peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 41.037
Jedino što me nervira kod Milana su brojevi igrača...80, 99, 83, 81, 835871651...umjesto da to ostave klincima koji ne mogu još ni da zaigraju, sve najveće zvijezde uzimaju te brojeve 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jedino što me nervira kod Milana su brojevi igrača...80, 99, 83, 81, 835871651...umjesto da to ostave klincima koji ne mogu još ni da zaigraju, sve najveće zvijezde uzimaju te brojeve![]()

@Squid ... i ja sam hteo da postavim to za boatenga, kakav kraljsto je rekao Johnny u rekordnom roku su ga zavoleli svi navijaci...

Ajde da odgovorim na ovu prozivku za sedorfa.... bio je odlican zadnjih mesec dana, igrao je skoro kao u najboljim danima i kad bih verovao da 70% sezone moze da odigra na ovom nivou prvi bih bio za to da se produzi ugovor sa njim,ali matori lisac zna da su male sanse da mu produze ugovor pa je ubacio u petu zadnjih mesec dana da ostavi utisak....kako god bice jako tesko oprostiti se od tih igraca koji su u milanu vec 10 i vise godina.....a sa druge strane sa njima nemamo sanse u ls........

Silva je najvredniji igrac kojeg imamo trenutno,ja sam odusevljen njime, moje misljenje je da je bolji i od vidica,mada sam pristrasan ali definitivno je na istom nivou sto se odbrane tice a kompletniji je igrac jer ima odlicnu tehniku i zna da povuce loptu napred.

Dresovi su fenomenalni, pocinjem da skupljam pare za jedan. u obzir dolaze Silva, Nesta , Pippo ili Pirlo , videcu jos......manje vise favoriti su mi tim redosledom....... Silvu trenutno najvise gotivim. Nesta mi je jedan od omiljenih igraca ikada, i sto se mene tice najbolji odbrambeni svih vremena. Pippo i Pirlo su nase legende....videcu.....ali vredi proslaviti ovu titulu![]()

Prošle sezone je i imao neke kikseve, ovu sezonu je perfektno odigrao, bez zamerke...
Treba mu dati kapitansku, kao Vidiću!![]()
@Johnny da bre ali covek prima 6 miliona godisnje.....ej bre u tim godinama.....ako bi ostao za dva moze,ako ne...jmbg.......sad su jos uveli taj finansijski fer plej...moraju svi da prihvate mnogo manje plate ako zele da ostanu u milanu....koliko sam ja primetio jedino pippo i nesta su rekli da novac nije problem......
@Squid haha u pravu si to za pirla mi nije palo na pamet.............
a i nesta je car, ja sam za to da svi ostanu sem Gatuza i Ambrosinia, najslabiji su, a njihova pozicija je dobro popunjena, tako da... jesu dugo u klubu, al' mnogo guse igru, i stalno vracaju loptu nazad. Ostali da budu rezerva pa ako krenu vise da rade nema problema da igraju. Jesu matori ali mogu oni jos dosta, dok ovi dvojica po meni najbolje da se povuku.O tome sam vec pisao pre jedno mesec dana, mislim da bi on bio idealan kapiten, tesko od naredne sezone ali od one tamo obavezno. Odise sigurnoscu a ume da krene i napred. Sjajan je!

Sto se Seedorfa tice on bi trebao da ostane, mladji mogu mnogo da nauce od njega a i dalje je od koristi na terenu iako nije za startnu postavu. Covek ima 4 lige sampiona, sta god da ti kaze to je zakon. Sve o fudbalu zna.
Pipo je legendaa i nesta je car, ja sam za to da svi ostanu sem Gatuza i Ambrosinia, najslabiji su, a njihova pozicija je dobro popunjena, tako da... jesu dugo u klubu, al' mnogo guse igru, i stalno vracaju loptu nazad. Ostali da budu rezerva pa ako krenu vise da rade nema problema da igraju. Jesu matori ali mogu oni jos dosta, dok ovi dvojica po meni najbolje da se povuku.

Sa Pirlom je problem na prvom mestu bio sto Alegri na njega vise nije racunao....vise mu odgovara VanBomel......

A i gatuzo i ostali veznjaci ce biti za jos jednu godinu stariji kad krene nova sezona.....ako se prelomilo sa pirlom ja sam za to da tako bude i sa ostalima.....

Obradovali su me novi ugovori![]()
Sto se tice Pirla, dobar je igrac, ali da trazi 6 milki po sezoni, mnogo je! Zato nisu produzili ugovor, Nesta i Pipo su produzili ugovore za smesne pare, ne znam zasto i on nine hteo? Voleo bi' Sedorf da ostane, ali Ambrosini mora da ode!!!. Gatuzo, kao stoo vec rekosmo dobar je za podizanje morala, ali ne zaboravite da je imao dobrih partiija ove sezone, kao i onaj gol Juveu![]()

Ako su vec prelomili i odlucili da ne produze ugovor sa njim, onda bi isto tako trebalo da bude i sa sedorfom i ambrozinijem pa i gatuza bi trebalo prodati(njemu ugovor istice sledece godine a sad se interesuju neki ruski i arapski klubovi za njega pa bi moli i neke pare uzeti). a o legrotaljeu i odu i da ne govorim, jankulovski isto odlazi sigurno to se odavno zna( zao mi je sto njegova karijera u milanu nije bila upecatljivija odlican igrac a nije dobio dovoljno prilike)......
Ako bude na kraju da samo pirlo odlazi onda je to jako glupo....jos ako ode u juve..........jako cu da se iznerviram......
Brate ne mozemo prodati sve odjednom. Gatuzo i Seedorf moraju da ostanu. Ja sam bio i za ostanak Pirla, jedino mi Ambra nije zao u celoj prici. Video si ove godine povrede se dva igraca, jedan bude suspendovan i sta ces posle? Ne bih zeleo da opet gledam Emanuelsona na CMF-u ili jos gore Silvu na DMF-u recimo sto odmah povlaci za sobom Yepesa na mestu stopera. Neka hvala, uz simbolican rez plata obojica da ostanu. Straser i Merkel moraju da uce od doktora.
Pa podrazumevam da cemo dovesti nekog novog covece, nisam mislio tek tako samo da odlaze igraci .......... evo i galijani je danas rekao da traze nekog u vezi,malo blize levoj strani.......bas zbog tih godina se cesto i povredjuju toliko....