.......................................
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Извинућеш, али чиста срца и искрена љубав не постоје само у бајкама већ и у стварности.Zato što su ostale
samo priče
za malu decu
o prelepim figurama
o ljubavi koja postoji samo
u najčistijim srcima
previše bajki,
dragi pesnici
braćo
usamljenici.
se samo o njoj piše, kao da je to jedina ljubav.
Mladicu,zasto ne mozes ziveti i pustiti druge da zive?The_Philosopher;bt107489:Niko im ne brani da budu zaljubljeni i poletni, ali neka ubuduće tu svoju zaljubljenost i polet ne obeležavaju na tako klišeiziran i stoput vidjen način.
Zato što su ostale
samo priče
za malu decu
o prelepim figurama
o ljubavi koja postoji samo
u najčistijim srcima
previše bajki,
dragi pesnici
braćo
usamljenici.
Na mladima je da to urade ,ako ima dovoljno mladih....Ali nije dovoljno samo izbeći stereotip po svaku cenu.Treba imati šta da se napiše a da je osobeno i autentično a onda će ono već naći svoj izraz.Neka bude novo ,mlado ,drugačije ,neka donese promenu,svež vetar ...ajde.Ali da se oseti,da vredi pa i ako ne uspe sasvim pokušaj pošdravićemo ga i podržati.Bar ja a verujem i drugi.The_Philosopher;bt107480:Hteo sam da kažem da je današnja poezija, proza i ostalo (većinom, ali pre svega poezija) čista glupost jer su sve pesme u fazonu: ljubavi moja, srce si mi slomio... naša ljubav je kao tračak sunca u svom ovom mraku itd itd" i što nema gotovo nikoga ko bi to promenio.
Zašto kad im je to sasvim prihvatljivo i namestu i OK i dovoljno?ali neka ubuduće tu svoju zaljubljenost i polet ne obeležavaju na tako klišeiziran i stoput vidjen način.
Definitivno!Možda je moja percepcija pisanja malo drugačija.
Ima u Beogradu ,najčešće je u Knez Mihailovoj ili na Zelenom vencu,jedan sredovečni "mladić" koji svojom svirkom u frulu para uši prolaznicima ,jer on niti zna da svira niti ima sluha uopšte,ali i uznemirava i svojim izgledom i ponašanjem.A to mu i jeste cilj ,da sebe nametne a ostale prepadne.Dijagnozu ne bih postavljao ali meni liči na šizofreničara .A stavvlja i kutiju u koju očekuje da mu neko priloži koji dinar.I nadju se i takvi.The_Philosopher;bt107499:Čim se bavim pisanjem, makar i ovako, to znači da već ne mogu "živeti i pustiti druge da žive".
Pa ti sad daješ savet što tebi dadoše juče a ti se toliko bunioThe_Philosopher;bt107625:Lol, pazi - kad budeš napisao nešto ovakvo, javi se. U suštini, poznajem dosta opterećenih i ljubomornih likova poput tebe, koji ne mogu da podnesu što neko u jednu pesmu stavi više nego što bi oni mogli u stotinu soneta.
A ako ti baš toliko smeta, slobodno čitaj nešto drugo. Nije problem. Ja svakako nemam tu vrstu opterećenja.