66 odsto građana za SSP

Може ли неко од заговорника потписивања да појасни Чл.17. став 2:

''Србија ће започети преговоре са Турском која је успоставила царинску унију са ЕУ, у циљу закључивања, на основу обостраног интереса, Споразума којим би се установила зона слободне трговине у складу са чланом XXIV ГАТТ 1994, као и либерализовало пословно настањивање и пружање услуга између њих на нивоу једнаком овом Споразуму у складу са чланом V ГАТС.''
Мора да се Милош преврће у гробу.

Ovo sam vec napisao jednom i ponovicu opet
"Drago mi je da vidim da nas je sve vise i vise koji smo da Srbija udje u EU...
Moje misljenje je da ako Srbija postane clan EU lakse ce odbraniti Kosovo i Metohiju! Poceticu vas SRS i DSS kao i sve one koji misle da znaju sta je najbolje za Srbiju. KIM nije ni u jednoj organizaciji sem u republici Srbiji. Porede nas sa Svajcarskom... Kao ni ona nije u EU... Pa ajmo da izadjemo i iz Ujedinjenih Nacija i da postanemo kao oni.
Budimo Srbi i branimo Srbiju kao Demokrate. Cak je i Lavrov pozdrao potpisivanje SSP...Rusija je uz DS!
Sramota za SRS i DSS! Nemojte nas braniti izolacijom... Bili smo vec izolovani..

ZA EU I JEDINSTVENU SRBIJU ZA DS I SVE PATRIOTE!"

Mi vidimo samo ono što anketari misle da bi trebali da vidimo ,to se zove stvaranje javnog mnenja .Naši ljudi danas veruju da su dobro informisani a ne shvataju da su stavovi koje smatramo sopstvenim zapravo stvorili mediji, agencije itd i da niko od nas nema slobodu da stvara sopstveno mišljenje zbog informacija koje nam plasiraju mediji i anketari. Sve je to sastavni deo temeljno razrađenog procesa stvaranja javnog mnenja.

"Не веруј Данајцима ни када ти дарове носе". То ћу поверовати тек ако Коштуница потврди - јер, сети се да су Белгија и Холандија ТРАЖИЛЕ ИЗМЕНЕ па је то као одбијено, а оно што ми је веома чудно то је вест ДА ЈЕ ССП ОДМАХ СТАВЉЕН ВАН СНАГЕ ДО ИСПУЊЕЊА УСЛОВА, тако да ми то казује да сигурно постоје неке "измене".

Такође се сети ШТА ЈЕ УРАДИЛА ЗАПАДНА ПРЕВАРАНТСКА СТОКА СА ДЕЈТОНСКИМ СПОРАЗУМОМ - ем су примерци НЕСТАЛИ, ем има неких ишчупаних и промењених страница (мислим да је био Дејтонски)...

Tema se stalno skrece sa glavne cinjenice: Nema izmena izmedju prvobitne i drugobitne verzije, samo jedna sitnica koja se desila u medjuvremenu izmedju parafiranja i potpisivanja - EU je slanjem EULEKSA na Kosmet ZESTOKO PREKRSILA clan 135 SSP-a!!

Mi vidimo samo ono što anketari misle da bi trebali da vidimo ,to se zove stvaranje javnog mnenja .Naši ljudi danas veruju da su dobro informisani a ne shvataju da su stavovi koje smatramo sopstvenim zapravo stvorili mediji, agencije itd i da niko od nas nema slobodu da stvara sopstveno mišljenje zbog informacija koje nam plasiraju mediji i anketari. Sve je to sastavni deo temeljno razrađenog procesa stvaranja javnog mnenja.

chekirano..100% tachno

Pa dobro jesi li ti za izolaciju ili EU???
Па није баш све црно-бело, има између и пуно сивих тонова. Сети се само турских избора и притиска САД и ЕУ да не победе исламисти, а ови победили и у парламенту и касније на председничким изборима и шта; да нису можда у изолацији?8)
Друго, да ли мислиш да чланице ЕУ гледју на улазак Србије у Заједницу истим очима као и ти?:rolleyes:
Прочитај мало ССП као документ који нас условљава у предприступном периоду па онда замисли како ли ће изгледати тек оно што морамо да испунимо у приступном периоду као потенцијални кандидати. Рециомо да се сви релевантни политички чиниоци сложе да кренемо убрзаним путем ка придруживању, да ли можемо и како да испунимо њихове услове и колико ће нас то коштати као дружаву и као појединце?:confused:

Може ли неко од заговорника потписивања да појасни Чл.17. став 2:

''Србија ће започети преговоре са Турском која је успоставила царинску унију са ЕУ, у циљу закључивања, на основу обостраног интереса, Споразума којим би се установила зона слободне трговине у складу са чланом XXIV ГАТТ 1994, као и либерализовало пословно настањивање и пружање услуга између њих на нивоу једнаком овом Споразуму у складу са чланом V ГАТС.''
Мора да се Милош преврће у гробу.

