openbox
Poznat
- Poruka
- 8.702
na aliekspresu, traži "conductive fabric" ili emf...Gde se mogu naci ove zavese?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na aliekspresu, traži "conductive fabric" ili emf...Gde se mogu naci ove zavese?
jest nezgodna, što je višlja više prima radiotalasa, (kao antena).. ja bi radije u kuću pod zemljuMislim da je bas ovakva pozicija nezgodna, kada zgrada strci u odnosu na okolinu
A kancera inače nije bilo sve do pojave rutera i antena?a glupe ovce za kancer
do drugog svetskog rata gotovo da nije bilo, a posle daa,A kancera inače nije bilo sve do pojave rutera i antena?
To te neko opsano slagao. Kancer postoji otkad postoji ljudski rod. Najraniji dokazi za postojanje kancera otkriveni su na mumijama u starom Egiptu.do drugog svetskog rata gotovo da nije bilo, a posle daa,
bilo ih je i izaziva se napadom na imuni sistem (hrana voda higjena), pa su potom pronasli da moze da se izaziva i radiotalasima pa su instalirali svuda antene
па сад, "слагао", више лаже та википедиа но ико други, јер буквално ја могу тамо да се улогујем и преправим да пише супротно.To te neko opsano slagao. Kancer postoji otkad postoji ljudski rod. Najraniji dokazi za postojanje kancera otkriveni su na mumijama u starom Egiptu.
druze, ti nisi omasio istoriju, vec planetu!па сад, "слагао", више лаже та википедиа но ико други, јер буквално ја могу тамо да се улогујем и преправим да пише супротно.
то да су доказали на мајмунима је јако упитно,
под један јер људе сматрају за мајмуне и упрли се из петиних жила да убеде у људе да су мајмуни,
друго, канцера, педера, аутоимуних болести, шећерне болести и сличних ствари је било, али буквално у траговима, типа 0.001% док данас у развијеним земљама имаш 50% оболелих од неке врсте канцера. и то ће се повећавати, јер се млади данас рађају у микроталасном мору!
Данас су ми послали тај видео, започео да гледам, али нисам одгледао цео. Рекао бих да слушалице начелно треба избегавати.interesantno
planetu i da hoces ne mozes omasiti.. nemamo gde sem na zemlju - to je jos jedna oz lazi/zavera protiv ljudi.. da su ih nalagali da cemo da idemo na druge planete.. al to je sada za drugu temuvec planetu!
добар је он говорник, само имајте у виду да одређени људи имају улогу страшила!Milan Vidojević (Beograd, 1950), pisac, publicista, prevodilac, autor više stotina televizijskih emisija.
Sudje nakon pranja isprati najmanje dva puta.па сад, "слагао", више лаже та википедиа но ико други, јер буквално ја могу тамо да се улогујем и преправим да пише супротно.
то да су доказали на мајмунима је јако упитно,
под један јер људе сматрају за мајмуне и упрли се из петиних жила да убеде у људе да су мајмуни,
друго, канцера, педера, аутоимуних болести, шећерне болести и сличних ствари је било, али буквално у траговима, типа 0.001% док данас у развијеним земљама имаш 50% оболелих од неке врсте канцера. и то ће се повећавати, јер се млади данас рађају у микроталасном мору!
0-10kHz (što se daje kao pwm preko signala mobilne telefonije/wifija)у великим градовима бележи тако снажно фреквентно преклапање свих оних опсега на којима људско тело ради
Било је канцера и пре Другог светског рата и то поприлично, па је основан Институт за рак, који је бомбардован 6 априла 1941 године.do drugog svetskog rata gotovo da nije bilo, a posle daa,
bilo ih je i izaziva se napadom na imuni sistem (hrana voda higjena), pa su potom pronasli da moze da se izaziva i radiotalasima pa su instalirali svuda antene
dok nije bilo industrije nije bilo rakovaБило је канцера и пре Другог светског рата и то поприлично