7, 2 милиона илегалних имиграната до сада под Бајденом

БелиВук

Domaćin
Poruka
3.774
Скоро 7,3 милиона имиграната илегално је прешло америчку границу у Мексико откако је Џо Бајден постављен за председника 2021. године. Они који су успели да емигрирају а да их власти нису откриле нису укључене у бројке. Илегална имиграција у Сједињене Државе нагло је порасла у последње време. Према агенцији за заштиту граница ЦБП, само од октобра регистровано је 961.537 илегалаца.

Ако се тренутна стопа прилива настави, фискална 2024. ће оборити прошлогодишњи рекорд од 2.475.669 регистрованих илегалних имиграната - што је број који је и сам већи од, рецимо, становништва пограничне државе Нови Мексико.

Укупан број илегалаца до сада за време председниковања Џоа Бајдена, 7,3 милиона имиграната, више је од броја становника у 36 различитих америчких држава. Међутим, вреди напоменути да се цифра односи само на људе које су власти ухватиле када су емигрирали.

Размена становништва у Сједињеним Државама данас значи да имигранти илегално прелазе границу. Потом надлежнима изјављују да траже азил. Они су тада пуштени („ухвати и пусти“) и замољени да се појаве пред судом касније ради управљања њиховим случајем. Они игноришу појављивање и уместо тога иду у подземље, а онда, упркос томе што су илегални, имају прилику да живе од бенефиција у деловима Сједињених Држава.

Представнички дом америчког Конгреса, где републиканци имају већину, гласао је прошле недеље за опозив америчког секретара за унутрашњу безбедност Алехандра Мајоркаса због „намерног и систематског“ неуспеха да обезбеди границе земље. Међутим, вероватноћа да ће бити опозван у Сенату, где доминирају демократе, је минимална.
https://torontosun.com/news/world/m...red-u-s-illegally-with-biden-in-office-report
Ушли су они који ће да им праве штету, исто као кад им је Кастро почетком 80их послао криминалце у Америку.
 

Back
Top