5G tehnologija, zacarenje Antihrista i NSP

Priprema se zvanican susret - pokazali kongresmenima snimak sastanka. Sta mislite da li je slucajnost sto se ovo desava paralelno sa sirenjem 5G mreze?
Сви ти ванземаљци су демони, као што је Хилари Клинтон призивала "духове"и бавила се спиритуализмом,све је то призивање демона чији отац је непомјаник.

Сви ти ванземаљци су демони, као што је Хилари Клинтон призивала "духове"и бавила се спиритуализмом,све је то призивање демона чији отац је непомјаник.
vanzemaljci su bezboznicki paravan, ne mora da znaci da je u pitanju demonizam, ali svakako je on koren u to verovanje

ajde kako mi vernici ne verujemo u te gluposti o vanzemaljcima?

ufo-lozi i vernici u male zelene su prosto nasli zamenu za religiju, i misle da ih podrzava nekakva nauka? gde je tu nauka, ako nema tela? u oblasti 51 kazete secirali ga? aham, sa'cemo jopet i na mesec, ali malo sutra

Pa jesu demoni ali bukvalni, buduci da bukvalno zive pod zemljom, materijalni su, kuvaju nesto u kazanima... :D takodje i zanimaju se za ljudske duse... Ali su istovremeno i vanzemaljci jer zive i na ostalim planetama odnosno u njima... Oni koji su posetili podzemne gradove sivih tvrdili su da ih naseljavaju mutanti koji izgledaju upravo kao demoni iz drevnih legendi. To su sofisticirani visokotehnoloski gradovi u kojima oni udobno zive.
Ako tako gledas onda su tzv. nordijci andjeli koji se oduvek prikazuju kao plavokosi... no sve su to magloviti pojmovi, sada smo u dobu kada se vise zna o raznim stvarima i one se mogu preciznije definisati - sta je covecanstvo, ko ga ugrozava, sta se desavalo tokom poznate i nepoznate istorije
vanzemaljci su bezboznicki paravan, ne mora da znaci da je u pitanju demonizam, ali svakako je on koren u to verovanje
Naravno da nije, zivot postoji na odnosno u vecini planeta. Bezboznicki je tvrditi da planete ne sluze nicemu, time odbacujes i kreacionizam i kreaciju i moguceg tvorca, sve...

Poslednja izmena:
Pa jesu demoni ali bukvalni, buduci da bukvalno zive pod zemljom, materijalni su, kuvaju nesto u kazanima... :D takodje i zanimaju se za ljudske duse... Ali su istovremeno i vanzemaljci jer zive i na ostalim planetama odnosno u njima... Oni koji su posetili podzemne gradove sivih tvrdili su da ih naseljavaju mutanti koje izgledaju upravo kao demoni iz drevnih legendi. To su sofisticirani visokotehnoloski gradovi u kojima oni udobno zive.
Ako tako gledas onda su tzv. nordijci andjeli koji se oduvek prikazuju kao plavokosi... no sve su to magloviti pojmovi, sada smo u dobu kada se vise zna o raznim stvarima i one se mogu preciznije definisati - sta je covecanstvo, ko ga ugrozava, sta se desavalo tokom poznate i nepoznate istorije
zato je ovaj svet otisao u q

jer umesto da imamo religiozne i ove vladare iz senke koje smo tek od skora poceli da raskrinkavamo, vi nas zatrpavate sa raznim bajkama, da su oni neka cudovista, vanzemaljska i sta ti ja znam

njihova ideologija, religija je cudovisna, ali vi im idete na ruku, ispirajuci pamet tipa zle vestice koja bi u kazan ivicu i maricu - ta bajka se vise ni deci ne prica

kuvaju nesto u kazanima.
ajd, zasto nam ispirate pamet kao da smo mala deca?

ispirajuci pamet tipa zle vestice koja bi u kazan ivicu i maricu - ta bajka se vise ni deci ne prica

ajd, zasto nam ispirate pamet kao da smo mala deca?
Ima gomila svedocenja o tome... hrane se (bioroboti) tako sto prave kompot od delova zivotinjskih* ili cak ljudskih tela (vidjene su noge, ruke, glave) i upijaju to kroz kozu posto nemaju digestivni trakt. Sadrzaj u kazanima mesaju automatizovani sistemi odnosno tehnicki roboti.
Navodno je to efikasan sistem ishrane jer je jedan obrok dovoljan za nekoliko nedelja. Zato su mrsavi...

