9.kuća

Samozvani astrolog Dragana Rajovic ovako pise o astralima i devetom polju.

Deveto polje i znak Strelca jednako avanturizam. Potrebe za saznanjima ove vrste ali i radoznalost imaju ljudi avanturisti koje sirenje pogleda i posmatranje istog problema iz razlicitih uglova gledanja zabavlja i zadovoljava negde uznutra, ali i budi adrenalin pri upoznavanju novih ljudi, predela i mesta kakvih u njihovoj domovini nema.

Deveto polje horoskopa predstavlja i trece dete ali i drugi brak. Ako imamo i trece dete gledajuci ga iz naseg horoskopa ovo je njegovo prvo polje. Prvo dete je peto, drugo sedmo, trece deveto, cetvrto jedanesto polje itd.

Deveto polje nije polje treceg deteta. Drugo dete zajedno sa ostalom decom gledaju se preko polja XI. Draga samoprozvana koleginice.

Avanturizam i adrenalin dolaze od Urana, deveto iako vatra polje je konvencije. Regularno ispoljenje etericne vatre za razliku od zemljanog plamena buktinje Ovna kojeg raspiruje vetar Uranije.

Takodje predstavlja ljude ucenjake u nasem zivotu, kako sto su nasi profesori, duhovni ucitelji, nas svestenih, guru, zatim nase savetodavce, advokate, i nase dobrocinitelje, andjele cuvare itd.

Gurua donosi aspekt konjukcije Saturna i Jupitera u polju XII uz ostale sklone znake koji potvrdjuju da ce kod osobe preovladati spiritualnost umesto bavljenja drugim zanimanjima koje spadaju pod polja XII i IX poput svestenika ili advokata. Advokatura je inace pod uplivom Vage i polja VII. Deveto moze pospesiti i dati uspeh advokatu ali bit je polje sedam i znak Vage jer Vaga drzi tasove.

Posto deveto polje dolazi posle osmog polja ( nase smrti) ova kuca je Astral. To je mesto na koje odlazimo posle smrti, na koje nas odvodi nas andjeo cuvar i nasa veoma bliska pokojna osoba koja je za svog zivota ali i posle njega bdila nad nama. To je osoba koja nas je najvise cuvala, stitila, pomagala, poducavala za zivota. Osoba sa kojom smo imali najjacu dusevnu vezu.
Ovo je polje naseg andjela cuvara.

Andjeo Cuvar nije pod poljem IX vec se isti gleda preko polja XI. Astralno telo preko polja III, astralna ravan polje IV uz znak Raka.

DEUS - Bog, polje IX
DEA - Astralno telo (scin laeca), polje III
GENIUS BONUS - Andjeo Cuvar, polje XI

Zanimljivo je videti da svi oni koji pisu netacne stvari o astrologiji na svojim sajtovima , blogovima i po forumima, da svi imaju religiozne crkvene simbole. Namerno ili nenamerno ne bih da ulazim i koje su im namere. Jedno ipak moraju znati da astrologijom vlada Uran, zracima i frekvencijom ovog sveta covek nije ovladao, predstavlja visu silu... isto tako simbol je i lesine koja je pocela da smrdi truleci od toplote koja dolazi sa Sunca.

Astrologija ne poznaje stvari poput bozijeg suda vec proucava uplive nebeskih tela na coveka. Smak sveta takodje ne postoji niti je isti priznat u astroloskom krugu.

...meni se cini da su astrologija i hriscanstvo istorijski povezani...relativno skoro sam gledala neki kvazi politicki film, u njemu su se, izmedju ostalog, bavili izvorom hriscanstva te su analogijom dosli do zakljucka da je vecina ranohriscanskih praznika (poput Tri kralja recimo) povezana sa desavanjima na nebu (Sirius na istoku i Siriusov pojas - tri zvezde => tri kralja), cak se i zodijak (osa DC-AS / MC-IC) posmatra kao hriscanski krst sa Suncem u sredini...recimo kada su pitali Isusa kuda da krenu nakon njega on je izgovorio "pratite coveka koji nosi krcag vode i udjite u kucu za njim"...da ne davim, mislim da ima tu neceg uzrocno-posledicnog u korist astrologije a ne vere...

Tacno. Riscanstvo ima povezanost sa pojavama na nebu. Danas je to pretvoreno u dogmu a astrolozi kroz istorijsku epohu masakrirani i proganjani.

cak se i zodijak (osa DC-AS / MC-IC) posmatra kao hriscanski krst sa Suncem u sredini...

Znas i sama da ukoliko se odredjene planete nadju na ovim unakrasnim tackama da to natusu donosi tragedije. U vezi samog krsta u bibliji i sam apostol Petar je pisao da je isti proklet. To ne smeta da ga ljudi i danas nose oko vrata verujuci da predstavlja silu dobra.

Luka (5,30) Bog otaca naših podiže Isusa, kojega vi ubiste obesivši na drvo.

