:))))

A jel kad je pravi Termin da se dvoje sa foruma uskajpuju ?

Da li skajpujetr sa forumashima ? Jesteli stekli ljunavnika/ljubavnicu , kutjne prijatelje i slichno ?

Ne skajpujemo sa forumasima :)

Imam prijatelje koje sam upznala u RL sa jednog drugog foruma, sa njima sam podelila skajp ali ne skajpujemo cesto,...mozda jednom godisnje.

E zbog toga te banuju , tachno je da ima klanova ali si ti sad reko da je svako zhensko trljachica skajpa shto je lazh uvredjenog cam ebacha .

I opet tje te banovat i tako i treba .

Zar ti ne zelis nekog da ulovis sa ovom temom za trljanje na Skype ?? zoves ih zbog sira ? :mrgreen:

Nek me banuju i to je bolje nego da trpim lazovke i citam i nerviram se ;)

dugo nisam dolazio bas zbog takvih zena kao ti koje me samo vuku u raspravu :mrgreen:

I otici cu opet ne brini ;) Ne zelim biti na mestu u kome samo zene mogu da ispolje svoju sexualnost i zelje i pisu o tome bez limita dok muskarci nemaju to pravo :manikir:

Jesr su odmah osudjeni :lol:

Srecno na Skype i Cummmmm Well <3 :lol:

Da li skajpujetr sa forumashima ? Jesteli stekli ljunavnika/ljubavnicu , kutjne prijatelje i slichno ?

kada sam saznao sa internet "razgovaranja", jedino mesto gde sam se "družio" sa ljudima preko žice je chat krstarice, bilo je to negde 2003 čini mi se...koristio sam raznorazne mirc skripte, bio sam se baš napalio time...na inicijativu čaterki sam došao ovamo i spoznao forum 2007, od tada se više nisam vraćao na čat jer mi se ovo dopalo i do danas nisam koristio druge vidove sajber komunikacije a ni ne nameravam
niti fejs niti skajp nti bilo šta drugo

Poslednja izmena:
kada sam saznao sa internet, jedino mesto gde sam se "družio" sa ljudima preko žice je chat krstarice, bilo je to negde 2003 čini mi se...koristio sam raznorazne mirc skripte, bio sam se baš napalio time...na inicijativu čaterki sam došao ovamo i spoznao forum 2007 i od tada do danas nisam koristio druge vidove sajber komunikacije a ni ne nameravam
niti fejs niti skajp nti bilo šta drugo

:)

Bravo

Ja da sam forumashica ovako bi napiso u prvom postu :

Hey moci jel ima neko ko zeli na skype sa mnom, jako sam Horny i Wet mmmmm :zper: ? pls help me Cummmmm :flert:

I imala pun inbox sa ponudama i uzivala bi 24/7 :heart: umesto sto se ovde prenemazes a oboje znamo sta zelis na skype :mrgreen:

ja sam sa mojim forumasem bila tada na msnu
skajpujem samo sa jednim ako te to zanima
stekla sam bas dobra poznanstva i drugarstva sa m i z ali ne putam skajpovanja

mene ta upoznavanja ne loze
promenila se i ovde postava i vreme kada je sve bilo interesantno
valjda se covek smori a za muza ne trazim nikog poseno ne ovde
mada i nema zanimljivih ljudi
uglanom sui svi u superlativu a kada zagrebes bude trulez

- - - - - - - - - -

svaka cast izuzecima :)

Za mene je Skypa nesto sasvim dugacije nego ostale drustvene mreze.

Sluzio mi je da se gotovo svakodnevno cujem sa milim i dragim kada nisam bila s njima....
a znam da je i drugim ljudima sluzio kao sredstvo komunikacija sa naaaajudaljenijim mestima na planeti :lol: , a da ne pravis telefonski racun.

Na Skypa imam prijatelje iz drugim zemalja, s kojim redje ili cesce pricam ozbiljno.

Niko me ne dodaje od nepoznatih i sumljivih likova... (u tom smislu je bolji nego fejs).

mene ta upoznavanja ne loze
promenila se i ovde postava i vreme kada je sve bilo interesantno
valjda se covek smori a za muza ne trazim nikog poseno ne ovde
mada i nema zanimljivih ljudi
uglanom sui svi u superlativu a kada zagrebes bude trulez

- - - - - - - - - -

svaka cast izuzecima :)

nekad se upoznavalo na slučajni 'cim' mobilnim telefonom
društvene mreže i aplikacije su bile tad pojam :lol:

Back