A.C. Milan

Ne mogu tolko da pricam sad o Interu,jer ja sam ipak bio veliki navijac Venezie( I sad sam ali trt) Inter mi je najmiliji uz njih svih ovih godina!!
Inter nije imao prave ljude u upravi,dovodili su se skupi igraci a samo su propadali,mislim da je Inter uspostavio pravu ravnotezu i prosle i ove sezone to deluje mnogo bolje!!!
Sada se tu izbacilo mnogo dobrih igraca (Cambiasso)koji je bio znatno u nizem rangu dok je nosio dres Reala!! Ali sada stvari dolaze na svoje mjesto,jednostavno Inter odlicno igra ali Juventus ove godine pravi neke nemoguce stvari!!! I sto se tice trofeja,svaki je vazan,bitno je da se oni redjaju pa ce doci i oni najveci!!!

Terror Techa:
Zao mi je sto ovo konstantujem,ali nema vise hemije medju igracima...
Verujte mi,ja sam u pocetku mislio da je utakmica namestena iz X-1...
I naravno odmah video da to nema veze s mozgom...
Ovo je vec druga ogromna gresko dide za vrlo kratko vreme...
Sa odbranom,ne znam sta se desava...
Gasbaroni sutira,a ovi stoje na 2 metra od njega i bleje...
Mora Anceloti da ode pod hitno...
Milanu nisu potrebni novi igraci,koliko novi trener koji bi povratio raspolozenje,jer kvaliteta imaju i vise nego dovoljno!!!!

Imamo penzionersku odbranu, Maldini, Cafu, pa cak i Stam, mada nije ni Nesta daleko.

Nekada su prolazile utakmice i utakmice pre nego sto primimo 1 gol, a sada ... sada nam Parma, koja se bori za opstanak, uvali 3 gola na jednoj utakmici.

Mislim da je glavni razlog vasih losih igara u poslednje vrijeme(ANCELOTI) Dobro je Costacurta rekao: Covjek nema vise autoriteta,ne moze imati isti odnos sa igracima kao pre 2,3 godine!!!
Tako da ce Berluskoni vjerovatno dovesti neku od vasih legendi(Rajkard,Van BASTEN)
Ali sto se odbrane tice,sada se vidi koliko je znacio Maldini za Milanovu odbrambenu liniju!!!!
On je van-serijski igrac,covjek koji sam drzi celu ekipu,tako da Milan vise nikad nece imati tako mocnu odbranu kao sto je imao!!!!!

Koliko god je Anceloti bio dobar ovih godina i koliko god ga voleo zbog svega sto je uradio kontam da je vreme da ode i da bi to bilo najbolje za sve....

Ja sam za GUSA HIDINIKA covek kakvu god ekipu da dobije napravi od nje tim...onaj raspali Psv svake sezone prodaje najbolje igrace i opet razbijaju...Australiju je posle stoi godina odveo na svetsko....
Mada je berluskoni spominjao van Bastena...

A sto se Maldinija tice i on je dosta gresio,rekao sam vec..on je usao u legendu al' mu je vreme da udje i u istoriju...mozda bi bilo dobro da dovedu Kompanija...prica se da je jako dobar....a mlad...

Upravo čitam , Stam ide u Ajax na karju sezone, da završi karijeru. Umesto da kupe nekog stopera, oni još i prodaju(znam da je star, ali nema Milan boljih trenutno).Alex.L

PALERMO-MILAN PLAYER RATINGS
2/1/2006
LA GAZZETTA DELLO SPORT

PALERMO: Andujar 6.5; Zaccardo 6, Barzagli 6.5, Biava 6.5 (Terlizzi), Grosso 6; Gonzalez 7.5 (Accardi 6), Corini 7, Barone 7.5, Mutarelli 6.5; Caracciolo 6.5 (Godeas), Di Michele 6.5. Coach: Papadopulo 7.

MILAN: Kalac 4.5; Simic 4 (Inzaghi 5), Nesta 4.5, Stam 5.5, Kaladze 5 (Serginho 5); Cafu 5.5, Vogel 4.5, Seedorf 4.5, Jankulovski 5.5 (Pirlo 5); Kakà 5, Gilardino 4.5. Coach: Ancelotti 4.5.

IL CORRIERE DELLO SPORT

PALERMO: Andujar 7; Zaccardo 6.5, Barzagli 6.5, Biava 6.5 (Terlizzi), Grosso 6.5; Gonzalez 8 (Accardi 6.5), Corini 7, Barone 7.5, Mutarelli 6.5; Caracciolo 7 (Godeas 6), Di Michele 7. Coach: Papadopulo 7.5.

MILAN: Kalac 4.5; Simic 4.5 (Inzaghi 5), Nesta 5, Stam 5, Kaladze 4.5 (Serginho 5); Cafu 5, Vogel 5, Seedorf 5, Jankulovski 5 (Pirlo 5.5); Kakà 5.5, Gilardino 5. Coach: Ancelotti 5.

TUTTOSPORT

PALERMO: Andujar 7; Zaccardo 6.5, Barzagli 6.5, Biava 6.5 (Terlizzi 6), Grosso 6; Gonzalez 8 (Accardi 6), Corini 6.5, Barone 7.5, Mutarelli 6.5; Caracciolo 6.5 (Godeas 6), Di Michele 7.5. Coach: Papadopulo 7.5.

MILAN: Kalac 4.5; Simic 4 (Inzaghi 5.5), Nesta 4.5, Stam 4.5, Kaladze 4.5 (Serginho 5); Cafu 5, Vogel 4.5, Seedorf 4, Jankulovski 5 (Pirlo 5.5); Kakà 5.5, Gilardino 5.5. Coach: Ancelotti 5.

GALLIANI: 'A defender in July'
2/1/2006
ROME - Speaking at the margins of the Italian Football Federation meeting in Rome, Adriano Galliani spoke about Milan: 'A defender will arrive in July because we the departure but I will go on in a relaxed mood. It's just a delicate moment. We believe in this team, even more if we can qualify for the Champions League quarter-finals.' Then a word about the reports that Roberto Donadoni will replace Ancelotti as coach: 'Donadoni? We hear that a lot. I heard that the other day because they wanted a Milan player and I answered no, they are all staying here.'

GALLIANI: 'Ancelotti is untouchable'
2/1/2006
ROME - Carlo Ancelotti still has the confidence of the club despite elimination from the Italian Cup and Galliani said: 'Ancelotti is absolutely not at risk. I spoke to him until two in the morning to find out the reason for this defeat and I pratically didn't sleep so go lightly on me. It's a delicate moment and we'll see what we do on Sunday at Lazio. We believe in this side, we haven't lost this conviction, there have been years when we have been worse and those in which we have been better.'

Back