Ako jos uvek teraju pricu o raspecu coveka koji nije postojao dok im u samoj bibliji apostol navodi da je obesen, pricu o bozijem sudu koje propagiraju avramske religije astrologija revnosno odbacuje. Od astrologije mogu uciti ali istoj ne mogu lepiti svoje slicice bica sa krilima jer astrologija kao nauka vodi poreklo iz Mesopotamije i Sumera gde boziji sud i kazna ljubomornog boga nisu postojali.

Poslednja izmena:
e , zdravo svima, ajd' jel ne mrzi nekoga da mi kaze sta bi u karmickoj astrologiji znacilo , da u devetoj kuci stoje sunce i venera u znaku riba, pritom mi je venera na 12-om stepenu i 12 minta:confused:, a merkur je kao u 8 kuci ali isto jako blizu 9 kuce, tako da mi mnogi kazu da se racuna da je zapravo u devetoj...i racunaju kao stelijum( mada zar za stelijum ne treba 4 planete i vise ?:)...aj pa me zanima ako neko ima vremena da mi da svoj sud i vidjenje toga :) nemojte da vas, mrzi pliz :) :zper: i ako moze privatana poruka ( muahaha al sam zahtevna):whistling: da se ne izgubi odgovor negde...ovde u moru reci ...:) hvala unapred :) ljubim vas sve :):zaljubljena:

Ovo iznose kao svoju odbranu da je zakovan na krstu a ne da je obesen:

1. "Crux Simplex", u obliku slova (I), dakle "stub".

2. "Crux Decussata, u obliku slova (X).

3. "Crux Commissa", u obliku slova (T).

4. ''Crux Immissa'', ili poznat kao "latinski krst", bio je u obliku (†) krsta. Ovo je najverovatnije bio oblik instrumenta na kojem je Isus Hrist razapet, i to zbog sledećih činjenica:

a) Iznad Njegove glave je bila okačena tabla sa natpisom, kako čitamo u Mateju 27:37: "I metnuše Mu više glave krivicu Njegovu napisanu: Ovo je Isus car judejski." Ovo je moglo biti učinjeno samo ako je Hrist bio razapet na obliku (I) ili (†), ali stub (I) otpada zbog sledećeg argumenta.

b) U evanđelju po Jovanu čitamo, kako apostol Toma reaguje slušajući vest o Hristovom uskrsnuću: "Stoga mu drugi učenici rekoše: videli smo Gospoda. No on im reče: ako ne vidim ožiljak od klinova na njegovim rukama i ne stavim svoj prst u ranu od klinova, i ne stavim svoju ruku u njegova rebra - neću poverovati." (Jovan 20:25) Dakle, Toma govori o klinovima, koji su Hristu učinili rane na rukama - on koristi množinu za klinove, što znači da ih je bilo više od jednog. Iz ovog se može zaključiti da je Hristu kroz svaku ruku bio probijen jedan klin, što ne bi bio slučaj da je razapet na stubu, jer bi onda bio upotrebljen samo jedan.

Koliko neko moze da se zanese vizuelnim da odbija ono sto cita svojim ocima, pa ovo navodi kao odbranu?

Da danas dokazemo da je obesen a jeste, to znaci da hriscani 2 000 godina imaju laznu sliku na posterima, drvetu i bogomoljama koju ljube, kojoj pevaju i nad kojom placu. Pa zar ne moze o stado jedno, da bude zakovan za stub I jedna ruka iznad druge, to su dva klina i matematika iz predskolskog.

Sam apostol Luka navodi da su kosatog udavili, jasno da ne moze jasnije.

e , zdravo svima, ajd' jel ne mrzi nekoga da mi kaze sta bi u karmickoj astrologiji znacilo , da u devetoj kuci stoje sunce i venera u znaku riba, pritom mi je venera na 12-om stepenu i 12 minta:confused:, a merkur je kao u 8 kuci ali isto jako blizu 9 kuce

Merkur je "kao" u osmoj kuci?

Klonovi bas vole ovaj pdf.

e , zdravo svima, ajd' jel ne mrzi nekoga da mi kaze sta bi u karmickoj astrologiji znacilo , da u devetoj kuci stoje sunce i venera u znaku riba, pritom mi je venera na 12-om stepenu i 12 minta:confused:, a merkur je kao u 8 kuci ali isto jako blizu 9 kuce, tako da mi mnogi kazu da se racuna da je zapravo u devetoj...i racunaju kao stelijum( mada zar za stelijum ne treba 4 planete i vise ?:)...aj pa me zanima ako neko ima vremena da mi da svoj sud i vidjenje toga :) nemojte da vas, mrzi pliz :) :zper: i ako moze privatana poruka ( muahaha al sam zahtevna):whistling: da se ne izgubi odgovor negde...ovde u moru reci ...:) hvala unapred :) ljubim vas sve :):zaljubljena:

:)znaci da si rodjena pod srecnom zvezdom i da razvijas svoju bujnu mastu ( mozda da pokusas da pises nesto):hahaha:

Back