ne mozes ti da odlucis da je dusa=bog
a jok, ću da prepustim nekom drugom da odlučuje za mene??! - ne, ne!
izvoili samo navedi dokaze
šta govore da je "biblija najčitanija knjiga", šta stavljaju isusa na početak svakog naselja, šta stavljaju krstove svude (pogledaj na ulaz u kragujevac šta je)
šta govore "vlasta je od boga".. sve su to laži ali se ponavljaju milion puta da ljudima uđe u podsvest! - čista osnovan teorija marketinga! - ništa drugo.
što je jedna od zapovesti "nemaj drugog boga sem mene" - tipa nemoj da kupuješ u drugoj prodavnici...
prva stranica novog zaveta (a nisam ni stigao to druge, jer im već prva ne valja): navode da je isus sin ovoga onoga i tako pola stranice, a odam posle kažu to je sin boga - već na prvoj stranici nisu kozistentni! zato sam i pročitao samo prvu stranicu.
šta će loptice mesingane na svakoj crkvi - što to ne kažu narodu da skuplja životnu energiju.. kao ovoga razapeše na krst a zapravo krst je antena vrlo dobro maskirana u "alat za razapinjane". šta lažu da je posle raj i pakao. raj i pakao su sada na zemlji.. mada je tvorac napravio raj. ne treba ništa da se čeka!
što ne govore da je jedenje mesa satanistički ritual.. itd... ko ih ne zna skupo će ih platiti!
opet je ovo tvoje kako mali perica zamislja
barem koristim svoj mozak a ne papagajišem što mi drugi rekli
koga smo resili da sledimo, sta je problem?
ako ću ja nekoga slediti, a što taj neko ne sledi mene?.... pošto me ne sledi neću ni ja njega.
pola-pola, zar nije fer dil?
Upravo dusa je vazna meta mikrotalasne agende.
jeste, duša jeste svetlosne prirode, tj duša je komplikovan talas u etru. a oni talasaju taj etar time direkt udaraju u dušu!
Otud nametanje teme AI robota, koji ce takodje biti prisutni, sve ce se medjusobno uklopiti.
ma to opet samo lupaju gluposti,
nikada robot ne može zameniti čoveka.
jer čovek je mešavina logike i intuicije (nelogike) a roboti su samo logičke prirode
! od intuicije nisu ni "I" pronašli.
Robert Monro pred kraj zivota dosao do zakljucka da je i astral vestacka tvorevina slicna internetu
da mora to postojati - jer neke životinje od nekuda znaju šta da rade! i jedini je zaključak da određena dnk "downloaduje" iz astrala šta da radi!