Takva ishrana je moguca i za ljude

*valjda se mogu koristiti i biljke odnosno cajevi ali nema dovoljno proteina itd. :D

Ima gomila svedocenja o tome... hrane se (bioroboti) tako sto prave kompot od delova zivotinjskih* ili cak ljudskih tela (vidjene su noge, ruke, glave) i upijaju to kroz kozu posto nemaju digestivni trakt. Sadrzaj u kazanima mesaju automatizovani sistemi odnosno tehnicki roboti.
Navodno je to efikasan sistem ishrane jer je jedan obrok dovoljan za nekoliko nedelja. Zato su mrsavi...

Takva ishrana je moguca i za ljude

*valjda se mogu koristiti i biljke odnosno cajevi ali nema dovoljno proteina itd. :D
ja globalni fenomen retardacije ne ogranicavam samo na vas ateiste koji bezite od realnosti u naucnu fantastiku, vec i na nazovi vernike koji sektasenjem zagovaraju apokalipsu, tzv. jovanovo otkrovenje, azdaje i bakrace, zacinjene sa tzv. gnozom, ... ti si eto zacinio sa sf anatomijom i nutricionizmom, da budes updated, trendy

zali Boze.

demon..hm.. to je duhovno biće. naša duša je duhovno biće. ako se komunicira sa našom dušom onda to vodi ka uspehu.
ako neko hoće da vas odvoji od uspeha onda prvo što će reći "ah to su demoni oni su zli ne radite to!"
pored naše duše koja je duhovno biće ima i drugih duhovnih bića, koja mogu da pomažu i uglavnom pomažu!!!
ajde kako mi vernici ne verujemo u te gluposti o vanzemaljcima?
verujete u šta? da je bog van vas? da je bog u jednom čoveku isusu, muhamedu..? ako je tako na pogrešnom ste putu.
To su sofisticirani visokotehnoloski gradovi u kojima oni udobno zive.
to mi tako mislimo da je visokotehnološko dobro, pa i stvaramo priče u tom smeru - a šta ako visokotehnološko nije dobro?
zato je ovaj svet otisao u q
pa onako, što ne znači da mi moramo da živimo u tom, možemo oko sebe da napravimo i bolji svet.
Da nije pasulj sa kobasicom?
nije, duhovna bića su nematerijalna i ne jedu hranu da bi živeli! - ima nešto što se zove životna energija (od koje u principu i mi živimo)

vec i na nazovi vernike koji sektasenjem zagovaraju apokalipsu, tzv. jovanovo otkrovenje, azdaje i bakrace, zacinjene sa tzv. gnozom, ..
to je posledica kontrole države. naime države moraju da kontrolišu raju, a to rade preko straha. otuda i apokalipse, mega vulkani, komete, poplave, suše... šta im sve još ne pada na pamet. pa i crkve su deo te države. čiji cilj je bio da izvade boga iz čoveka i stave ga u isusa, muhameda... (mission accomplished)

to mi tako mislimo da je visokotehnološko dobro, pa i stvaramo priče u tom smeru - a šta ako visokotehnološko nije dobro?
Zavisi kakva je tehnologija... da bi se zivelo na primer na Mesecu sigurno je potrebna... ne znamo ko sve zivi tamo ali moze se pretpostaviti da su svi koji su prisutni tehnoloski napredni (ukljucujuci i hipoteticke tajne baze nase civilizacije)

Poslednja izmena:
nije, a evo i dokaza.
probaj da živiš u betonskom gradu i probaj da živiš u prirodi.
ubrzo ćeš uvideti da je priroda (low tech) mnogo bolja. a to znači da je hitech loš.
I Sahara je priroda... kako se zivi u njoj

Inace poznato je da je priroda na ovoj planeti degradirana od velikog potopa, upravo zbog odredjene vrste zracenje iz kosmosa kojoj pre toga nije bila izlozena. Dakle da bi se zivelo normalno morao bi da se obnovi zastitni omotac

Poslednja izmena:
demon..hm.. to je duhovno biće. naša duša je duhovno biće.
ti pod broj 1 koristis termine za koje ne znas znacenje: dusa to sam ja, dusa ziva, moj zivot
ako se komunicira sa našom dušom onda to vodi ka uspehu.
ko da komunicira|? sa mnom, mislis, ne postoji nesto sto ti nazivas "nasa dusa", moja dusa, tj ja, tvoja dusa, ili ti, nema NASE, svako ima svoj zivot - dusu
ako neko hoće da vas odvoji od uspeha onda prvo što će reći "ah to su demoni oni su zli ne radite to!"
ma od kog uspeha, ili uspeha u cemu?
pored naše duše koja je duhovno biće ima i drugih duhovnih bića, koja mogu da pomažu i uglavnom pomažu!!!
pod broj dva dusa i duh, odnosno dusevno i duhovno nije isto, ali ti ni to ne razlikujes;
duhovna bica su andjeli i demoni, mi ljudi nismo, vec se kaze da smo dusevni, a duhovni cemo tek da budemo
verujete u šta? da je bog van vas? da je bog u jednom čoveku isusu, muhamedu..? ako je tako na pogrešnom ste putu.
jook ti si na pogresnom

pa onako, što ne znači da mi moramo da živimo u tom, možemo oko sebe da napravimo i bolji svet.

