8. mart

eto vidis problem kad golja hoce da bude baya
svalerka je skup sport
moras u svakom trenutku da budes sposoban da zadovoljis sve svoje zene
u svakom pogledu
ako to ne mozes, onda batali

ovaj nema kesha a ima i zenu i shvalerku... crci ce i aca i sinnke...:twisted::lol:

Moja nijedna nije sa mnom bila zbog kesha, tako da si se zeznula u mom slucaju. A da tebe sad pozelim istorbat, morala bi otici do slamarice i doneti pola ustedjevine ali torbao bi te moj dvojnik, jer ja ne bi mogao izvrsiti takvo (ne)delo.

Inace zene biraju keshovana kad se udaju, a do tada ako su pametne biraju po kiti.100 godina imas u guzici, a nista ne znas.:lol:

Moja nijedna nije sa mnom bila zbog kesha, tako da si se zeznula u mom slucaju. A da tebe sad pozelim istorbat, morala bi otici do slamarice i doneti pola ustedjevine ali torbao bi te moj dvojnik, jer ja ne bi mogao izvrsiti takvo (ne)delo.

Inace zene biraju keshovana kad se udaju, a do tada ako su pametne biraju po kiti.100 godina imas u guzici, a nista ne znas.:lol:

ne lazi sinnke, ti si josh nevin... samo zato shto nemash kesha...:mrgreen:

samo da pitam za savjet...imam zenu...srecan brak i sve to...a imam i svalerku...mrak riba...
posto se blizi 8. mart,a ja nisam bas pri parama...koga da preskocim sa poklonom???

je li bre? sto ulazis u frku kad si slabiji, i svalerka i zena se placaju kad si ozenjen ako nemas ne mozes i to je to, zato ja nisam ozenjen :lol:

je li bre? sto ulazis u frku kad si slabiji, i svalerka i zena se placaju kad si ozenjen ako nemas ne mozes i to je to, zato ja nisam ozenjen :lol:

Placa se, ako su to zene kupusarke na stiklama, seljanke. Prave cure koje nisu seljanke i koje nesto imaju u glavi su jednostavno obucene bolje izgledaju milion puta od napirlitanih seljanki i uzasno vole kitu.

Kita im je smisao zivota i zbog toga imaju decka. A ne ove druge imaju decka da ih kreditira a kad se ovaj skine (i zeli videti sta je placao do tada) one ne znaju sta da rade sa kitom.:lol:

samo da pitam za savjet...imam zenu...srecan brak i sve to...a imam i svalerku...mrak riba...
posto se blizi 8. mart,a ja nisam bas pri parama...koga da preskocim sa poklonom???

*** nemoj mi reci da nemas kintu makar za bombonjere!!!

Ja mislim da ce se obradovati i ako im kupis one cokolade sto pise na njima "Volim te, Zelim te, Samo ti" itd....

U stvari, zavisi kakve su ako su neke koje ne mozes zadovoljiti nekim sitnicama nego nekim skupim poklonima iznad 4000eura e onda ***...moje saucesce.

*** nemoj mi reci da nemas kintu makar za bombonjere!!!

Ja mislim da ce se obradovati i ako im kupis one cokolade sto pise na njima "Volim te, Zelim te, Samo ti" itd....

U stvari, zavisi kakve su ako su neke koje ne mozes zadovoljiti nekim sitnicama nego nekim skupim poklonima iznad 4000eura e onda ***...moje saucesce.

Te cokolade su se kupovale osamdesetih godina. Sad se druge kupuju.

Pa pošto vam je brak srećan, kao što kažeš, vjerujem da će žena dobit poklon od svog švalera sigurno i biti veoma zadovoljna, tako da poklon od tebe...oprostiće ti ako joj ne kupiš ništa, ne brini.;)

8 mart "slave" samo oni cije su mame vlazile na staljina i sl.,a i guske koje prihvataju poklone ne pitajuci za povod
kada cemo se otarasiti vise tekovina "socijalizma"???

Back