....................................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Већ сам се била препалаThe_Philosopher;bt107656:Naravno da nije po istinitom dogadjaju, hahahahah![]()
Занимљиве су приче... необичне...Hvala ti što pratiš... voleo bih kad bi ljudi malo manje osudjivali i gledali samo ljušturu, a malo više obraćali pažnju na poentu mojih radova.
Јасно ми је...The_Philosopher;bt107657:Inače, poenta ove priče je u ovoj rečenici:
"Nije bilo ničega što bismo mogli raditi. Svi dobri filmovi su odavno bili odgledani, grupne masturbacije su takodje bile prevazidjene, a mesta za priču baš i nije ostalo, jer odavno nismo imali jedni drugima šta da kažemo. Samo smo sedeli i ćutali."
"Radio si ovo pre?", upitao sam, ali odgovora nije bilo. Za jedno alkoholisano dete, bio je prilično koncentrisan. Kada je završio, trijumfalno je mahnuo revolverom pred našim očima, i stavio ga na patos. Onda je izvukao licencu i uzbudjeno nam ju je pokazivao, kao da će ona promeniti nešto bitno. Nije promenila ništa i mi smo se približili pištolju.