A.C. Milan

e9e06a411dfbe12bc693f9bedb9bf670-grande.jpg

Gatuzo je stvarno retard,kako ga nije sramota da napravi penal,dobije crveni,i on kapiten...ccc...nije mi jasno kako je mogao to da uradi,da ostavi svoje drugove da se muce na terenu i cekaju kraj...

Ronaldinjo uzasno igrao,vidi se da je problem u treneru,Leonardo nema ni malo iskustva,zasto Sedorf nije igrao od pocetka,zasto je Boriela stavio kada je igrao lose protiv Siene-sto nije ubacio Huntelaara,...nadam se da ce u nastavku biti kolko tolko bolje...

Jony Taraba posto si hteo da vidis toliko hvaljenu ekipu Intera,mislim da si je sad video u najboljem mogucem trenutku,zar ne???:)Kakva demostracija sile nad nemocnim Milanom...GRANDE INTER!!!:)

Berluskoni nije zabrinut

00008778.jpg

Premijer Italije i vlasnik Milana, Silvio Berlskoni, nije zabrinut zbog ubedljivog poraza njegove ekipe od gradskog rivala Intera rezultatom 4:0. Nakon debakla i slabog izdanja roso-nera, Berluskoni je rekao da ekipa mora da ostane mirna i da se vrati na pobednički put.

- Svaka utakmica je priča za sebe, ali nisam zabrinut za budućnost. Rekao sam igračima da moraju da zadrže mir i da već od sledeće utakmice počnu ponovo da pobeđuju.

Berluskoni je takođe čestitao Interu na pobedi, i dodao da je bio srećan zbog prvog susreta sa Murinjom.

- Prvi put smo se videli, bilo mi je zadovoljstvo što smo se upoznali i mislim da je osećanje bilo obostrano.

U trećem kolu Serije A Milan gostuje Livornu, dok će Inter ugostiti povratnika u elitu, ekipu Parme.

Jony Taraba posto si hteo da vidis toliko hvaljenu ekipu Intera,mislim da si je sad video u najboljem mogucem trenutku,zar ne???:)Kakva demostracija sile nad nemocnim Milanom...GRANDE INTER!!!:)

Gari nastavlja po starom, nakon dobrih partija Intera uvek je tu da proziva. Gde si bio u prvom kolu protiv Barija?

Svaka cast na prikazanoj igri, treba biti realan. Koliko god ste protiv Barija izgledali bedno toliko ste zablistali sinoc. No, tek su dva kola iza nas...

Gari nastavlja po starom, nakon dobrih partija Intera uvek je tu da proziva. Gde si bio u prvom kolu protiv Barija?
Jebbiga, tad je sviran nepostojeći penal za Inter, nisi valda očekivao da će Gari reći da Inter nezasluženo uzima bodove ...

Svaka cast na prikazanoj igri, treba biti realan. Koliko god ste protiv Barija izgledali bedno toliko ste zablistali sinoc. No, tek su dva kola iza nas...
2 kola - 2 penala za Inter ... Ali dobro, koliko sam video sinoć penal je bio čist ko suza, i sa Etoom Inter ima znatno veće šanse u LŠ nego sa Ibrom, dok je Milito doktorirao u kalču i godinama je jedan od najboljih napadača Evrope, te se ni tu neće mnogo osetiti Ibrino odsustvo ...

Jony Taraba bio sam tu,prokometarisao sam na Interovoj temi prvo kolo i nas remi sa Barijem,tako da ne znam sto me za to prozivas...A nisam ja rekao da je ovim nesto zavrseno u kalcu,prvensvto je tek pocelo...Nego mi je drago normalno sto smo vas razbili,najvise zbog toga sto su mi svi navijaci Milana koje znam lajali kao dobijamo vas,pa zato mi je jos draze.Hehe moj burazer navija za Milan,sinoc sam mu celo vece slao poruke ali nije odgovarao...:)Muk i tisina:)Juce je bio ekstra dan za mene moja Vosa tukla Cukaricki i sad je prva,posle Inter Milana,ne moze biti lepsi dan...:)

Milan je dobar sa obzirom u kakvoj se sitoaciji nalazi...prosle godine u dva kola smo imali 0 bodova...tako da smo sad bolji...idemo polako...Interu 2 penala u 2 kola nem veze....Ja verujem da Milan moze i mora da igra bolje....

Milan je dobar sa obzirom u kakvoj se sitoaciji nalazi...prosle godine u dva kola smo imali 0 bodova...tako da smo sad bolji...idemo polako...Interu 2 penala u 2 kola nem veze....Ja verujem da Milan moze i mora da igra bolje....

Da bolji smo nego prosle sezone iako smo prosle sezone imali bolje igrace,tamo smo tek u trecem kolu pobedili Lazio 4-1...Sigurno mozemo bolje,mada mislim da je problem za sada u Leonardovom neiskustvu,jednostavno nerzaumem zasto je Borielo igrao protiv Intera ako je igrao veoma lose protiv Siene sto nije poceo sa Pipom ili Huntelarom...Sedorf je trebao igrati od pocetka,kada je usao protiv Intera imao je par sjajnih poteza,Ronaldinjo nije nesto,igrao je veoma lose,napao naseg Dekija Stankovica,a lepo se vidi da ga Deki nije ni pipnuo,trebao ga je Leonardo mnogo ranije izbaciti iz igre...Storari i nije tako los...Nadam se da ce u nastavku biti bolje,ocekujem sigurna 3 boda protiv dojucerasnjeg drugoligasa Livorna,a gostovanje Marseju ce biti veoma tesko....
FORZA MILAN!!!!

Milan u januaru dovodi novog Kaku

Potpredsednik Milana i desna ruka vlasnika kluba Silvija Berluskonija, Adrijano Galijani, rekao je da će upražnjeno mesto za igrača van Evropske unije nastalo odlaskom Urugvajca Viudeza popuniti u januarskom prelaznom roku.

- Imamo slobodno mesto za igrača van granica Unije što nije bio slučaj prethodne sezone.

Slična situacija dogodila se i 2003. godine kada je Milan prodao nigerijskog napadača, Aliju Datija, a umesto njega stigao je Kaka.

- Podsećam da smo prodajom Datija Standardu iz Liježa oslobodili mesto za igrača van granica Evropske unije, tačnije za Kaku. A ko će biti novi Kaka? Teško je reći, ali radimo na tome - rekao je, uz osmeh, Galijani.

Tokom letnjeg prelaznog roka Milan je prodao Brazilca madridskom Realu za 67.5 miliona evra.

Milan ne menja vlasnika

Kompanija "Fininvest", koja poseduje akcije Milana, demantovala je da postoji namera o prodaji akcija italijanskog kluba. Rimski list "Republika" objavio je da su predsednik Milana Silvio Berluskoni i libijski vođa Moamer el Gadafi razgovarali o mogućnosti kupoprodaje kluba na sastanku u Tripoliju prošle nedelje.

Vlasnik Milana je, navodno, ponudio libijskom vođi da kupi klub, interesujući se za mogućnosti nekoliko vodećih libijskih banaka. Centralna libijska banka uložila je ranije izvesna sredstva u druga dva italijanska kluba - Juventus i Romu. Navodi se da Berluskonijeva ideja o prodaji kluba neće biti lako izvodljiva, jer je vrednost Milana procenjena na iznos koji se kreće od 600 do 800 miliona evra.

Back