93. годишњица повлачења преко Албаније

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa vidsi kad bi mu rekao pusi ****** majmune obrezani onda bi stavio predispoziciju na njegovo rasno poreklo koje nema jer mu je kozica ostala negde kod dracha.. znaci da ne ide... ako mu kazes npr... izmetu smrdljivi onda je to nekulturno sa pozicije introvertnog osecanja coveka kao simbioloskog bica koje preziva kao stoka i sere ko grlica..... znaci mislim da si ipak ti u pravu sto si ga poslo u picku materinu pa nek uzme recnik i nek prevede ako ne razume....

znaci mislim da si ipak ti u pravu sto si ga poslo u picku materinu pa nek uzme recnik i nek prevede ako ne razume....

pa i meni se cini da je ta formulacija uravnotezena i optimalna. na kraju krajeva, tema je povlacenje preko albanije, a ko vise sa tim ima veze nego njegova mama, koja se definitivno poprilicno povlacila i po albaniji i po svim saveznickim joj zemljama.

pa i meni se cini da je ta formulacija uravnotezena i optimalna. na kraju krajeva, tema je povlacenje preko albanije, a ko vise sa tim ima veze nego njegova mama, koja se definitivno poprilicno povlacila i po albaniji i po svim saveznickim joj zemljama.

hoces da kazes da mu je ona bila uravnotezena optimalno ili da su je formulisali po potrebi?

Ne kazem samo ja.Na jednoj ruci mozes nabrojati prijatelje sa tim tvojim stavovima.A koliko si dobar sada je na tvojoj glavi samo jedno oko jer to drugo nece tvoju glupu glavu.

Синко запитај се шта теби даје право да пишеш на овој теми? Како је изгледала тема док се ти и колега ти адем нисте појавили? Запитај се колико си ти затупљен и искомплексиран? Немам пријатеља шиптара то ти са жалошћу морам саопштити.

Молим КАТАНАЦ ЈЕР ТЕМА НЕМА ВИШЕ ПОЕНТУ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back