Slave Lord
Poznat
- Poruka
- 8.978
Jbga dugo smo bili PREDSEDNIKOV KLUB.Zato cete vi uvek biti pod jadnim Moratijem.Ipak ste vi nastali od NAS!
Drugi put ponavljam...Nisam navijac Intera...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jbga dugo smo bili PREDSEDNIKOV KLUB.Zato cete vi uvek biti pod jadnim Moratijem.Ipak ste vi nastali od NAS!
vi ste zaluđeniji od onih sa politike![]()
A ti mu ga dodjes jedini normalan ovde ?
Ma ok je ambrozini...taj covek je napravio neverovatan napredak u igri pre tri godine i od tada vise nije isti igrac...odlican i u napadu i u odbrani...vise se to odnosilo na sedorfa i gatuza koji nisu vise za prvi tim....
Cestitke Laciju, ne znam koliko dugo ce jos moci da igraju na ovom nivou. Nadam se sto duze jer stvarno ih je lepo gledati, narocito kad deru Interiste.
Mi bi sutra trebali da dobijemo Bresu lagano, cisto da budemo sami na vrhu. Interu bi pobegli na 10 bodova, a Juve u nedelju ima nezgodno gostovanje Kataniji. Ovo kolo bi moglo lepo da se zavrsi. Da ne zaboravim Romu, koje se inace najvise plasim ove sezone, ona gostuje Kijevu, ciji ce igraci nadam se biti barem upola negostoljubivi kao protiv Intera.
Pazi , igrali smo sa ronaldinhom i robinhom u napadu....nisu se snasli,ocekivano....nije robinho nista bolje odigrao iako ulazi polako u formu a sta da ocekujes od ronaldinha koji u zadnjih 5 utakmica nije ukupno odigrao 20 minuta........
Inace katastrofalna vest je da je Silva povredjen i nece igrati 6 meseci........od njega nam je jedino Ibrahimovic bitniji igrac i ne mogu da verujem da se ovo desilo....bas bedak..... u odlicnoj formi je bio, sto se mene tice boljoj od bilo kog drugog centralnog beka na svetu i eto ti sad...... a sigurno mozemo da ocekujemo da ni Nesta nece izdrzati do kraja sezone i sta onda.....
Znam da nikoga nisu planirali da kupe u januaru(osim mozda jednog napadaca) ali sada ce morati-nadam se da nece biti tvrdoglave mazge..... ja bih najvise voleo da kupe Agera,ali i on je dosta nesiguran sa tim povredama...... najrealnija opcija je David Luiz iz Benfike kojeg nisam gledao ali posto ce on i Silva izgleda biti buduci odbrambeni par u reprezentaciji Brazila verovatno bi to bilo dobro resenje.....
Ni Flamini nece igrati 3-4 nedelje....steta ,taman se ustalio u prvom timu......
Osmorici igraca isticu ugovori na kraju sezone, Galijani je rekao da ce na prolece da vide kome ce da ponude nove,kome ne..... ugovori isticu Nesti,Pirlu,Ronaldinju,Sedorfu,Ambroziniju,Odu, Jankulovskom i Inzagiju.....