A.C. Milan

LAZIO-MILAN PLAYER RATINGS
2/6/2006
LA GAZZETTA DELLO SPORT

LAZIO: Peruzzi 7; Oddo 6.5, Stendardo 5.5, Cribari 6, Zauri 6; Bonanni 5 (Belleri 6), Mudingayi 5.5, Liverani 6.5, Mauri 5.5; Di Canio 5.5 (Pandev 5), Rocchi 5.5. Coach: Rossi 6.

MILAN: Dida 6; Stam 6 (Cafu n.r.), Nesta 6.5, Kaladze 6, Serginho 6; Gattuso 6, Pirlo 5, Seedorf 5.5 (Jankulovski n.r.); Kakà 5; Shevchenko 6.5, Gilardino 5.5. Coach: Ancelotti 5.5.

IL CORRIERE DELLO SPORT

LAZIO: Peruzzi 7; Oddo 6.5, Stendardo 6, Cribari 6, Zauri 6.5; Bonanni 5 (Belleri 6), Mudingayi 6.5, Liverani 5.5, Mauri 6; Di Canio 5.5 (Pandev 6), Rocchi 6. Coach: Rossi 6.5.

MILAN: Dida 5.5; Stam 6 (Cafu n.r.), Nesta 6, Kaladze 5.5, Serginho 5.5; Gattuso 6, Pirlo 5.5, Seedorf 5.5 (Jankulovski n.r.); Kakà 6; Shevchenko 6.5, Gilardino 5.5. All: Ancelotti 6.

ja mislim da je Milan dobra ekipa i da ce se brzo prenuti iz krize.....
sjetimo se npr. kako je Juve dobio zadnji put po guz.
a za to da ce Fiorentina da bude ispred Milana :lol: :lol: :lol:
Inter je poceo sve bolje da igra ... tako da se i od njega moze ocekivati dosta...
vidjecemo ubrzo da li je Inter dorastao da igra sa najjacima protiv Juve - a....
ali sigurno je da ove godine mogu da zaborave na scudeto 8)

pa u redu je baciti koju kritiku,ali te price da ce biti iza fiorentine...ma daj.... a ne morate se odma vredjati...

Ja i dalje verujem da je inter smesna ekipa,bez ikakve organizacije u igri,sve je to sirovo... imali su seriju lakih utakmica,iskoristili to sto je Milan pao...ali brzo ce se stvari vratiti na svoje...

A sto se LS tice,setite se da su italijani najzaebaniji kad izgleda da im ide lose...jos pogotovo kada je u pitanju ekipa kao sto je Milan...

Realno ovo je najgora sezona u poslednjih 7-8 godina. Trece mesto u ligi i plasman u drugu rundu Lige sampiona ne zvuci lose na papiru, ali ovih poslednjih nekoliko sedmica nikog nemozemo pobediti. Odbrana je rupa, napad nista bolji.

Ako se MIlan ne "trgne" uskoro...tesko ce mu biti za zadrzi i tu trecu poziciju u KALCU...a za LS da ne pricamo....i realno sada Inter igra duplo bolje od Milna (.pissbottleman budi ISKREN!)

.pissbottleman:
pa u redu je baciti koju kritiku,ali te price da ce biti iza fiorentine...ma daj.... a ne morate se odma vredjati...

Ja i dalje verujem da je inter smesna ekipa,bez ikakve organizacije u igri,sve je to sirovo... imali su seriju lakih utakmica,iskoristili to sto je Milan pao...ali brzo ce se stvari vratiti na svoje...

A sto se LS tice,setite se da su italijani najzaebaniji kad izgleda da im ide lose...jos pogotovo kada je u pitanju ekipa kao sto je Milan...

protiv Bayerna nemoj da se nadas
a to da igraju bolje od Intera nema sanse

Inter je imao seriju lakih utakmica...videcemo ih jos ....

A sto se LS tice necu da se raspravljam,krece od srede pa cemo videti...

