Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Pa To je To preko pp-a je vazda komunikacija ali chim predju na skajp to je vetj opasno
ajd ne zezaj ima ljudi koji se razumo ne mora se odma nesto vise desi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa To je To preko pp-a je vazda komunikacija ali chim predju na skajp to je vetj opasno
sto zene stoje ispred sporeta ?ja bih se ipak drzala iskljuchivo kuhinje i varjache..
kaki forumi skajpovi fbukovi tviteri sarme...
ajd ne zezaj ima ljudi koji se razumo ne mora se odma nesto vise desi
ja bih se ipak drzala iskljuchivo kuhinje i varjache..
kaki forumi skajpovi fbukovi tviteri sarme...
Nije da ja zezam medjutin 100 tema je bilo da li Z i M mogu biti prijatelji i vazda je bio zakljuchak da ne mogu .....
ja sam kazem da ne mogu al je ponekad potrebno i neko da kazem quasi druzenje bez da je oma saleces
A jel kad je pravi Termin da se dvoje sa foruma uskajpuju ?
Da li skajpujetr sa forumashima ? Jesteli stekli ljunavnika/ljubavnicu , kutjne prijatelje i slichno ?
To je onda gubljenje vremena ,...shta imamo od kvazi druzhenja?
sto zene stoje ispred sporeta ?
Zasto bi druzenje nazvali kvazi??Zaboga pa nisu svi optereceni muvanjem kao ciljem komunikacija.Moja iskustva su drugacija verovatno zato sto sam ja drugacija.To je onda gubljenje vremena ,...shta imamo od kvazi druzhenja?
da bi dozivele novo iskustvo
Zasto bi druzenje nazvali kvazi??Zaboga pa nisu svi optereceni muvanjem kao ciljem komunikacija.Moja iskustva su drugacija verovatno zato sto sam ja drugacija.
mozda i to al nije
ma jok bre
nego nema dugmica iza sporeta
![]()
Ne mozes ti ni na pp sa mnom....a kakav si videli smo juce.Ostavi curu na cedilu.....cccccdaj skajp adresu
![]()
A jel kad je pravi Termin da se dvoje sa foruma uskajpuju ?
Da li skajpujetr sa forumashima ? Jesteli stekli ljunavnika/ljubavnicu , kutjne prijatelje i slichno ?
Ne mozes ti ni na pp sa mnom....a kakav si videli smo juce.Ostavi curu na cedilu.....ccccc
Nemojte spamovati molim vasidite na PP . bitte.
ma ne mogu da postignem
malo shto mi nevaljale forumashice bombarduju pp porukama nepristojnog tipa..."sloki oplodi me"
josh da me gadjaju donjim veshom na skajp...ne hvala![]()