Dva sjajna gola mojih miljenika, Boatenga i Seedorfa. Boa je izaosao sa terena rano...valjda nije neka ozbiljnija povrede. Gledao sam mec, igrali smo prakticno bez pravog golgetera, Kasano je bio najistureniji a iza njega kao neki ofanzivni vezni Boateng i Emanuelson. Da sam se kladio kladio bih se na Juve koji je igrao u najjacem sastavu. Medjutim u 1. poluvremenu mi smo njih ubili bukvalno...nisu mogli da pridju golu a mi smo mogli da damo jos koji. U drugom smo bili egal, ali nismo iskoristili nase a oni jesu. U drugom poluvremenu se lepo videlo zasto sa pravom strahujemo kad je Bonera u timu. I jos da dodam da me odusevio mali Kingsley Boateng, igra agresivno bez respekta, uklizava Pirlu i uzima loptu potom krece u kontru...ima dobar prodor, brz je a i zna sa loptom. Imao je jedan sjajan sut kad je pogodio stativu. Plasirana lopta onako doktorski, Bufon se nije pomerio ali eto stativa...bas steta.
A utisak meca su ovacije Pirlu i Seedorfu. Bili su najbolji na terenu pogotovu ovaj nas (mada oba su nasa

). Covek ladno u poodmaklim 30ima dominira na terenu, suta, asistira, dribla...znas da je kad je lopta kod njega ne moze da je izgubi nema sasne. Bravo Klarense bravo doktore. E i dresovi mi se mnogo svidjaju da naglasim jos jednom
Eto kako sam ja video tekmu i osvajanje jos jednog trofeja. Pozz