Ne poricem da je Milan u losoj formi ali je i vise nego nerealno otpisivati ga...

heheh... sigurno se radujes sto sada Inter gubi sa 2:0 hehe

A sto se MIlana tice, kako mislis da ne treba da ga otpisujemo, sto se tice lige, tu je otpisan.. a LS tu se nikad ne zna.. seti se samo prosle sezove i Liverpool-a! Nista ne mora da znaci...i klubovi sa losom formom u LS igraju drugacije!

Samo nemojte reci da vam piss nije rekao da nije sve kao sto izgleda....
Eto vam ga inter...prva ozbiljnija utakmica i pokazali su se...bez trunke organizacije u igri...
A je li dadimar,gde je tvoj ljubljeni?
Ja sam mislio da ne igra dok nije udario Brokija...fer potez velikog igraca ,nema sta....

Cini mi se da je pala petarda...
Inter zagubio...
Juve 1-1 (pa sigurno je neki dil sa parmom zbog Markionija)...
FORZA MILAN...
Ma volecu ih i zadnji da budu...
Bice mozda teze ove godine za skudeto,ali ce da bude sredjeno!!!
FORZA MILAN

Pa od Juventusa,rome i fiorentine su pukli...
Milan su dobili i vise nego na kur*aka....al' tu je i druga tekma...
A ja sam vec rekao da mislim na ovih 6-7 pobeda sto su zaredjali da je bila serija laksih utakmica...pogledaj koji post iznad pa ces videti....

MILAN-TREVISO PLAYER RATINGS
2/9/2006
LA GAZZETTA DELLO SPORT

MILAN: Dida 6.5; Simic 6.5 (75’ Jankulovski n.r.), Nesta 6 (46’ Costacurta 6), Stam 6.5, Serginho 6.5; Gattuso 6.5, Vogel 6.5, Seedorf 7; Kakà 7.5; Shevchenko 7.5 (66’ Inzaghi 6.5); Gilardino 7. Coach: Ancelotti 7.5.

TREVISO: Sereni 5; Dellafiore 5, Viali 6 (32’ Giuliatto 4), Gustavo 5, Valdez 5; Maggio 5, Parravicini 5, A. Filippini 5.5; Pinga 5 (65’ Borriello 5.5); Reginaldo 5, Fava 4.5 (46’ Guigou 6). Coach: Cavasin 5.

IL CORRIERE DELLO SPORT

MILAN: Dida 6.5; Simic 6.5 (75’ Jankulovski 6), Nesta 6 (46’ Costacurta 6), Stam 6, Serginho 6.5; Gattuso 6, Vogel 6.5, Seedorf 7; Kakà 7.5; Shevchenko 8 (66’ Inzaghi 7); Gilardino 7. Coach: Ancelotti 7.

TREVISO: Sereni 5.5; Dellafiore 5, Viali 6 (32’ Giuliatto 4), Gustavo 5, Valdez 5; Maggio 6, Parravicini 5, A. Filippini 5; Pinga 5 (65’ Borriello 5); Reginaldo 5, Fava 4.5 (46’ Guigou 6). Coach: Cavasin 5.

TUTTOSPORT

MILAN: Dida 6.5; Simic 6 (75’ Jankulovski n.r.), Nesta 6 (46’ Costacurta 6), Stam 6.5, Serginho 6; Gattuso 6.5, Vogel 6.5, Seedorf 6; Kakà 7.5; Shevchenko 7.5 (66’ Inzaghi 6.5); Gilardino 7. Coach: Ancelotti 7.5.

TREVISO: Sereni 5.5; Dellafiore 5.5, Viali 5 (32’ Giuliatto 5), Gustavo 5, Valdez 5; Maggio 5.5, Parravicini 5, A. Filippini 5; Pinga 5 (65’ Borriello n.r.); Reginaldo 5, Fava 5 (46’ Guigou 6). Coach: Cavasin 5.

pa o tome i pricham...majku mu...imali su seriju lakih utakmica i vezali su nekoliko pobeda...ali se na jacim utakmicama pokaze da je inter tim bez organizacije(a i nekog posebnog kvaliteta) ... nisu ekipa...

Back