7-8kg viska!

Djonetova

Zainteresovan član
Poruka
323
S obzirom da dolazi ljeto, vec mjesec dana pokusavam da skinem 7-8 kila viska, imam 17 god...a koje sam nagomilala preko zime...
Interesuje kako da ih se rjesim na jednostavan i brz nacin, NE MISLIM da sjedim, pijem neke tabletice i cekam rezultate nego da radim nesto sto bi povoljno uticalo na ovu situaciju, npr. vjezbe ali vjezbe sa bas pozitivnim efektom. Sta stvarno pomaze i kako ste vi usjei skinuti kg?
:roll:

S obzirom da dolazi ljeto, vec mjesec dana pokusavam da skinem 7-8 kila viska, imam 17 god...a koje sam nagomilala preko zime...
Interesuje kako da ih se rjesim na jednostavan i brz nacin, NE MISLIM da sjedim, pijem neke tabletice i cekam rezultate nego da radim nesto sto bi povoljno uticalo na ovu situaciju, npr. vjezbe ali vjezbe sa bas pozitivnim efektom. Sta stvarno pomaze i kako ste vi usjei skinuti kg?

Jel mogu da preporucim prebacivanje ove teme na drugi pdf (Rekreacija) ili eventualno spajanje sa temom Teen problemi ?

Vidi pdf Rekreacija tamo imaš sve.

Prvo reci koliko si teska. Mozda si umislila da imas visak kilograma, jer ovih dana anoreksicne manekenke se smatraju lepima(sto uopste nije tacno)

Inace, svejedno da ti odgovorim, vozi bajs, trci, treniraj neki sport. Ali moras redovno, svaki dan. Vozi bajs svaki dan po 100 kilometara.
Ja sam za leto dnevno vozio po 100-150, cak i vise kad sam raspolozen. Pa mi pukla guma :D

Ne postoji brz jos manje jednostavan nacin..svaka akcija i znoj deluje..sve vezbe koje nadjes na youtubu probaj i prilagodi svojoj kondiciji

Prvo reci koliko si teska. Mozda si umislila da imas visak kilograma, jer ovih dana anoreksicne manekenke se smatraju lepima(sto uopste nije tacno)

Inace, svejedno da ti odgovorim, vozi bajs, trci, treniraj neki sport. Ali moras redovno, svaki dan. Vozi bajs svaki dan po 100 kilometara.
Ja sam za leto dnevno vozio po 100-150, cak i vise kad sam raspolozen. Pa mi pukla guma :D

ee pa sad...ne znam
uglavnom je bio sistematski u skoli, i vagala sam se u odjeci i CIZMAMA sa debelim djonom...i rekli su mi 68..................... bas sam se izgubila :rumenko:
uuuj, po 100km? jos topliko par puta i mogu na more otic' :D

ee pa sad...ne znam
uglavnom je bio sistematski u skoli, i vagala sam se u odjeci i CIZMAMA sa debelim djonom...i rekli su mi 68..................... bas sam se izgubila :rumenko:
uuuj, po 100km? jos topliko par puta i mogu na more otic' :D

Ide lepo vreme sada je IN i COOL trcati po parku...NEki to rade iz potrebe neki iz pomodarstva a neki jednostavno uzivaju u tome....
Pocni i ti!
Ali bez redukovane ishrane nema nista..KAda kazem redukovana ne mislim izgladnjivanje i i izbacivanje NECEGA STO JE DOBRO I SVRSISHODNO nego izbacivanje onoga sto ti ne koristi telu, a odmaze i prouzrokuje pad zdravlja i stanja tela.....

Polako tek si dola ovde..Procackaj teme malo pa sto ne bude jasno tu smo....

Ishrana je bitnija. Mozes ti da trcis maraton pa posle da pojedes 5 kila sladoleda, nema vajde :lol:

Ovo je jos gore - smanjice misice a dobice salo! Znaci jos bolje je da ne trci i da ne pojede posle 5 kg sladoleda nego da trci maraton i pojede 5 kg sladoleda jer gubi misice od trcanja a dobija salo od 5 kg sladoleda.....E sad ako trci 40 minuta u fat burn zoni a posle popije 2 merice wheya e onda je to prava stvar - dobija misice a trosi i gubi salo.

Ovo je jos gore - smanjice misice a dobice salo! Znaci jos bolje je da ne trci i da ne pojede posle 5 kg sladoleda nego da trci maraton i pojede 5 kg sladoleda jer gubi misice od trcanja a dobija salo od 5 kg sladoleda.....E sad ako trci 40 minuta u fat burn zoni a posle popije 2 merice wheya e onda je to prava stvar - dobija misice a trosi i gubi salo.

