Ovakvom igrom ni Milan a pogotovo ni Totenhem nisu zasluzili cetvrtinu finala.........u svakom slucaju za njih je ovo veliki uspeh i cestitam im, a za nas je velika sramota.....
Sto se njih tice ne znam sad cemu ovolika frka oko njih, skroz prosecna ekipa, prvu utakmicu su prvo bunarili loptu,posle cekali kontru,drugu utakmicu nisu presli pola......ali ajde i arsenal nije mogao nista protiv barcelone,pa opet ne moze se reci da su losi..... sto se nas tice mislim i dalje da je najveci krivac Alegri....za prvu utakmicu sam vec pisao kako nas je syebao skroz.... ovde je ok krenulo ali morao je ranije da pravi izmene, jankulovski je prestao da se krece 10 minuta pre nego sto ga je izveo.....merkel nije dobio dovoljno vremena,on je mozda i mogao nesto da uradi..... drugo, koji to trener koji mora da juri 1:0 ide na utakmicu bez i jednog napadaca na klupi? mi smo imali 4 odbrambena i dva igraca sredine terena u izmenama

tu je Verdi,zasto ne bi probao njega,nije imao sta da izgubi - Pato se trudio ali je previse silio, Ibra se isto trudio ali je bio skroz odsecen,nije dobio dovoljno lopti a za Robinha sam u drugom poluvremenu i zaboravio da igra...............mogao je da proba Verdija umesto bilo koga od njih....zalosno je sto bi Inzaghi 100% dao gol a ovi nasi napadaci od 100 miliona nisu mogli da se sastave.... i ako je vec video da ne mozemo da uradimo nista konkretno u napadu zasto nije gurnuo Abatea blize golu kad je bio nas najbolji igrac u ovom dvomecu, sto se tice napada bar......
Ipak ako se gledaju ukupno rezultati i igre u dosadasnjem delu LS tottenhem jeste vise zasluzio,razbili su svoju grupu a mi smo i tu bili mrljavi....nisam na LS ni racunao ove sezone ali ipak je sramota za Milan da ispadne od Totenhema, iako smo za nijansu bili bolji....a trebali smo da ih zgazimo...realno,previse blamova u poslednjih 5 godina smo doziveli.......
e da moram i da dodam da mrzim kad neka ekipa igra toliko dosadno i kukavicki...pede*ski kako su igrali arsenal i totenhem u ove dve utakmice.....i ono gradjenje lopte i zadrzavanje vremena na kraju pa da sam neka vlast delio bih crveni za tako nesto........
ako ekipa hoce da cuva rezultat onda neka gura loptu levo desno, polako gradi napad ,ali bar da pokusava nesto a ne ovako....9 igraca u dve linije ispred gola i sibaj duge lopte.....jadno mi je to jako....i jadno mi je sto sve vise timova tako i igra,to vise nije fudbal...dosadno je,glupo....