A.C. Milan

Neka preuzme klub ko hoce ako nastavi da pobeduje...Pa ni Silvio ne moze da zivi 1 000 godina (ili mozda moze?),neko mora da dodje na njegovo mesto...Sigurno nece Galijani sa 70+.....

No,najvaznije je da Milan pobeduje. Ipak,brine cinjenica da sem Zlatana niko zivi ne moze da da gol.Inzagi je povredjen,Pato je jalov.....Joooooooooooooj,sto ga ne prodaju...To govorim vec dobre 2 godine......I lepo uzmu par dobrih napadaca,mozda cak i Italijana,koji realno,fale Milanu i to je to :D

Sto niko iz uprave ne cita ove postove... ;)

Mislim da Baloteli ima klauzulu da ne moze iz Sitija da predje u Milan a on bi po meni recimo bio prvi pik za dres rosonera. E sad moguce je da opet iskoristimo Djenovu i dovedemo slicno kao Boatenga...sto da ne? On je decko Mikanovac u srcu i treba to iskoristiti, gledao je derbi protiv Intera, otisao nasmejan, izjavio kako bi opet igrao sa Ibrom... jedino jos da nam nacrta da zeli da dodje.

Inace rezultati su ove sezone daleko iznad ocekivanja, kuburimo doduse u LS ali valjda cemo se provuci kao u stara dobra vremena i dogurati posle daleko i u Evropi. Inter se sa Benitezom cini prilicno bezopasnim sto se ne moze reci za Del Nerija i Juve, igraju sve bolje. Lazio polako posustaje tako da od njega ne ocekujem nista posebno, vise se plasim Rome nego Lazia i Intera zajedno. Srednji red nam je i dalje najjace oruzje, odbrana je OK ali ako ne dovedemo ozbiljnog defanzivca preostaje nam da se molimo bogu da se Nesta ne povredi ali tako se ne osvajaju titule zar ne? Imamo problem i sa napadacima, Pipo do kraja sezone OUT, Pato se non stop povredjuje... Pitanje je koliko ce Ibra izdrzati ovakvim tempom...Umereni sam optimista.

Ibra u ovoj ligi je dovoljan za titulu... Sto bi reko Moggi: " U seriji A pobeđuje tim koji ima Ibrahimovića"

Juve nema dovoljan broj kvalitetnih igraca u ekipi, mada to nadoknadjuju timskim duhom, iako smatram da je ova sredina mozda i najjaca u Serie A, ali skripe bekovi i napad, kao i to sto nemamo rezerve...Podrebno je par igraca, ali klasnih i ovaj tim ce biti kompetentan, sad za sada mi se projekat svidja, ima taj stile Juve...

Roma ce biti dobra, nece uzeti scudetto, posto imaju Ranijerija na klupi, ali ce glumeti protivnika Milanu...

Scudetto ide u crveni deo grada, ove sezone...

Pazite,Pato jeste jalov,mlad i neiskusan al mislim da mu treba dati sansu da se jos dokaze,jer stvarno ima potencijala da bude najbolji igrac u Evropi.Nadam se de to biti u bliskoj buducnosti.Sto se tice novih pojacanja tu se slazem sa vama.Potreban je jos jedan solidan napadac koji ce moci da zameni Ibru u slucaju povrede jer Pipovo vreme je proslo iako je blistao protiv Reala...Baloteli bi bio extra resenje jer je on ipak nas navijac i pokazao bi se kao veran igrac:D
Na dobrom smo putu da osvojimo skudeto a bio bi zadovoljan bar 1/4 LS-a.Alegri je dobar strucnjak i mislim da ce u buducnosti moci dosta toga da postigne jos ako dobije punu podrsku kluba i solidnu cifru novca za transfere.

Ne mogu da verujem koliki je idiot ovaj alegri....vec 5-6 utakmica za redom igra sa istom ekipom i izmene ubacuje samo pred kraj...imali su tesku utakmicu u sredu i od svih igraca on odluci da u ovoj utakmici odmori flaminija koji je mladji i spremniji i od gatuza i ambrozinija i sedorfa..... i pri rezultatu 1:1 on napravi izmenu tek u devedesetom minutu....ronaldinho u zadnjih sedam utakmica nije odigao ukupno 20 minuta...iako je dao gol za 5 minuta koliko je igrao protiv marseja i bio odlican za brazil u prijateljskoj protiv argentine....ali zato mrtvi sedorf se vuce po terenu svaki put.....nije mi jasno....sva nasa igra se svodi samo na ibrahimovica u napadu i svi ostali u odbranu.......danas je prvi put odlicno odigrao robinho, u pravom trenutku kad se videlo da je ibra umoran,iako je opet on bas asistirao....
koliko god ni leonardo nije bio sjajan da je imao ovaj tim,uradio bi daleko vise od alegrija.....a da ne spominjem koliko je lepse milan igrao.....nismo imali dosadniju igru zadnjih 15 godina sigurno...

@piss
Mozda i nije bio tako los onaj Anceloti...;)

P.S. Taktika sa Ibrahimovicem je isplativa(za Kalco)... Alegri se drzi provjerenih stvari:hahaha1: Ne bih volio da se povrijedi Ibra...jer tada bi shvatili da nemate trenera...