nije, duhovna bića su nematerijalna i ne jedu hranu da bi živeli! - ima nešto što se zove životna energija (od koje u principu i mi živimo)
e, ovo si nabo, duhovna bica jesu nematerijalna, ali mi smo od krvi i mesa, a oni su materija

to je posledica kontrole države. naime države moraju da kontrolišu raju, a to rade preko straha. otuda i apokalipse, mega vulkani, komete, poplave, suše... šta im sve još ne pada na pamet. pa i crkve su deo te države. čiji cilj je bio da izvade boga iz čoveka i stave ga u isusa, muhameda... (mission accomplished)
praznoslovis, veze s mozgom nema ovo tvoje, jer:
koja drzava je stavila Boga u Isusa, ako su hriscani bili proganjani, i sam Hristos raspet?
prosli su vekovi hriscanstva dok ono nije postalo drzavna religija, konstantin bese

moja replika, se i odnosila na vekove pre nego je hriscanstvo postalo drzavno, u vreme kada je lazno otkrivenje bilo odbacivano, ali ti praznoslovis, da neko vadi boga iz coveka? sta ce bog u coveku? odakle ti to? os da izginu svi?

Ja rekoh:Bogovi ste | Forum Krstarice

krstarica.com
https://forum.krstarica.com › threads

·Translate this page

Mar 30, 2009 · 25 posts · 1 author
Citat iz Novog Zavjeta. Isus im reče: "Ne stoji li pisano u zakonu vašemu: Ja rekoh: bogovi ste? IVAN glava 10 Psalam Asafov Rekoh: "Bogovi .
Psalam Asafov
Rekoh: "Bogovi ste; vi ste svi sinovi Svevišnjega.
7 Ali morate umrijeti kao ljudi, morate pasti kao jedan od knezova!"

Poslednja izmena:
praznoslovis, veze s mozgom nema ovo tvoje
бедни напади :)
ako su hriscani bili proganjani, i sam Hristos raspet?
ако нису и ако није?
а има дебелих доказа да није, већ да је све добро одрађена пропаганда да би се оробила раја (што је данас и оробљена/везана)
Citat iz Novog Zavjeta. Isus im reče:
ја имам свог бога а то је моја душа, тако да не може никакав пера, сима, исус, мухамеда да ми говори шта да радим
"то се зове пробудио се из хипнозе" - тога се највише боје ови у цркви и држави, тог буђења обичног човека!
ali ti praznoslovis, da neko vadi boga iz coveka?
да вади, погледај у историју
прво су били многобошци,
па монобошци
па на крају верују у човека (исуса)
а сада ће тог човека да замене са новцем (ако већ нису)
полако полако човек престаје да верује себи а ту веру пребацио у папир који могу да штампају како хоће.
sta ce bog u coveku? odakle ti to?
бог је у човеку и то се назива душа. то служи да се комуницира са духовним светом (јер је душа нематеријална / етарска). одакле ми? па пробао сам и уверио се да то ради - значи тако је. и то није само "молим те боже дај ми то и то" већ морате души својој рећи шта ћете дати за узврат. тек онда душа може да испуњава што јој се тражи.
и ту је црква "заборавила" да каже основни принцип (а знају га) нема нешто за ништа!
све је то објаснио наполеон хил јоп 1920тих година!

ја имам свог бога а то је моја душа,
ma ti ne pojmis, nemas pojma, ne razlikujes pojmove, ili reci - ne mozes ti da odlucis da je dusa=bog, pa postojala bi samo jedna rec dusbog, ili bogdusa, ali ne, to su dve reci i dva pojma, samo ih ti ne razilkujes, trpas sve u isti kos, i onda se vredjas bzvz
ако нису и ако није?
а има дебелих доказа да није, већ да је све добро одрађена пропаганда да би се оробила раја (што је данас и оробљена/везана)
ma, pricas bezveze, a i ja se bezveze na tezem s tobom - izvoili samo navedi dokaze
да вади, погледај у историју
прво су били многобошци,
па монобошци
opet je ovo tvoje kako mali perica zamislja
ko je prvo bio mnogobozac?
па на крају верују у човека (исуса)
to, da, ja sam tako odabrao, sta je problem? covek je jer je bio konkretna istorijska licnost rodjena u jevrejskoj religiji, judaizmu, a pod rimskom okupacijom, sasvim dovoljno znamo o tom coveku Isusu, koga smo resili da sledimo, sta je problem?

