A.C. Milan

Milan ispao, i sta sad, idemo dalje. Verovatno je da sad ni sezonu necemo osvojiti, al dobro. Dzabe nam sto smo bili bolji kad ne moze da se da gol, da smo dali bar jedan, mislim da bi utakmica bila mnogo otvorenija, i da bi bilo posle palo jos dosta golova, ovako totenhem se uplasio, zabio se u misiu rupu, i prodjose. Sad samo sezona, ostalo je malo utakmica do kraja, glavna ce biti sa interom, ako dobijemo osvojili smo, ako izgubimo, ostajemo na +2, samo da do te utakmice nekiksnemo, imamo potezi raspored, ali ima ga i inter. Nervira me kad ovi iz intera kazu da trka za sezonu i dalje traje, kakva trka? kad im bezimo 5 bodova, moraju da stgnu da bi mogli da se trkamo do kraja :D

Niko nije bio bolji u prvom mecu, al u ovom je Milan bio MNOGO bolji i to ne moze vala niko da porekne.

sto ste bili mnogo bolji??? zbog poseda lopte...sta???
mi smo igrali kako smo mi hteli, rezultat nas je terao na takvu igru...nemozes da kazes da smo bili losi jer ono sto smo radili smo radili na nivou...pogledaj be Sandra...tatko je bio za taj mec u defanzivu...i Dovson i Galas su bili na nivou...zanemarimo posed lopte i vi niste imali neznam koe sanse da bi bili MNOGO bolji...sem greske Gomeza kada je Galas skinuo sa gol liniju i sut Ibre iz slobodnjaka koji i nije bio bog zna kolko opasan nista drugo niste pokazali...a mi jesmo mnogo toga u defanzivni deo i zbog toga smo zasluzili...u fudbalu je najvanije da se neprimi gol...i nemozes reci da nismo zasluzeno otisli dalje i da su penali najposteniji...uzeci u obzir oba meca vi produzetke niste zasluzili...

sto ste bili mnogo bolji??? zbog poseda lopte...sta???
mi smo igrali kako smo mi hteli, rezultat nas je terao na takvu igru...nemozes da kazes da smo bili losi jer ono sto smo radili smo radili na nivou...pogledaj be Sandra...tatko je bio za taj mec u defanzivu...i Dovson i Galas su bili na nivou...zanemarimo posed lopte i vi niste imali neznam koe sanse da bi bili MNOGO bolji...sem greske Gomeza kada je Galas skinuo sa gol liniju i sut Ibre iz slobodnjaka koji i nije bio bog zna kolko opasan nista drugo niste pokazali...a mi jesmo mnogo toga u defanzivni deo i zbog toga smo zasluzili...u fudbalu je najvanije da se neprimi gol...i nemozes reci da nismo zasluzeno otisli dalje i da su penali najposteniji...uzeci u obzir oba meca vi produzetke niste zasluzili...

Bili smo bolji ne samo zbog poseda lopte, vec i zbog nekoliko 100% sansi, i uopste zato sto smo imali terensku inicijativu tokom cele utakmice. Steta samo sto Robinjo nije bio spretniji kod onog suta.
Kazes, namerno ste igrali defanzivno? Sto onda ubacuje polupovredjenog Bejla u 2. poluvremenu, i rizikuje da se povredi?

Poslednja izmena:
Ovakvom igrom ni Milan a pogotovo ni Totenhem nisu zasluzili cetvrtinu finala.........u svakom slucaju za njih je ovo veliki uspeh i cestitam im, a za nas je velika sramota.....
Sto se njih tice ne znam sad cemu ovolika frka oko njih, skroz prosecna ekipa, prvu utakmicu su prvo bunarili loptu,posle cekali kontru,drugu utakmicu nisu presli pola......ali ajde i arsenal nije mogao nista protiv barcelone,pa opet ne moze se reci da su losi..... sto se nas tice mislim i dalje da je najveci krivac Alegri....za prvu utakmicu sam vec pisao kako nas je syebao skroz.... ovde je ok krenulo ali morao je ranije da pravi izmene, jankulovski je prestao da se krece 10 minuta pre nego sto ga je izveo.....merkel nije dobio dovoljno vremena,on je mozda i mogao nesto da uradi..... drugo, koji to trener koji mora da juri 1:0 ide na utakmicu bez i jednog napadaca na klupi? mi smo imali 4 odbrambena i dva igraca sredine terena u izmenama :eek: tu je Verdi,zasto ne bi probao njega,nije imao sta da izgubi - Pato se trudio ali je previse silio, Ibra se isto trudio ali je bio skroz odsecen,nije dobio dovoljno lopti a za Robinha sam u drugom poluvremenu i zaboravio da igra...............mogao je da proba Verdija umesto bilo koga od njih....zalosno je sto bi Inzaghi 100% dao gol a ovi nasi napadaci od 100 miliona nisu mogli da se sastave.... i ako je vec video da ne mozemo da uradimo nista konkretno u napadu zasto nije gurnuo Abatea blize golu kad je bio nas najbolji igrac u ovom dvomecu, sto se tice napada bar......

