Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo da pitam za savjet...imam zenu...srecan brak i sve to...a imam i svalerku...mrak riba...
posto se blizi 8. mart,a ja nisam bas pri parama...koga da preskocim sa poklonom???

ovaj nema kesha a ima i zenu i shvalerku... crci ce i aca i sinnke...![]()

samo da pitam za savjet...imam zenu...srecan brak i sve to...a imam i svalerku...mrak riba...
posto se blizi 8. mart,a ja nisam bas pri parama...koga da preskocim sa poklonom???
Moja nijedna nije sa mnom bila zbog kesha, tako da si se zeznula u mom slucaju. A da tebe sad pozelim istorbat, morala bi otici do slamarice i doneti pola ustedjevine ali torbao bi te moj dvojnik, jer ja ne bi mogao izvrsiti takvo (ne)delo.
Inace zene biraju keshovana kad se udaju, a do tada ako su pametne biraju po kiti.100 godina imas u guzici, a nista ne znas.![]()

ne lazi sinnke, ti si josh nevin... samo zato shto nemash kesha...![]()
je li bre? sto ulazis u frku kad si slabiji, i svalerka i zena se placaju kad si ozenjen ako nemas ne mozes i to je to, zato ja nisam ozenjen![]()

*** nemoj mi reci da nemas kintu makar za bombonjere!!!
Ja mislim da ce se obradovati i ako im kupis one cokolade sto pise na njima "Volim te, Zelim te, Samo ti" itd....
U stvari, zavisi kakve su ako su neke koje ne mozes zadovoljiti nekim sitnicama nego nekim skupim poklonima iznad 4000eura e onda ***...moje saucesce.
A koliko si ti platila da izgubis nevinost?

Te cokolade su se kupovale osamdesetih godina. Sad se druge kupuju.
8 mart "slave" samo oni cije su mame vlazile na staljina i sl.,a i guske koje prihvataju poklone ne pitajuci za povod
kada cemo se otarasiti vise tekovina "socijalizma"???
kostalo je litru vinjaka![]()
8 mart "slave" samo oni cije su mame vlazile na staljina i sl.,a i guske koje prihvataju poklone ne pitajuci za povod
kada cemo se otarasiti vise tekovina "socijalizma"???
Pa dooobro,...ne znam ja nijednoj zeni ne kupujem nista za 8.mart a kamoli svalerki.
a ti bolujes od sindroma bosanac u las vegasuTi sanjas u snu.
a ti bolujes od sindroma bosanac u las vegasu
sigurno ces dobiti gomilu poklona...proleterkoGlup
gluplji
san u snu