[9/11/2001 - 9/11/2012] 11 Godina Posle

Ko je organizovao 9/11?

• Al Kaida, talibanska teroristicka organizacija

• Americka regularna vlada

• Americka alternativna vlada

• Vodozemci koji vladaju svetom

• Masoni

• Templari

• Mormoni i njihovi sledbenici

• Ruski komunisti

• Vanzemaljci, u cilju destabilizovanja sveta

• Kinezi, u cilju sticanja ekonomskog primata

• Nijedna od opcija, imam svoje specijalne teorije

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370
I eto nas tu, sa vremenske distance nakon 11 godina posle cuvene svetske majmunijade, kada su avioni udarali u WTC i u Pentagon, a let 93 oboren na zemlju samim putnicima.

Dakle, cuveni datum ukidanja nekakve shantave svetske demokratije kakvu je poznajemo, u najboljem svetlu.... Ko je zaista stajao iza te Svetske Zavere, sta vi, dragi citaoci/forumasi, mislite? :think:

_nobody_

не, не...
кад се Српске жртве шаљу искључиво на кронику, ред је да тамо иду и пријатељске, зар треба нетко да помисли да је ово дискриминаторски форум?

Мислио сам у смислу
је6е нам се за амере
или
зашто арапин не пије у авиону?

Ал` ако кажеш да је за хронику...

Oni koji su pilotirali avione jbga ko bi drugi. Mogu da zamislim kosmar u kome su se nalazili putnici kada su shvatili sta im se sprema ....

Ko je zaista pilotirao avionima? Ko je zaista vodio tih 19 terorista? Muhammed Atta. jedini Egipcanin, koji je vodio 15 Saudijskih Arabijaca, i 3 Iracanina? I ko je stajao iza toga? Al Kaida? A ko je napravio Al Kaidu? I protiv koga je bila usmerena Al Kaida? Secam se toga 11 septembra 2001. kao juce, radio sam 20 milja udaljen od Pentagona, 7 milja od Dulles Intl Airporta. Na regionalnoj 267ci. Toll Road, Severna Virdzinija... :mrgreen:

Koji je haos bio toga dana na autoputevima oko Washington DCa, majko mila. Pentagonu se nije moglo uopste prici. I Freeway 395ci, koja prolazi pored... :whistling:

_nobody_

55oeM.jpg
:hahaha:

Preuzeto iz Skupštinske kafane od kolege forumaša....

Za mene je samo sporan treći avion, koji se srušio na neku livadu, navodno su se putnici pobunili. Delovi su rasuti u prečniku 10-ak kilometara, pa je moje lično mišljenje da su ga ameri pogodili u letu kada su shvatili šta se dešava, a onda izmislili priču o hrabrim putnicima. Ceo događaj je jedna velika sramota za sve američke obaveštajne službe, pa je bilo poželjnije za njih podgrejavati razne teorije zavere nego reći golu istinu da su podbacili.

Back