Ipak ako se gledaju ukupno rezultati i igre u dosadasnjem delu LS tottenhem jeste vise zasluzio,razbili su svoju grupu a mi smo i tu bili mrljavi....nisam na LS ni racunao ove sezone ali ipak je sramota za Milan da ispadne od Totenhema, iako smo za nijansu bili bolji....a trebali smo da ih zgazimo...realno,previse blamova u poslednjih 5 godina smo doziveli.......

e da moram i da dodam da mrzim kad neka ekipa igra toliko dosadno i kukavicki...pede*ski kako su igrali arsenal i totenhem u ove dve utakmice.....i ono gradjenje lopte i zadrzavanje vremena na kraju pa da sam neka vlast delio bih crveni za tako nesto........
ako ekipa hoce da cuva rezultat onda neka gura loptu levo desno, polako gradi napad ,ali bar da pokusava nesto a ne ovako....9 igraca u dve linije ispred gola i sibaj duge lopte.....jadno mi je to jako....i jadno mi je sto sve vise timova tako i igra,to vise nije fudbal...dosadno je,glupo....

Poslednja izmena:
To bi bilo najpoštenije, da penali odluče ko ide dalje, jer niko nije bio bolji u ovom dvomeču ...

Jebbote, prodaju Kaku za 60 miliona a ne dovedu igrača koji može da poveže sredinu i napad ... Nije Alegri kriv što ima ovako ograničen sastav, pre svega u sredini, teško da on od Gatuza ili Princa može očekivati Kakinu ulogu ...

Jeste, fali neko da poveže sredinu i napad, kada si već spomenuo Kaku...

Postignut dogovor sa Real Madridom

Španski magazin El Mudno Deportivo javio je da su AC Milan i Real Madrid postigli zvanični dogovor ako prelaska Kake' u Milan.

Očigledno će se ofanzivni vezista vratiti u italijanski klub na kraju sezone za sumu od oko 20-30 miliona evra, što je više nego duplo manja suma novca za koju je Ricky prešao u Real 2009.godine.

:worth::worth::worth:

Ma ljudi,sve se svodi na jedno-gde je Ibra taj tim ispada u Ligi sampiona:mrgreen:

Ali stvarno kad pogledate,svugde gde je igrao-Ajaks,Juventus,Inter,Barsa i sada Milan,svi su ispadali i to mislim svi u osmini finala odma,sem Barse prosle godine koja je ispala u polufinalu,ali dobro to je ipak Barsa:lol:

A on po pravilu se nije video,i nije dao gol na svim tim mecevima...Dobro dao je Arsenalu prosle godine,ali i moja baba bi dala kad imas iza Mesija,Cavija i Iniestu:mrgreen:

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/gde-je-nestao-ibra-38709.html

Ne ide Ibri u LŠ, u grupnoj fazi je i bio dobar, al' protiv Totenhema ništa, koliko dobro igra u Seriji A, toliko loše u LŠ...

I jedni i drugi su imali par sansi,i propustili.Totenhem je odigrao pametno,nije srljao,jer su imali prednost,i na kraju prosli dalje.Treba pohvaliti Totenhem,jer su iskusnom igrom eliminisali Milan,koji ima mnogo vece iskustvo igranja u LS.

Ovo je jedino lose za Inter,jer ce se sad Milan 100 posto okrenuti scuddetu,ali nadam se da cemo ih prestici u zavrsnici:D

Imali smo šanse za gol, šteta za ono što je Galas izbio sa linije...

Sada smo bazirani samo na Skudeto i Kup...a i nema više šta...:D

Jeste, fali neko da poveže sredinu i napad, kada si već spomenuo Kaku...

Postignut dogovor sa Real Madridom

Španski magazin El Mudno Deportivo javio je da su AC Milan i Real Madrid postigli zvanični dogovor ako prelaska Kake' u Milan.

Očigledno će se ofanzivni vezista vratiti u italijanski klub na kraju sezone za sumu od oko 20-30 miliona evra, što je više nego duplo manja suma novca za koju je Ricky prešao u Real 2009.godine.

:worth::worth::worth:

Na kraju se svi vrate za duplo manju cifru od one za koju su otisli. :mrgreen:

Welcome back Kaka. :super:

Gde je bio Ibra...pa kod Dovsona u dzep :D
Robinjo koj god dres da nosi uvek gubi od nas...
Vidi se kolko je jadna Serija A...U Englesku ligu ima 6 ekipa na nivou...a u Italijansku samo dva... :)

Gde je bio Ibra...pa kod Dovsona u dzep :D
Robinjo koj god dres da nosi uvek gubi od nas...
Vidi se kolko je jadna Serija A...U Englesku ligu ima 6 ekipa na nivou...a u Italijansku samo dva... :)

Nije to samo sada, Ibri jednostavno ne ide u LŠ, valjda će biti bolje sledeće sezone...

Robinjo je bio dobar, mogao je dati ono u 91. minutu kada je odigrao dupli pas sa Ibrom, al' ybg...

Vratićemo se mi gde nam je mesto, samo polako.

