8 stvari koje su roditelji ’80-ih dopuštali deci, a danas su nezamislive

Šta ti nije jasno?Ne uče se obavezama, o tome se radi.To su ranije generacije učile, ovdašnje imaju samo svoja prava i niko im ništa ne može.Posle kad ih niko neće, čude se zašto?
pa ti samu sebe demantujes
trening jeste obaveza i to vrlo slozena
a za psa to da i ne objasnjavam
kako se dete koje trenira i ima psa to ne uci obavezama sa tim aktivnostima
cak su i najbolje aktivnosti jer pored obaveze ima i visestruku korist

pa ti samu sebe demantujes
trening jeste obaveza i to vrlo slozena
a za psa to da i ne objasnjavam
kako se dete koje trenira i ima psa to ne uci obavezama sa tim aktivnostima
cak su i najbolje aktivnosti jer pored obaveze ima i visestruku korist
A koje su to koristi? Od šetnje sa psima i teretane? Adekvatna socijalizacija?Notorne gluposti i zamajavanje širokih narodnih masa.Pomodarstvo.

A koje su to koristi? Od šetnje sa psima i teretane? Adekvatna socijalizacija?Notorne gluposti i zamajavanje širokih narodnih masa.Pomodarstvo.
da objasnjavam korist od setnje ajde da zanemarimo visestruke koristi od setnje sa psom
ali objasnjavati korist setnje na prvom mestu...
jos smesnije da objasnjavam korist od redovnog treniranja
sa ovim postom bukvalno je obesmisljena dalja rasprava za mene :(

Kaže mi kolega pre neki dan:" Da odbacim tebe do centra, pa moram da odvezem ćerku na dejt".
Ja ga pitam:" Pa, šta ćeš ti tamo? Msm, na dejt-u.? "
On mi kaže: "Ne idem ja na dejt. Nego je vozim tamo. Pa kad završe, vratimo se kolima kući". Tek onda ja mogu s posla, da se vratim kući. :hahaha:
Otišlo sve u šu.. c!

Али разумем и шта је Манастирка хтела рећи.
Мада, када се прошета по теренима, друга је прича. Друже се ту млади :)

Они што висе на нету и једина активност им је теретана су друга прича. Они и иду тамо са би се лепо сликали, углавном, не због здравља и кретања међу људима. А нисам сигурна колику кондицију стварно имају, колико могу да потрче, препешаче, колико су окретни за нешто практично.

Kaže mi kolega pre neki dan:" Da odbacim tebe do centra, pa moram da odvezem ćerku na dejt".
On mi kaže: "Ne idem ja na dejt. Nego je vozim tamo. Pa kad završe, vratimo se kolima kući". Tek onda ja mogu s posla, da se vratim kući. :hahaha:
Otišlo sve u šu.. c!
ni ovo ne mora nuzno da bude lose
sta fali tome da roditelj sa detetom ima zdrav odnos baziran na poverenju
jel bolje da je cale odveze kod decka za koga zna ko je i sta je i gde je ili da se smuca ko zna gde skim kad i kako
ja ne kapiram tebe uopste

Otišlo sve u šu.. c!
Тако је мене другарица неколико пута прошло лето зезнула. Сама сам крива што се понављало. Све мислим умишљам :lol:
Договоримо се са изађемо, када се нађемо, она неће. Хајде у парк на клупу, хајде на сладолед. Као пензионери неки. ОК некад, али нисам дошла са том намером, други је договор био.
И онда, хајмо у наргила бар, или где већ лупи. Који ћу тамо? Тамо деца. Па мој ... (син) је тамо са друштвом. Па који ћемо ми тамо тек онда!? И ево, и сада се трпа где год је он, изиграва неку кул маму, а уходи га. Ја не могу да учествујем у томе стварно.

ni ovo ne mora nuzno da bude lose
sta fali tome da roditelj sa detetom ima zdrav odnos baziran na poverenju
jel bolje da je cale odveze kod decka za koga zna ko je i sta je i gde je ili da se smuca ko zna gde skim kad i kako
ja ne kapiram tebe uopste
Отворен однос и здрава комуникација су више него пожељни. Али бдити над дететом није нормално. То и није дете чим иде на дејт.

da objasnjavam korist od setnje ajde da zanemarimo visestruke koristi od setnje sa psom
ali objasnjavati korist setnje na prvom mestu...
jos smesnije da objasnjavam korist od redovnog treniranja
sa ovim postom bukvalno je obesmisljena dalja rasprava za mene :(
Која је корист од шетње са псом???

Back