- Poruka
- 51.779
Mito, posebno je naglašeno da ništa nije menjano u odnosu na prvobitni sporazum.
A Aneksi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mito, posebno je naglašeno da ništa nije menjano u odnosu na prvobitni sporazum.
Наравно да је права ствар, само је питање за кога?Potpisivanje sporazuma je prava stvar,
Znači, 66% građana Srbije su - izdajnici? :shock:![]()
U kojoj drzavi u Srbiji malo verovatno.
Znači, 66% građana Srbije su - izdajnici? :shock:![]()
"Не веруј Данајцима ни када ти дарове носе". То ћу поверовати тек ако Коштуница потврди - јер, сети се да су Белгија и Холандија ТРАЖИЛЕ ИЗМЕНЕ па је то као одбијено, а оно што ми је веома чудно то је вест ДА ЈЕ ССП ОДМАХ СТАВЉЕН ВАН СНАГЕ ДО ИСПУЊЕЊА УСЛОВА, тако да ми то казује да сигурно постоје неке "измене".
Такође се сети ШТА ЈЕ УРАДИЛА ЗАПАДНА ПРЕВАРАНТСКА СТОКА СА ДЕЈТОНСКИМ СПОРАЗУМОМ - ем су примерци НЕСТАЛИ, ем има неких ишчупаних и промењених страница (мислим да је био Дејтонски)...
Mi vidimo samo ono što anketari misle da bi trebali da vidimo ,to se zove stvaranje javnog mnenja .Naši ljudi danas veruju da su dobro informisani a ne shvataju da su stavovi koje smatramo sopstvenim zapravo stvorili mediji, agencije itd i da niko od nas nema slobodu da stvara sopstveno mišljenje zbog informacija koje nam plasiraju mediji i anketari. Sve je to sastavni deo temeljno razrađenog procesa stvaranja javnog mnenja.
Па није баш све црно-бело, има између и пуно сивих тонова. Сети се само турских избора и притиска САД и ЕУ да не победе исламисти, а ови победили и у парламенту и касније на председничким изборима и шта; да нису можда у изолацији?8)Pa dobro jesi li ti za izolaciju ili EU???
Може ли неко од заговорника потписивања да појасни Чл.17. став 2:
''Србија ће започети преговоре са Турском која је успоставила царинску унију са ЕУ, у циљу закључивања, на основу обостраног интереса, Споразума којим би се установила зона слободне трговине у складу са чланом XXIV ГАТТ 1994, као и либерализовало пословно настањивање и пружање услуга између њих на нивоу једнаком овом Споразуму у складу са чланом V ГАТС.''
Мора да се Милош преврће у гробу.
Слањем ове ''мисије'' је прекршено што шта али за овај члан нисам баш сигуран. Други став овог члана је врло јасан:EU je slanjem EULEKSA na Kosmet ZESTOKO PREKRSILA clan 135 SSP-a!!
kako se usudjujes da pitas kakve koristi srbija ima od sporazuma!Ево прочитао сам свих 75 страна Споразума, мада тамо има и 7 Анекса и 7 протокола, и просто речено нема дугорочне користи за наш народ (шта више).
Споразум је писан тако да 2/3 представља диктат ЕУ (илити гов*о) а 1/3 украсни папир којим су наши (читај жути) покушали да увију то исто. Ово се види по понављању тема и стилу писања где је ЕУ дала конкретне одреднице са конкретним цифрама и роковима док су наши лелемуди, као и обично, писали округло па на ћоше.
Не бежим од чињенице да сам текст читао очима српског националисте, шовинисте и ресисте па молим оне који другачије мисле да у конкретним члановима Споразума покажу где је корист за наш народ (нек свако нађе своју област - струку).![]()
Практично да. У даљем тексту се каже да ови ''настањени'' имају право да доведу и своје породице па замисли Турчина са три жене и децом (има да правимо по 5 џамија на свакој општини:shockQQ,qq,qq.........стварно шта ово значи? Инвазија Турака ??? О, Боже....![]()
Ма само пружам могућност постављачу теме да ме просветли (пожути) па да поправи %.kako se usudjujes da pitas kakve koristi srbija ima od sporazuma!
Слањем ове ''мисије'' је прекршено што шта али за овај члан нисам баш сигуран. Други став овог члана је врло јасан:
Члан 135Овај Споразум се примењује, с једне стране, на територије на које се примењују уговори којима се оснивају Европска заједница и Европска заједница за атомску енергију и у складу са условима утврђеним тим уговорима и на територију Србије, с друге стране.
Овај Споразум се не примењује на Косову које је тренутно под међународном управом у складу са Резолуцијом Савета безбедности Уједињених нација 1244 од 10. јуна 1999. године. Ово не доводи у питање садашњи статус Косова нити одређивање његовог коначног положаја према истој Резолуцији.
И кад наши ''званичници'' то потпишу онда ништа није прекршено(обрати пажњу на то да је ССП потписан после признавања ''независности'').