bod....mi cemo na kraju opet biti drugi.... ovo je bila prilika da odigramo fudbal sa njima da vidimo gde smo.... nismo morali da se skroz otvorimo ne govorim ja to, ali trebali smo samo da igramo fudbal a ne bunker to je sve .... mnogo vise smo trebali da koristimo brzinu koju imaju pato i abate, bili su totalno nemocni protiv njih....... ali glavna greska je ponavljam to sto su nasi igraci igrali po sistemu da se oslobode lopte i ostanu da stoje u mestu...pa ja ne mogu da verujem da su to dozvolili sebi, to mi je totalno neprihvatljivo za bilo kog profesionalnog igraca a kamoli za nekog ko igra za milan. mogli smo da uzmemo bod i dostojanstvenom igrom.

@piss
Potpuno pogrešna ideologija... :ljutko:
Braniti se nikad nije bilo sramno...

@Tema
Sve čestitke Milanu još jednom! Fudbal se igra pametno! Uvijek je ljepše igrati pametno...nego lepršavo, a kvarno!

Ojha! :super:

Ma nista nam ne znaci taj bod....mi cemo na kraju opet biti drugi.... ovo je bila prilika da odigramo fudbal sa njima da vidimo gde smo.... nismo morali da se skroz otvorimo ne govorim ja to, ali trebali smo samo da igramo fudbal a ne bunker to je sve .... mnogo vise smo trebali da koristimo brzinu koju imaju pato i abate, bili su totalno nemocni protiv njih....... ali glavna greska je ponavljam to sto su nasi igraci igrali po sistemu da se oslobode lopte i ostanu da stoje u mestu...pa ja ne mogu da verujem da su to dozvolili sebi, to mi je totalno neprihvatljivo za bilo kog profesionalnog igraca a kamoli za nekog ko igra za milan

Pa znači, sad sve zavisi kako ćemo igrati sa Plzenom i BATE-om, umemo mi da zahebemo sve, kao da dobijemo Real na ''Bernabeu'', a puknemo od Ciriha kao domaćini, al' u revanšu možemo sa Barcom, još kada se vrate Ibra, Robinjo, Taivo, Mexes, pitanje je da li će ta utakmica imati značaj, možda za prvo mesto, mnogo bi nam značilo ukoliko bi bili prvi.

Pa nije tako lako protiv Barse, većina timova se brane, ja mislim da je to greška, al' pokušao je Ral tada da ne ''parkira autobus'' kako kažu i primio pteradu.:think:

Nesta nas je odrzao u ovoj utakmici, odigrao je.... ma ne moze se opisati, sam protiv Barselone eeej pa ko to jos moze ?! Samo on !!!
Nadam se da ce Silvi pomoci ovaj gol da se vrati u formu od prosle sezone, bez njih dvojice nemamo sanse.
Nesta je bio sjajan, još uvek nije za staro gvožđe :worth::worth:

Neloša tekma, nije se ni očekivalo više, tek je početak sezone ... Barsa očekivano 80% poseda i milion pasova, Messi kao sa 30% snage da igra, ali i dalje dovoljno da sjajno asistira Pedru (mada je tome kumovalo i neiskustvo Abatea) ...

No, mogu misliti kakva bi hajka bila na Barsu da su dali gol u poslednjem minutu kao Milan, nakon kornera kome je prethodio faul Zambrote ili Noćerina na Abidalu :D ... Elem, meni ne smeta, sjajan gol Silve nakon toga ...

Ma ne znaci nam toliko taj bod....mi cemo na kraju opet biti drugi.... ovo je bila prilika da odigramo fudbal sa njima da vidimo gde smo...
Ma to ne znači ništa, Barsa je u zenitu tek tamo krajem Novembra što se tiče prvog dela sezone, i sredinom Aprila što se tiče drugog dela ... tek u ravnšu na San Siru će se videti koliko toliko realan odnos snaga ... Po meni, najrealniji je 2-0 za Barsu kad su i jedni i drugi u punoj formi, a to je odličan rezultat za Milan s obzirom kakva je Barsa kad je 100% spremna ...

@piss
Potpuno pogrešna ideologija... :ljutko:
Braniti se nikad nije bilo sramno...

@Tema
Sve čestitke Milanu još jednom! Fudbal se igra pametno! Uvijek je ljepše igrati pametno...nego lepršavo, a kvarno!

