638

• Začetnik teme Začetnik teme was
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Glupo je sto neko demokratski pobedi na izborima i svojom politikom se suprostavi Americi i odmah postane DIKTATOR ...
Primer: Putin,Milosevic,Lukasenko,Chavez itd.

Че Гевара:
Glupo je sto neko demokratski pobedi na izborima i svojom politikom se suprostavi Americi i odmah postane DIKTATOR ...
Primer: Putin,Milosevic,Lukasenko,Chavez itd.
Putin ne. Ovi ostali da. Ne zato sto su protiv Amerike, nego zato sto su diktatori.

@Ha-Nocri
A zasto si ti protiv svih iole normalnih vladara?
Ti ocigledno ne volis ni Fidela, ni Putina, ni Chaveza, a koliko sam primetio ni Busa?
Pa ko onda tebi odgovara?

I jos nesto, da li si ti za nezavisnost Kosova?

was:
@Ha-Nocri
A zasto si ti protiv svih iole normalnih vladara?
Ti ocigledno ne volis ni Fidela, ni Putina, ni Chaveza, a koliko sam primetio ni Busa?
Pa ko onda tebi odgovara?

I jos nesto, da li si ti za nezavisnost Kosova?
Odgovaraju mi vecina EU zemalja.
Ali ovi diktatori zbog kojih narod zivi jadno nikako.

Nisam za nezavisnost Kosova. Gubimo veliko bogatstvo ako Kosovo ode. Pre svega etnico, kulturno pa i duhovno. Razlike su dobre.

was:
@Ha-Nocri
A zasto ti mislis da ceo svet treba da podilazi Amerikancima i da li ti mislis da je to uopste normalno?
Ja mislim da mi treba da postanemo EU zemlja. Da budemo normalni, sto bi znacilo prihvatanje Evropske demokratije. Ne zato sto moramo nego zato sto je to dobro za nas, zato sto je to uredjen sistem gde se neke vrednosti postuju i neguju.

Znaci da se odreknemo Kosova i pristupimo u EU samo zato jer ce jednom delu srpskog stanovnistava (onima na Kosovu nece) biti bolje. Ako ne vidis povezanost izmedju problema Kosova i EU ne znam sta da ti kazem.

was:
Znaci da se odreknemo Kosova i pristupimo u EU samo zato jer ce jednom delu srpskog stanovnistava (onima na Kosovu nece) biti bolje. Ako ne vidis povezanost izmedju problema Kosova i EU ne znam sta da ti kazem.
Pa vidim povezanost. Ni jedna drzava nije usla u EU sa nedefinisanom teritorijom. Ja se nadam da ce savet bezbednosti odluciti. I onda da sve strane postuju tu odluku zato sto je najlegalnija i legitimnija.

Najlegalnija i najlegitimnija odluka je da Kosovo i Metohija ostanu u sastavu Srbije, e sad ako to ljudi ne vide treba im lecenje.

was:
Najlegalnija i najlegitimnija odluka je da Kosovo i Metohija ostanu u sastavu Srbije, e sad ako to ljudi ne vide treba im lecenje.
Pa ako ne postujes SB nastaju problemi. Srbija ako ne postuje SB ostaje izolovana. I ne znam u cemu je tu problem. Pa i Rusija je clanica SB :confused:

Back