P.P.S. Malo vise postovanja za Ambrozinija molim...:ljutko: Nosio bi on u zubima Flaminu, da ne kazem laminu...:mrgreen:

Ma anceloti je dobar trener, ali mene je nervirao zadnjih godina sto nije smeo da trazi od galijanija i berluskonija pojacanja nego se stiso......milan je bio u raspadu a on se ponasao kukavicki i na terenu i van njega....sa ovim timom daleko vise bi mogao i od alegrija i leonarda zajedno.....

Ibra gde god je igrao uzeo je titulu, taj covek nije odigrao sezonu a da nije bio sampion jos vec 8-9 godina...nadam se da ce nastaviti niz....bez njega,realno bili bi 6-7 mesto.....

Ma ok je ambrozini...taj covek je napravio neverovatan napredak u igri pre tri godine i od tada vise nije isti igrac...odlican i u napadu i u odbrani...vise se to odnosilo na sedorfa i gatuza koji nisu vise za prvi tim....

Ma ok je ambrozini...taj covek je napravio neverovatan napredak u igri pre tri godine i od tada vise nije isti igrac...odlican i u napadu i u odbrani...vise se to odnosilo na sedorfa i gatuza koji nisu vise za prvi tim....

Gatuzo u zivotu nije igrao niti bolje niti gore od ovoga, mozda na momente ali u kontinuitetu bukvalno nikada. On je tu da kvari igru, to mu uspeva i veoma je koristan. Seedorf je za Flaminija doktor, ima covek fudbal u malom prstu i ako vec imas Gatuza na terenu besmisleno bi bilo ubacivati jos jednog ogranicenog igraca tipa Flamini. Seedorf u takvoj postavi mora imati mesta makar igrao sa jednom nogom. Zna li ko kad se vraca Pirlo, 4 boda iz duela sa Violom i Sampdoriom deluju kao premija u odnosu na prikazanu igru, sve dok se on ne vrati strahovacu za bodove ma protiv koga igrali...

Naravno da je gatuzo igrao bolje kada je imao vise snage nego sad ...vise je trcao i bio je brzi...i mogao je da izdrzi celu utakmicu..... Daleko od toga da je flamini ogranicen igrac, ima solidan pas,odlican sut,dobro se ubacuje u napad iako mu je glavni zadatak odbrana, u cemu je opet dobar.... igrao bi mi pre gatuza sigurno a sa sedorfom necu ni da ga poredim, totalno druga uloga u timu....sedorf ima dva dobra poteza na tri utakmice, i svaki peti derbi odigra odlicno.... mnogo je usporio i davi igru, u zadnje vreme mu odlicno lezi da ulazi sa klupe.... pirlo bi mozda vec od sledece mogao da zaigra (mada ne u prvoj) poceo je sa treninzima....

Cestitke Laciju, ne znam koliko dugo ce jos moci da igraju na ovom nivou. Nadam se sto duze jer stvarno ih je lepo gledati, narocito kad deru Interiste.

Mi bi sutra trebali da dobijemo Bresu lagano, cisto da budemo sami na vrhu. Interu bi pobegli na 10 bodova, a Juve u nedelju ima nezgodno gostovanje Kataniji. Ovo kolo bi moglo lepo da se zavrsi. Da ne zaboravim Romu, koje se inace najvise plasim ove sezone, ona gostuje Kijevu, ciji ce igraci nadam se biti barem upola negostoljubivi kao protiv Intera.

Cestitke Laciju, ne znam koliko dugo ce jos moci da igraju na ovom nivou. Nadam se sto duze jer stvarno ih je lepo gledati, narocito kad deru Interiste.

Mi bi sutra trebali da dobijemo Bresu lagano, cisto da budemo sami na vrhu. Interu bi pobegli na 10 bodova, a Juve u nedelju ima nezgodno gostovanje Kataniji. Ovo kolo bi moglo lepo da se zavrsi. Da ne zaboravim Romu, koje se inace najvise plasim ove sezone, ona gostuje Kijevu, ciji ce igraci nadam se biti barem upola negostoljubivi kao protiv Intera.

Po onome sto sam ja video juce...Jedini pravi konkurent vam je Lacio...Ako njega budete pobedili opusteno osvajate....

Odlični smo za sada, Ibra...:worth:...najzaslužniji za to gde se nalazimo...

Interu 10 boda bežimo, Juventusu 6....:super:

Ne znam...Lacio mi nekako nema tu jačinu, mislim da neće izdržati do kraja...al' trenutno su nam jedini konkurenti...a i imamo dosta sreće što je Inter u lošoj formi, tj. što im je dosta igrača povređeno, mada i mi smo imali dosta problema sa povredama prošlih sezona...

Sada sledi utakmica Lige Šampiona sa Ajaxom, koja nama ništa ne znači.:mrgreen:

milan-flag.gif

Milan 0 - 2 Ajax

Totalna nezainteresovanost, a dobro i ne čudi, nisu imali za šta da igraju...
Ronaldinjo je razočarao, a Alegri mu je pružio priliku od prvog minuta, nije ništa uradio, opravdani zvižduci sa tribina, hvala mu za sve, al' mislim da bi trebali da ga prodaju, dok se još može zaraditi na njemu...