Ojha! :super:

Ok, nije sramno braniti se kada igras protiv daleko jace ekipe i kada nemas igrace koji znaju da napadaju... ali kada si trener ili igrac mozda i najveceg kluba na svetu i igras 90 minuta bunker protiv druge ekipe a pri tom imas igrace koji su vrhunski napadaci ... e to je sramota. ja ne zelim da milan tako igra i jako me je ovo iznerviralo.

Pa znači, sad sve zavisi kako ćemo igrati sa Plzenom i BATE-om, umemo mi da zahebemo sve, kao da dobijemo Real na ''Bernabeu'', a puknemo od Ciriha kao domaćini, al' u revanšu možemo sa Barcom, još kada se vrate Ibra, Robinjo, Taivo, Mexes, pitanje je da li će ta utakmica imati značaj, možda za prvo mesto, mnogo bi nam značilo ukoliko bi bili prvi.

Pa nije tako lako protiv Barse, većina timova se brane, ja mislim da je to greška, al' pokušao je Ral tada da ne ''parkira autobus'' kako kažu i primio pteradu.:think:

Ma naravno da znaci taj bod ... pogotovo sto umemo da zeznemo protiv slabih ekipa...ali ja jednostavno mislim da smo mogli da uzmemo bod i dobrom igrom...(i da cemo zavrsiti drugi kako god). ne mogu da predjem preko ovoga sto je milan spao na to da igra ovakvu bunkercinu....pa to da se desi milanu...ma ne mogu da prebolim :)

Ma to ne znači ništa, Barsa je u zenitu tek tamo krajem Novembra što se tiče prvog dela sezone, i sredinom Aprila što se tiče drugog dela ... tek u ravnšu na San Siru će se videti koliko toliko realan odnos snaga ... Po meni, najrealniji je 2-0 za Barsu kad su i jedni i drugi u punoj formi, a to je odličan rezultat za Milan s obzirom kakva je Barsa kad je 100% spremna ...

Videćemo, Milan je ovu utakmicu igrao bez Ibrahimovića, Robinja, Taiva, Mexesa, Gatuza, Flaminija, to su dosta važni igrači.

Ma naravno da znaci taj bod ... pogotovo sto umemo da zeznemo protiv slabih ekipa...ali ja jednostavno mislim da smo mogli da uzmemo bod i dobrom igrom...(i da cemo zavrsiti drugi kako god). ne mogu da predjem preko ovoga sto je milan spao na to da igra ovakvu bunkercinu....pa to da se desi milanu...ma ne mogu da prebolim :)

Meni ne smeta, zadovoljan sam, pogotovo što se tamo igralo, na ''San Siru'' ne bi smeli da se branimo, a verujem i da nećemo, pogotovo ukoliko budu svi napadači na broju.

Da je ibra igrao imali bi mnogo vise sansi iz prekida i valjda bi isli na to.....ovi barsini su svi za pola metra nizi od njega...jos kad tu dodas brzinu abate i pata sa kojom ovi iz odbrane nikako nisu mogli da se nose.... ima milan nacina kako da pobedi barselonu, zato me i boli sto su ovako igrali......

Kad vec spominjes Walken da je nocerino napravio faul pre kornera, moram samo da prokomentarisem da ono nikako nije bio faul nad pedrom za viljin slobodnjak, tacno se postavio u kasana i pao od udara vetra pre nego sto ga je ovaj i pipnuo ... prejadni su mi pedro i buskets sa tim glumatanjem i valjanjem ..... skroz neka ciganska preterana gluma

Ne bi puno pomogli, Ibra nema tu energiju da povuče ekipu kad joj ne ide i kad se brane, on bi pola večerašnje utakmice prehodao ...

Ima toga, i kada je Ibra u timu većina lopti mora da ide na njega, najbolji pokazatelj su dve utakmcie sa Interem u Kalču, prvu, Milan je dobio 1:0, njegovim golom iz penela, a drugu, bez njega 0:3.

Prošle sezone se dosta puta vraćao da pomogne odbrani pri korneru za protivničku ekipu, jednom dao i auto - gol.:mrgreen:

Značio bi Ibra, može nekim potezom sam sebi da stvori priliku, strašan je to igrač, a i sa Robinjom bi druga priča bila, ostali manje - više, npr. Alegri nije mogao da Kasana menja za napadača, jer je bio neprimetan, nije imao napadača u izmeni.

Back