gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
- 26.923
Vrati se. Volim da citam tvoje tekstove. Da li Ribe III dekade zavrsavaju, placaju svoje dugove? Negde sam to procitala.
možda je i on tu sa klonom.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrati se. Volim da citam tvoje tekstove. Da li Ribe III dekade zavrsavaju, placaju svoje dugove? Negde sam to procitala.
Deveto polje i znak Strelca jednako avanturizam. Potrebe za saznanjima ove vrste ali i radoznalost imaju ljudi avanturisti koje sirenje pogleda i posmatranje istog problema iz razlicitih uglova gledanja zabavlja i zadovoljava negde uznutra, ali i budi adrenalin pri upoznavanju novih ljudi, predela i mesta kakvih u njihovoj domovini nema.
Deveto polje horoskopa predstavlja i trece dete ali i drugi brak. Ako imamo i trece dete gledajuci ga iz naseg horoskopa ovo je njegovo prvo polje. Prvo dete je peto, drugo sedmo, trece deveto, cetvrto jedanesto polje itd.
Takodje predstavlja ljude ucenjake u nasem zivotu, kako sto su nasi profesori, duhovni ucitelji, nas svestenih, guru, zatim nase savetodavce, advokate, i nase dobrocinitelje, andjele cuvare itd.
Posto deveto polje dolazi posle osmog polja ( nase smrti) ova kuca je Astral. To je mesto na koje odlazimo posle smrti, na koje nas odvodi nas andjeo cuvar i nasa veoma bliska pokojna osoba koja je za svog zivota ali i posle njega bdila nad nama. To je osoba koja nas je najvise cuvala, stitila, pomagala, poducavala za zivota. Osoba sa kojom smo imali najjacu dusevnu vezu.
Ovo je polje naseg andjela cuvara.
cak se i zodijak (osa DC-AS / MC-IC) posmatra kao hriscanski krst sa Suncem u sredini...
Luka (5,30) Bog otaca naših podiže Isusa, kojega vi ubiste obesivši na drvo.
Deveto polje nije polje treceg deteta. Drugo dete zajedno sa ostalom decom gledaju se preko polja XI.
1. "Crux Simplex", u obliku slova (I), dakle "stub".
2. "Crux Decussata, u obliku slova (X).
3. "Crux Commissa", u obliku slova (T).
4. ''Crux Immissa'', ili poznat kao "latinski krst", bio je u obliku (†) krsta. Ovo je najverovatnije bio oblik instrumenta na kojem je Isus Hrist razapet, i to zbog sledećih činjenica:
a) Iznad Njegove glave je bila okačena tabla sa natpisom, kako čitamo u Mateju 27:37: "I metnuše Mu više glave krivicu Njegovu napisanu: Ovo je Isus car judejski." Ovo je moglo biti učinjeno samo ako je Hrist bio razapet na obliku (I) ili (†), ali stub (I) otpada zbog sledećeg argumenta.
b) U evanđelju po Jovanu čitamo, kako apostol Toma reaguje slušajući vest o Hristovom uskrsnuću: "Stoga mu drugi učenici rekoše: videli smo Gospoda. No on im reče: ako ne vidim ožiljak od klinova na njegovim rukama i ne stavim svoj prst u ranu od klinova, i ne stavim svoju ruku u njegova rebra - neću poverovati." (Jovan 20:25) Dakle, Toma govori o klinovima, koji su Hristu učinili rane na rukama - on koristi množinu za klinove, što znači da ih je bilo više od jednog. Iz ovog se može zaključiti da je Hristu kroz svaku ruku bio probijen jedan klin, što ne bi bio slučaj da je razapet na stubu, jer bi onda bio upotrebljen samo jedan.
e , zdravo svima, ajd' jel ne mrzi nekoga da mi kaze sta bi u karmickoj astrologiji znacilo , da u devetoj kuci stoje sunce i venera u znaku riba, pritom mi je venera na 12-om stepenu i 12 minta, a merkur je kao u 8 kuci ali isto jako blizu 9 kuce
e , zdravo svima, ajd' jel ne mrzi nekoga da mi kaze sta bi u karmickoj astrologiji znacilo , da u devetoj kuci stoje sunce i venera u znaku riba, pritom mi je venera na 12-om stepenu i 12 minta, a merkur je kao u 8 kuci ali isto jako blizu 9 kuce, tako da mi mnogi kazu da se racuna da je zapravo u devetoj...i racunaju kao stelijum( mada zar za stelijum ne treba 4 planete i vise ?
...aj pa me zanima ako neko ima vremena da mi da svoj sud i vidjenje toga
nemojte da vas, mrzi pliz
![]()
i ako moze privatana poruka ( muahaha al sam zahtevna)
da se ne izgubi odgovor negde...ovde u moru reci ...
hvala unapred
ljubim vas sve
![]()