Gax
Domaćin
- Poruka
- 3.149
KRAJ!!!!
AC Milan 0 - 4 Inter
AC Milan 0 - 4 Inter
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva demostracija sile nad nemocnim Milanom...GRANDE INTER!!!
Po sta ce te se vratiti?
Po jos neku katastrofu?
Debakl?
Jony Taraba posto si hteo da vidis toliko hvaljenu ekipu Intera,mislim da si je sad video u najboljem mogucem trenutku,zar ne???Kakva demostracija sile nad nemocnim Milanom...GRANDE INTER!!!
![]()
Jebbiga, tad je sviran nepostojeći penal za Inter, nisi valda očekivao da će Gari reći da Inter nezasluženo uzima bodove ...Gari nastavlja po starom, nakon dobrih partija Intera uvek je tu da proziva. Gde si bio u prvom kolu protiv Barija?
2 kola - 2 penala za Inter ... Ali dobro, koliko sam video sinoć penal je bio čist ko suza, i sa Etoom Inter ima znatno veće šanse u LŠ nego sa Ibrom, dok je Milito doktorirao u kalču i godinama je jedan od najboljih napadača Evrope, te se ni tu neće mnogo osetiti Ibrino odsustvo ...Svaka cast na prikazanoj igri, treba biti realan. Koliko god ste protiv Barija izgledali bedno toliko ste zablistali sinoc. No, tek su dva kola iza nas...
Pa jedna utakmica nista ne govori,da Gatuzo nije pravio gluposti ko zna sta bi bilo,ovo je tek pocetak sezone...
Muk i tisina
Juce je bio ekstra dan za mene moja Vosa tukla Cukaricki i sad je prva,posle Inter Milana,ne moze biti lepsi dan...
jel zna neko kolilki je prosek godina milanove prve postave?
Milan je dobar sa obzirom u kakvoj se sitoaciji nalazi...prosle godine u dva kola smo imali 0 bodova...tako da smo sad bolji...idemo polako...Interu 2 penala u 2 kola nem veze....Ja verujem da Milan moze i mora da igra bolje....

Kaladze dao dva autogola u utakmici Italija - Gruzija, koji retard....![]()