Ja iskreno ne bih voleo da se vrati kaka...i on ce imati vec 29 godina sledece sezone...ne moze da se sastavi od povreda...a za 30 miliona mozemo dovesti nojera i gansa (dobro,mozda 40 ali to bi nam svakako bilo mnogo bolje)

Ja iskreno ne bih voleo da se vrati kaka...i on ce imati vec 29 godina sledece sezone...ne moze da se sastavi od povreda...a za 30 miliona mozemo dovesti nojera i gansa (dobro,mozda 40 ali to bi nam svakako bilo mnogo bolje)

Da, za te pare bi moglo bolje da se pazari...

Nego, ipak je on legenda Milana, navijači ga vole, možda se vrati u staru formu, ko zna...:D

On mi je baš drag, i baš sam voleo kada je igrao za Milan, tako da bih baš voleo da se vrati.

Da, za te pare bi moglo bolje da se pazari...

Nego, ipak je on legenda Milana, navijači ga vole, možda se vrati u staru formu, ko zna...:D

On mi je baš drag, i baš sam voleo kada je igrao za Milan, tako da bih baš voleo da se vrati.

Vraca se sampion definitivno, jeste da je otisao, i da nije u formi, al' on je ipak kaka' jedan jedini, pa kako god da igra, treba da se vrati, nadam se da ce doci, bilo bi fenomenalno, kakaaaaa :)

Btw, sinoc Sevcenko dao gol sitiju.. :)

Poslednja izmena:
Ma i ja sam oboyavao kaku...ko nije....ali milan je bitniji...a mislim da ne bi bilo dobro za milan da se on vrati za te pare.....

e i ja sam hteo da napisem za Shevu da je dao gol :) i u 34-oj godini odlicno igra i dalje moze da se nosi sa jakim ekipama, joj nikad necu prezaliti kako je upropastio i sebe i Milan.....

Raul 71 gol, Inzaghi 70, Sheva 68. Ako izvuce jos dve sezone sa Dinamom moze se vrlo lako popeti na prvo mesto(gde je jedno vreme i bio) jer raul sa salkeom sledece godine nece igrati evro kupove,a inzagi ce imati jaku konkurenciju,nece mnogo igrati.... Rekao je da se povlaci posle evropskog prvenstva samo nisam siguran da li samo iz reprezentacije ili iz fudbala uopste :(

Ma i ja sam oboyavao kaku...ko nije....ali milan je bitniji...a mislim da ne bi bilo dobro za milan da se on vrati za te pare.....

e i ja sam hteo da napisem za Shevu da je dao gol :) i u 34-oj godini odlicno igra i dalje moze da se nosi sa jakim ekipama, joj nikad necu prezaliti kako je upropastio i sebe i Milan.....

Raul 71 gol, Inzaghi 70, Sheva 68. Ako izvuce jos dve sezone sa Dinamom moze se vrlo lako popeti na prvo mesto(gde je jedno vreme i bio) jer raul sa salkeom sledece godine nece igrati evro kupove,a inzagi ce imati jaku konkurenciju,nece mnogo igrati.... Rekao je da se povlaci posle evropskog prvenstva samo nisam siguran da li samo iz reprezentacije ili iz fudbala uopste :(

:) Pazi, u fudbalu 29 godina i nije mnogo, kaku su zeznule povrede, on nije ispao iz forme sto je presao u Real, poceo je bio dobro, i onda se povredio :( ako dodje u milan, lako moze da se desi da se vrati u forumu, seti se sta je bilo sa krespom 2005? niko ne moze da porekne da je kaka sad nesto losi? nije losi, on je isti kaka, ali povrede ga usporavaju, nadam se da ce se opraviti, i ne mora da se vrati u milan, ali bar da pocne da igra, on je jedini covek ja mislim koji nije hteo da ode iz milana zbog para, malte ne su ga oterali zbog 69m... po meni on je mnogo skuplji igrac i ima kvalitete kakve retko koji fudbaler ima. Jedan je Kaka :)

Jeste, sve to, za te pare se može kupiti bolje...al' složio bih se sa Nemanjom, to neme veze sa njegovom igrom, prirastao je srcu, i sad ga yebi...:D

Ševa - ''šta je stari majstor''...:worth:

Voleo bih Pipo da bude prvi ponovo...:D

:) Pazi, u fudbalu 29 godina i nije mnogo, kaku su zeznule povrede, on nije ispao iz forme sto je presao u Real, poceo je bio dobro, i onda se povredio :( ako dodje u milan, lako moze da se desi da se vrati u forumu, seti se sta je bilo sa krespom 2005? niko ne moze da porekne da je kaka sad nesto losi? nije losi, on je isti kaka, ali povrede ga usporavaju, nadam se da ce se opraviti, i ne mora da se vrati u milan, ali bar da pocne da igra, on je jedini covek ja mislim koji nije hteo da ode iz milana zbog para, malte ne su ga oterali zbog 69m... po meni on je mnogo skuplji igrac i ima kvalitete kakve retko koji fudbaler ima. Jedan je Kaka :)

Pa puno je s obzirom koliko godina ima ostatak tima...

Sasvim je moguće da po povratku u Milan bude onaj stari, još u LŠ, tamo je uvek sjajan bio...

I dalje ga vole...:D

Back