QQ,qq,qq.........стварно шта ово значи? Инвазија Турака ??? О, Боже....:cool::cool::cool:

EU je slanjem EULEKSA na Kosmet ZESTOKO PREKRSILA clan 135 SSP-a!!
Слањем ове ''мисије'' је прекршено што шта али за овај члан нисам баш сигуран. Други став овог члана је врло јасан:

Члан 135​
Овај Споразум се примењује, с једне стране, на територије на које се примењују уговори којима се оснивају Европска заједница и Европска заједница за атомску енергију и у складу са условима утврђеним тим уговорима и на територију Србије, с друге стране.
Овај Споразум се не примењује на Косову које је тренутно под међународном управом у складу са Резолуцијом Савета безбедности Уједињених нација 1244 од 10. јуна 1999. године. Ово не доводи у питање садашњи статус Косова нити одређивање његовог коначног положаја према истој Резолуцији.

И кад наши ''званичници'' то потпишу онда ништа није прекршено:twisted:(обрати пажњу на то да је ССП потписан после признавања ''независности'').

Ево прочитао сам свих 75 страна Споразума, мада тамо има и 7 Анекса и 7 протокола, и просто речено нема дугорочне користи за наш народ (шта више).
Споразум је писан тако да 2/3 представља диктат ЕУ (илити гов*о) а 1/3 украсни папир којим су наши (читај жути) покушали да увију то исто. Ово се види по понављању тема и стилу писања где је ЕУ дала конкретне одреднице са конкретним цифрама и роковима док су наши лелемуди, као и обично, писали округло па на ћоше.
Не бежим од чињенице да сам текст читао очима српског националисте, шовинисте и ресисте па молим оне који другачије мисле да у конкретним члановима Споразума покажу где је корист за наш народ (нек свако нађе своју област - струку).:arrow:
kako se usudjujes da pitas kakve koristi srbija ima od sporazuma!

taj sporazum je sustina postojanja ovog naroda, citava nasa istorija vodi do ovog najsvetlijeg trenutka, svi mi smo se rodili samo da bi prisustvovali potpisivanju sporazuma, sporazuma nad sporazumima, sporazuma koji ce ukinuti sve sporazume, sporazuma koji nam svima omogucuje da... ovaj.... da.... hm..... sta nam omogucuje?

QQ,qq,qq.........стварно шта ово значи? Инвазија Турака ??? О, Боже....:cool::cool::cool:
Практично да. У даљем тексту се каже да ови ''настањени'' имају право да доведу и своје породице па замисли Турчина са три жене и децом (има да правимо по 5 џамија на свакој општини:shock:) или варијанту да почну да се жене нашим девојкама пошто Чеда протежира педере а Борис им обећава жандармеријско и полицијско обезбеђење док се експонирају и парадирају у време одржавања песме Е.:evil::twisted:

Слањем ове ''мисије'' је прекршено што шта али за овај члан нисам баш сигуран. Други став овог члана је врло јасан:

Члан 135​
Овај Споразум се примењује, с једне стране, на територије на које се примењују уговори којима се оснивају Европска заједница и Европска заједница за атомску енергију и у складу са условима утврђеним тим уговорима и на територију Србије, с друге стране.
Овај Споразум се не примењује на Косову које је тренутно под међународном управом у складу са Резолуцијом Савета безбедности Уједињених нација 1244 од 10. јуна 1999. године. Ово не доводи у питање садашњи статус Косова нити одређивање његовог коначног положаја према истој Резолуцији.

И кад наши ''званичници'' то потпишу онда ништа није прекршено:twisted:(обрати пажњу на то да је ССП потписан после признавања ''независности'').

U pravu si, sporazum se ne primenjuje na Kosovu, znaci potpisali smo ga samo za ostatak drzave...jedino sto se nastavak teksta ne poklapa sa zatecenim stanjem u trenutku potpisivanja, treba da pise: "koje je trenutno pod upravom EULEKSA u skladu sa Ahtisarijevim planom koji NIJE usvojen na Savetu bezbednosti..."

Back