Ovo ja radim :mrgreen: Al' 2 puta nedeljno da ne bih gubio misicnu masu, i to uzmem glutamin i BCAAs 30-45 min pre trcanja i whey posle trcanja :zaljubljena: Da, maraton + 5 kg sladoleda = smrt :lol: Maratonci su sve sami skeletoni, pogubili i misicnu masu a i salo :hahaha: Nego me nervira sto svi pricaju o ebenim vezbama za mrsavljenje a ne kontaju da je ishrana bitnija :rtfm: Tako sam i ja kad sam poceo s teretanom, prvih pola godine sam jeo normalno (50 g proteina dnevno :mrgreen:) i cudio se sto ne dobijam misicnu masu :think: Onda sam se informisao :klap:

Poslednja izmena:
Jeb'li vas mišići i whey, jel vam devojka od 170 cm zvući kao neko kome je to bitno? Fokusirajte se :p

@Djonetova
Trčanje ti je najbolje rešenje.. Malo ljudi ima kondicije da preskače sad vijaču pola sata ili radi n sklekova u seriji i da računa koliko je kalorija potrošio.. A trčanje je najefikasnije - mišići nogu su ti najveći mišići na telu i logično je da će se najviče energije utrošiti njihovom aktivnošću.. Ono što neko radi trbušnjake da bi skinuo stomak su gluposti, ne ide to tako.. Dakle, trči, i trči puno.. Ne očekuj rezultate preko noći, ali ne odustaj.. Na netu sam jednom video pitanje (i zapisao u telefon jer mi je epic glupost) "Jel dovoljno da trčim 3-4 puta nedeljno po 15 minuta da bih izgubila 4 kg?". Yeah, right :mrgreen:
Ja npr nisam imao nikakvu kondiciju kada sam počinjao sa trčanjem, na prvom treningu sam istrčao 3 kruga na stazi (1.2 km, toliko vala svako može :lol:) i pešačio krug.. I tri puta toliko i polako kući :lol: Postepeno ćeš napredovati..
Sad trčim iz cuga 2h bez nekih problema..
Za mršavljenje najbolje trči ujutru, pre doručka, jer su tada zalihe šećera u telu na minimalnom nivou i organizam energiju dobija trošenjem zaliha.. A zalihe su masti :)

Još jedna stvar, za ishranu nisam napisao ništa ali ona jeste najbitniji faktor.. Imaš odličan program, Perfect Diet Tracker, gde uneseš neke svoje parametre (visinu, težinu, pol, godine) i cilj (poželjno realan :D), npr 8 kg manje za dva meseca, i on sračuna neki profil ishrane, tipa sa koliko % ugljeni hidrati, proteini i masti treba da učestvuju u ishrani, dnevni unos kalorija i to.. I onda prilagodiš ishranu tome, i unosiš u dnevnik u programu sve što pojedeš, i imaš evidenciju.. Odlična stvar, naročito što obračunava ako si npr danas trčala 30 min tempom od npr 9km/h, potrošila si toliko i toliko kalorija, pešačenje, bukvalno sve..
Jedini nedostatak jeste što po defaultu imas bazu podataka sa nutritivnim vrednostima hrane koje su u americi i kod nas malo drugačije, ali na netu imaš tablice gde možeš naći odgovarajuće podatke za našu hranu, i onda uneti namirnice koje su kod nas zastupljene sa tačnim vrednostima.. Program se u osnovi plaća, ali svi znamo da postoji put oko toga :lol:

Srećno :)

Momci, hvala vam na odgovoru. Jos se nisam aktivirala po tom pitanju, jer sad imam obaveza. Nadam se da necu poceti kasno... -.-
Pogledacu ovaj program, pa cu vidjeti kako cu i sta cu
pozz

Da ne otvaram novu temu, samo bih da pitam, rijetko sam na ovim pdf., pa...ako je neko voljan da me uputi na link, ili odgovori... :)

Koji tip vjezbanja je najbolji za izduzivanje misica? Moji su nekako skloni "bildanju", tj. postojeci, pogotovo na listovima su cvrsti, ali "puni"...vise "fudbalerski", a ja bih "odbojkaske"... :lol: (tako nekako...)

Fala za odgovor, ali nemoj da zekis, ne nosim stikle, mahom sam u ravnom, a ako nosim "stiklu", to je 4 cm plafon...na visoj i ne znam normalno/prirodno da hodam :lol: A i imam dovoljno svoje visine (175cm)... :)
...aj sad ozbiljno neki prijedlog? :)

Back