JABUCHILO
Domaćin
- Poruka
- 4.908
lako je tebi iz moskve izigravati boodalu
lako je tebi na srpskoj zemlji izigravati ilira.
sikter more. te reci razumes zar ne? to ti je pradeda cuo dok su ga sikterisali sa kavkaza put evrope...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lako je tebi iz moskve izigravati boodalu
znaci mislim da si ipak ti u pravu sto si ga poslo u picku materinu pa nek uzme recnik i nek prevede ako ne razume....
pa i meni se cini da je ta formulacija uravnotezena i optimalna. na kraju krajeva, tema je povlacenje preko albanije, a ko vise sa tim ima veze nego njegova mama, koja se definitivno poprilicno povlacila i po albaniji i po svim saveznickim joj zemljama.
hoces da kazes da mu je ona bila uravnotezena optimalno ili da su je formulisali po potrebi?
I ja pozivam na isto ali polemisite sa starosediocima balkana koji su vekovima na svojim ognjistima
Молим модераторе да закључају тему пошто неће да банују шиптарску стоку.
dok ne reaguje moderator na ovu uvredu neka stoji i moj odgovor.Stoka su ti dedovi i pradedovi.
Тужи ме и Хагу. Хвала ти, кад шиптар то каже, може бити само похвално за моје дедове.
Ne kazem samo ja.Na jednoj ruci mozes nabrojati prijatelje sa tim tvojim stavovima.A koliko si dobar sada je na tvojoj glavi samo jedno oko jer to drugo nece tvoju glupu glavu.