I u ovoj se utakmici videlo koliko zavisimo od jednog igrača - Ibrahimovića...
Sjajan pokušaj makazicama, šteta što nije dao gol.:(

Sada nas čeka žreb, nadam se da ćemo dobiti nekog lakšeg protivnika.:mrgreen:
Bilo bi jako dobro ukoliko bi dobili Šalke...najvažnije je izbeći Barsu...

I da, sjajan drugi gol Ajaxa...

Pazi , igrali smo sa ronaldinhom i robinhom u napadu....nisu se snasli,ocekivano....nije robinho nista bolje odigrao iako ulazi polako u formu a sta da ocekujes od ronaldinha koji u zadnjih 5 utakmica nije ukupno odigrao 20 minuta........

Inace katastrofalna vest je da je Silva povredjen i nece igrati 6 meseci........od njega nam je jedino Ibrahimovic bitniji igrac i ne mogu da verujem da se ovo desilo....bas bedak..... u odlicnoj formi je bio, sto se mene tice boljoj od bilo kog drugog centralnog beka na svetu i eto ti sad...... a sigurno mozemo da ocekujemo da ni Nesta nece izdrzati do kraja sezone i sta onda.....
Znam da nikoga nisu planirali da kupe u januaru(osim mozda jednog napadaca) ali sada ce morati-nadam se da nece biti tvrdoglave mazge..... ja bih najvise voleo da kupe Agera,ali i on je dosta nesiguran sa tim povredama...... najrealnija opcija je David Luiz iz Benfike kojeg nisam gledao ali posto ce on i Silva izgleda biti buduci odbrambeni par u reprezentaciji Brazila verovatno bi to bilo dobro resenje.....

Ni Flamini nece igrati 3-4 nedelje....steta ,taman se ustalio u prvom timu......

Osmorici igraca isticu ugovori na kraju sezone, Galijani je rekao da ce na prolece da vide kome ce da ponude nove,kome ne..... ugovori isticu Nesti,Pirlu,Ronaldinju,Sedorfu,Ambroziniju,Odu, Jankulovskom i Inzagiju.....

Pazi , igrali smo sa ronaldinhom i robinhom u napadu....nisu se snasli,ocekivano....nije robinho nista bolje odigrao iako ulazi polako u formu a sta da ocekujes od ronaldinha koji u zadnjih 5 utakmica nije ukupno odigrao 20 minuta........

Inace katastrofalna vest je da je Silva povredjen i nece igrati 6 meseci........od njega nam je jedino Ibrahimovic bitniji igrac i ne mogu da verujem da se ovo desilo....bas bedak..... u odlicnoj formi je bio, sto se mene tice boljoj od bilo kog drugog centralnog beka na svetu i eto ti sad...... a sigurno mozemo da ocekujemo da ni Nesta nece izdrzati do kraja sezone i sta onda.....
Znam da nikoga nisu planirali da kupe u januaru(osim mozda jednog napadaca) ali sada ce morati-nadam se da nece biti tvrdoglave mazge..... ja bih najvise voleo da kupe Agera,ali i on je dosta nesiguran sa tim povredama...... najrealnija opcija je David Luiz iz Benfike kojeg nisam gledao ali posto ce on i Silva izgleda biti buduci odbrambeni par u reprezentaciji Brazila verovatno bi to bilo dobro resenje.....

Ni Flamini nece igrati 3-4 nedelje....steta ,taman se ustalio u prvom timu......

Osmorici igraca isticu ugovori na kraju sezone, Galijani je rekao da ce na prolece da vide kome ce da ponude nove,kome ne..... ugovori isticu Nesti,Pirlu,Ronaldinju,Sedorfu,Ambroziniju,Odu, Jankulovskom i Inzagiju.....

Al' dobro, Ronaldinjo je počeo ovu sezonu kao starter, dok je Robinjo ulazio sa klupe...i bio je sve bolji i bolji...mislim da Ronaldinja treba prodati, dok još možemo...a već je i star...ne preterano, al' za nas jeste...a imao Robinja i Pata...tako da nam nije baš potreban...

E to je veliki problem, tu smo najtanji...pogotovo što i Nesta ume često da bude povređen...imamo Sokratisa i Onjevua, mislim da bi bilo dobro sada pružiti priliku Onjevu-u...da menja Silvu...ako se oporavio...al' verovatno će Bonera dobiti priliku da igra?!:dash:

Morali bi nekog da dovedu...ne znam, tog Luiza svi dosta hvale...ja ga nisam puno gledao...al' znam da ume da kiksne...

Šteta i za Flaminija, al' ne tolika...na sredini imamo igrača...

Čuo sam da će Nesti ponuditi novi...i Pipu...a siguran sam i Pirlu, Sedorfu...Ambroziniju...ovi ostali mogu da idu...
Ronaldinjo želi da ostane...videćemo...

Najtužnije od svega je što nemamo nikog ko će da zameni Ibru, i što toliko zavisimo od njega.

Back