ја имам свог бога а то је моја душа, тако да не може никакав пера, сима, исус, мухамеда да ми говори шта да радим
Upravo dusa je vazna meta mikrotalasne agende. Mozda je cilj da ljudi postanu bezdusna bica* a zatim da se bioroboti slobodno setaju ulicama osecajuci se kao svoji na svome. Otud nametanje teme AI robota, koji ce takodje biti prisutni, sve ce se medjusobno uklopiti.

*zakljucana u mozak kosnice odnosno internet... inace malo je poznato da je poznati istrazivac astralnog sveta Robert Monro pred kraj zivota dosao do zakljucka da je i astral vestacka tvorevina slicna internetu
С.Б.: Тачно, али мало људи зна да је у својим последњим интервјуима, непосредно пре смрти, чувени истраживач астралне пројекције Роберт Монро изразио извесне сумње у реалност такозваног астралног света, рекао је: „...налазим то је све више [астрални свет] некако вештачки. И почињем да сумњам да је то неко створио. Дизајниран да сакрије нешто важно од нас." Дакле, једина прилика која је доступна обичним људима да виде истину јесте нека врста холограма који конструише свет снова од фрагмената слика сопственог животног искуства. Зато практичари не примећују ништа суштински ново у овим световима.
Источник: https://salik.biz/articles/86558-matrica-suschestvuet-lyudi-pischa-bogov.html

ne mozes ti da odlucis da je dusa=bog
a jok, ću da prepustim nekom drugom da odlučuje za mene??! - ne, ne!
izvoili samo navedi dokaze
šta govore da je "biblija najčitanija knjiga", šta stavljaju isusa na početak svakog naselja, šta stavljaju krstove svude (pogledaj na ulaz u kragujevac šta je)
šta govore "vlasta je od boga".. sve su to laži ali se ponavljaju milion puta da ljudima uđe u podsvest! - čista osnovan teorija marketinga! - ništa drugo.
što je jedna od zapovesti "nemaj drugog boga sem mene" - tipa nemoj da kupuješ u drugoj prodavnici...
prva stranica novog zaveta (a nisam ni stigao to druge, jer im već prva ne valja): navode da je isus sin ovoga onoga i tako pola stranice, a odam posle kažu to je sin boga - već na prvoj stranici nisu kozistentni! zato sam i pročitao samo prvu stranicu.
šta će loptice mesingane na svakoj crkvi - što to ne kažu narodu da skuplja životnu energiju.. kao ovoga razapeše na krst a zapravo krst je antena vrlo dobro maskirana u "alat za razapinjane". šta lažu da je posle raj i pakao. raj i pakao su sada na zemlji.. mada je tvorac napravio raj. ne treba ništa da se čeka!
što ne govore da je jedenje mesa satanistički ritual.. itd... ko ih ne zna skupo će ih platiti!
opet je ovo tvoje kako mali perica zamislja
barem koristim svoj mozak a ne papagajišem što mi drugi rekli
koga smo resili da sledimo, sta je problem?
ako ću ja nekoga slediti, a što taj neko ne sledi mene?.... pošto me ne sledi neću ni ja njega. pola-pola, zar nije fer dil?
Upravo dusa je vazna meta mikrotalasne agende.
jeste, duša jeste svetlosne prirode, tj duša je komplikovan talas u etru. a oni talasaju taj etar time direkt udaraju u dušu!
Otud nametanje teme AI robota, koji ce takodje biti prisutni, sve ce se medjusobno uklopiti.
ma to opet samo lupaju gluposti, nikada robot ne može zameniti čoveka.
jer čovek je mešavina logike i intuicije (nelogike) a roboti su samo logičke prirode
! od intuicije nisu ni "I" pronašli.
Robert Monro pred kraj zivota dosao do zakljucka da je i astral vestacka tvorevina slicna internetu
da mora to postojati - jer neke životinje od nekuda znaju šta da rade! i jedini je zaključak da određena dnk "downloaduje" iz astrala šta da radi!

Zemlja sa najrasirenijom 5G mrezom - depopulacija uzima maha

Јужна Кореја поново обара рекорд за најнижу стопу фертилитета на свету

The number of babies expected per woman in South Korea dropped to 0.78 last year, down from 0.81 a year earlier.
Главни град Јужне Кореје, Сеул, забележио је најнижу стопу наталитета од 0,59.
Влада је потрошила 280 трилиона вона (210 милијарди долара) у протеклих 16 година да преокрене пад наталитета, али није успела да преокрене ситуацију.
Стопа фертилитета у Јужној Кореји пала је испод једног детета по жени 2018. године, а њена популација се први пут смањила 2021. године.

Back