red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jel kad je pravi Termin da se dvoje sa foruma uskajpuju ?
Da li skajpujetr sa forumashima ? Jesteli stekli ljunavnika/ljubavnicu , kutjne prijatelje i slichno ?
E zbog toga te banuju , tachno je da ima klanova ali si ti sad reko da je svako zhensko trljachica skajpa shto je lazh uvredjenog cam ebacha .
I opet tje te banovat i tako i treba .
Da li skajpujetr sa forumashima ? Jesteli stekli ljunavnika/ljubavnicu , kutjne prijatelje i slichno ?
kada sam saznao sa internet, jedino mesto gde sam se "družio" sa ljudima preko žice je chat krstarice, bilo je to negde 2003 čini mi se...koristio sam raznorazne mirc skripte, bio sam se baš napalio time...na inicijativu čaterki sam došao ovamo i spoznao forum 2007 i od tada do danas nisam koristio druge vidove sajber komunikacije a ni ne nameravam
niti fejs niti skajp nti bilo šta drugo
Zar ti ne zelis nekog da ulovis sa ovom temom za trljanje na Skype ?? zoves ih zbog sira ?![]()
Nek me banuju i to je bolje nego da trpim lazovke i citam i nerviram se![]()
Moje vrijeme lovljenja je proshlo u lovu sam bila poslednji put prije vishe od 20 godina .
Ma da, zeni nikad vreme ne prolaziuvek bi htela
ne moras mene obradjivati
![]()
Meni Skajp smor jer je deset procenata komunikacija a devedeset procenata sustanje i dovikivanje halo halo aaalooooo jel me cujes![]()
Meni Skajp smor jer je deset procenata komunikacija a devedeset procenata sustanje i dovikivanje halo halo aaalooooo jel me cujes![]()
Cao putine![]()
![]()
ja sam sa mojim forumasem bila tada na msnu
skajpujem samo sa jednim ako te to zanima
stekla sam bas dobra poznanstva i drugarstva sa m i z ali ne putam skajpovanja
msn je bio zakon![]()
I ja sam volela msn.... onaj chat
Jos se secam zvuka kad ti stigne poruka))))
a i smajlići su mi bili super na msn
ima još alternativa za chat, ali sve mi to dođe kao neka mutljavina
skajp ne volim, niti mi se ikad sviđao...verovatno jer sam nostalgičan za emesen![]()
mene ta upoznavanja ne loze
promenila se i ovde postava i vreme kada je sve bilo interesantno
valjda se covek smori a za muza ne trazim nikog poseno ne ovde
mada i nema zanimljivih ljudi
uglanom sui svi u superlativu a kada zagrebes bude trulez
- - - - - - - - - -
svaka cast izuzecima![]()