Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ostali diktatori ovoga sveta koji svoj narod osiromasuju....Ethan:Ziveo Fidel i Cavez i Putin.
Tu mislis i na Dzordza Busa...Ha-Nocri:I ostali diktatori ovoga sveta koji svoj narod osiromasuju....
Putin ne. Ovi ostali da. Ne zato sto su protiv Amerike, nego zato sto su diktatori.Че Гевара:Glupo je sto neko demokratski pobedi na izborima i svojom politikom se suprostavi Americi i odmah postane DIKTATOR ...
Primer: Putin,Milosevic,Lukasenko,Chavez itd.
Odgovaraju mi vecina EU zemalja.was:@Ha-Nocri
A zasto si ti protiv svih iole normalnih vladara?
Ti ocigledno ne volis ni Fidela, ni Putina, ni Chaveza, a koliko sam primetio ni Busa?
Pa ko onda tebi odgovara?
I jos nesto, da li si ti za nezavisnost Kosova?
Svaki lider mora da obezbedi dobar zivot svojim ljudima. Kasnije neka se pravi faca, niko mu ne brani.Ethan:Zasto je cavez diktator? Zato sto ne slusa USA?
Pa kada je video da ce narod zbog njega da zivi bedno morao je da se povuce. Tako bi uradili pravi ljudi. Ovako su generacije propale.Ethan:ko kaze da Kuba ne bi bila razvijenija da nema udareni embargo 40god. bas demokratski
Tako je! I mi bismo propali na njihovom mestu, a vidite njihov geografski polozaj. Jadni ljudi, ziveo Fidel!!!Ethan:ko kaze da Kuba ne bi bila razvijenija da nema udareni embargo 40god. bas demokratski
Ja mislim da mi treba da postanemo EU zemlja. Da budemo normalni, sto bi znacilo prihvatanje Evropske demokratije. Ne zato sto moramo nego zato sto je to dobro za nas, zato sto je to uredjen sistem gde se neke vrednosti postuju i neguju.was:@Ha-Nocri
A zasto ti mislis da ceo svet treba da podilazi Amerikancima i da li ti mislis da je to uopste normalno?
Pa vidim povezanost. Ni jedna drzava nije usla u EU sa nedefinisanom teritorijom. Ja se nadam da ce savet bezbednosti odluciti. I onda da sve strane postuju tu odluku zato sto je najlegalnija i legitimnija.was:Znaci da se odreknemo Kosova i pristupimo u EU samo zato jer ce jednom delu srpskog stanovnistava (onima na Kosovu nece) biti bolje. Ako ne vidis povezanost izmedju problema Kosova i EU ne znam sta da ti kazem.
Pa ako ne postujes SB nastaju problemi. Srbija ako ne postuje SB ostaje izolovana. I ne znam u cemu je tu problem. Pa i Rusija je clanica SBwas:Najlegalnija i najlegitimnija odluka je da Kosovo i Metohija ostanu u sastavu Srbije, e sad ako to ljudi ne vide treba im lecenje.
Znaci SB odluci da te zgazi kao bubasvabu i ti bi to trebao da prihvatis?Ha-Nocri:Pa ako ne postujes SB nastaju problemi. Srbija ako ne postuje SB ostaje izolovana. I ne znam u cemu je tu problem. Pa i Rusija je clanica SB![]()