.......................

Необична прича са неочекиваним завршетком :confused:
Мислила сам да ће Ведран да страда након што повуче ороз кад оно међутим... :confused:

Него, је ли и ово по истинитом догађају? ;)

Naravno da nije po istinitom dogadjaju, hahahahah :)

Hvala ti što pratiš... voleo bih kad bi ljudi malo manje osudjivali i gledali samo ljušturu, a malo više obraćali pažnju na poentu mojih radova. Kapiram da me ovde i ne vole baš - ali dok je tebe, Valkire ili kako već, Joce frljoke i onog 123... sve je kul. :)

Inače, poenta ove priče je u ovoj rečenici:

"Nije bilo ničega što bismo mogli raditi. Svi dobri filmovi su odavno bili odgledani, grupne masturbacije su takodje bile prevazidjene, a mesta za priču baš i nije ostalo, jer odavno nismo imali jedni drugima šta da kažemo. Samo smo sedeli i ćutali."

The_Philosopher;bt107657:
Inače, poenta ove priče je u ovoj rečenici:

"Nije bilo ničega što bismo mogli raditi. Svi dobri filmovi su odavno bili odgledani, grupne masturbacije su takodje bile prevazidjene, a mesta za priču baš i nije ostalo, jer odavno nismo imali jedni drugima šta da kažemo. Samo smo sedeli i ćutali."
Јасно ми је...

Ја сам управо сад у таквом стању, али ми ни на крај памети није руски рулет :lol:
Зато сам на форуму...

Evo,ovaj:)

"Radio si ovo pre?", upitao sam, ali odgovora nije bilo. Za jedno alkoholisano dete, bio je prilično koncentrisan. Kada je završio, trijumfalno je mahnuo revolverom pred našim očima, i stavio ga na patos. Onda je izvukao licencu i uzbudjeno nam ju je pokazivao, kao da će ona promeniti nešto bitno. Nije promenila ništa i mi smo se približili pištolju.

... nemogu da čitam sve komentare ; zaista sam uzdrman iz temelja .. za mene je priča istinita , jer u mom kraju ubijena su na sličan način dva mlada čoveka ......
Priča je odlična ; pomalo kamijevski prikazana je dosada iznedrena izdestrukciono uređenih umova ... meni je jasan opis slobodansko/demokratski učinak ispiranja mozgova ( naročito ispiranja mozgova mladim pokoljenjima ) ... Zaista , odlično kazivanje .....
:ok::klap::klap::klap::hvala:

Back