5G tehnologija, zacarenje Antihrista i NSP

Znaci, ako ti nisi neki trol, nemam pojma sta da kazem.

Reci ti meni, ako su problemi koje starost izaziva rezultat radio talasa, zasto su poznati od pamtiveka? Zasto u vremenima kada nisu imali ni struju stari su kukali na probleme sa kolenima i ledjima i sta ti ja znam.
Brate, on tvrdi da je sve to zavera protiv ljudi, i ne bi me iznenadilo da kaze da su wifi izmislili Sumeri da se obracunaju sa neprijateljima.
Pa kad tvrdi da je navika i potreba da se jede meso organizovano nametnuta....

Brate, on tvrdi da je sve to zavera protiv ljudi, i ne bi me iznenadilo da kaze da su wifi izmislili Sumeri da se obracunaju sa neprijateljima.
kakvi sumeri?? danas (sada) imamo problem koji jeste zavera protiv ljudi (kojih je bajdavej previše u odnosu na druge vrste) to što kaže da treba da svedu na 500 miliona ja verujem da im je plan da se svede na 0.1% tj. 9miliona u celom svetu.

wifi su implementirali eugeničari preko velikih firmi tipa "cisco"...koji tačno, ne znam jer se isti kriju u senci.
evo vam malih tragova da je tako:
1) blutut, bežinčne tastature, miševi, slušalice, bubice, kućni telefoni, bejbimonitori.. sve na 2.45MHz???
2) da li vas je neko pitao da li može da vam ubaci u kuću potencijalno opasan predajnik? jel bio neki refendum, neko uputstvo, neka tv diskusija??? (jer ti sektaši tako rade.. traže način da sigurno završe posao.. kakavi izbori i gluposti)

nisam vegan niti pripadam ijednoj grupi ljudi - samo sam zabranio drugima da ubacuju otrove u moje telo a to i savetujem i drugima jer od tada ja ne znam za bolest, niti curenje nosa, od kada sam se izolovao (što je širok pojam) ne patim više ni od bolova u kostima i mišićima, bol u glavi...

2,45 MHz je frekvencija gde mozes da emitujes svakavko "smece" a da ne ometas radio, televiziju, mobilnu telefoniju, ili koje druge vazne signale. Sa druge strane svi ti bezicni telefoni, wifi ruteri, tastature, i drugi imaju katastrofalan signal bas zbog te frekvencije.

Ljudi vole wifi, ali wifi ima los domet i kvalitet signala (svaki zid izmedju rutera i uredjaja dodatno pogorsava prijem). Jedini razlog zasto je popularan je cista prakticnost ili nemogucnost da se sprovedu LAN kablovi.

Mislim, takav neki predajnik sto emituje tako slab signal tesko da je "potencijalno opasan".

Ono kad ljudi idu na internet preko telefona van svoje kuce ide preko telefonske mreze jer je signal bolji, pa ti jos dodatno naplate MB.

2,45 MHz je frekvencija
vode, i namerno je izabrana da može da prenese informaciju na naše telo (i sve organe), dakle ne da kuva već da prenese impulsne informacije kojima može da se diriguje rad naših organa - i diriguje se!
što se nisu pomerili od frekvencije vode????
Jedini razlog zasto je popularan je cista prakticnost ili nemogucnost da se sprovedu LAN kablovi.
nekoliko od tih "praktičnih" razloga su
a) wifi troši 10x više struje od kabela,
b) sporiji je od LAN kabela!
c) svakako do rutera ti treba kabel
d) kabel je mnogo lakše proizvesti nego ruter!!!
Mislim, takav neki predajnik sto emituje tako slab signal tesko da je "potencijalno opasan".
ne radi se o snazi radi se o pulsnim informacijama koje se modulišu na 2.45MHz, te informacije upravljaju (ubijaju) naše organe polako!

Ono kad ljudi idu na internet preko telefona van svoje kuce ide preko telefonske mreze jer je signal bolji, pa ti jos dodatno naplate MB
to je posebna priča - tornjevi koji vrše predaju 2/3/4g mreže imaju kablove koji mogu da podnesu 20kw, zašto ako sa 10w možeš da dobaciš 10km?? - čemu napajanje u 10-20kw u antenama??

Znaci u jednu ruku tvrdis da snaga ne igra ulogu ali se onda hvatas za nju kad ti odgovara.
Mislim, pitanje "zasto kabel moze da podnese 20KW" je ko da pitas "zasto kamion moze da nosi 5t ako je moj teret 200kg". Kabel je tako propisan, valjda iz sigurnosnih razloga trebaju da imaju prodju. Pitaj nekog inzinjera.
Isto ih pitaj da li mozes sa 10W da dobacis 10km, posto ja sumnjam da ti to tek tako znas.

Ljudima je wifi praktican zato sto ne zele ili ne mogu da razvlace kabel. Ti si u potpunosti ignorisao gde sam spomenuo da je wifi los nacin za prenos podataka.
Kabel je lakse proizvesti nego ruter ali taj kabel mora negde da se ukopca a to su ruteri, switch-evi i mrezne kartice.

Nisam fizicar, pa sam konsultovao gugl i saznao da rezonatna frekvencija vode nije 2,45 MHz. Ustvari ista varira izmedju nekoliko vrednosti i cela stvar je generalno jako komplikovana jer fizika je teska nauka.

Znaci u jednu ruku tvrdis da snaga ne igra ulogu ali se onda hvatas za nju kad ti odgovara.
снага игра економску улогу коју ове велике корпорације игноришу из неког разлога а та ј разлог је да хоће/морају да зраче људе.
Kabel je tako propisan, valjda iz sigurnosnih razloga trebaju da imaju prodju.
што ти онда од бандере до твоје куће немаш тако дебо кабел???
Pitaj nekog inzinjera.
ја сам инжењер - надам се ти ово не квари концепцију?
ali taj kabel mora negde da se ukopca a to su ruteri, switch-evi i mrezne kartice.
јесте али и даље свич или хаб је једноставнији од вајфај предајника
Nisam fizicar, pa sam konsultovao gugl i saznao da rezonatna frekvencija vode nije 2,45 MHz. Ustvari ista varira izmedju nekoliko vrednosti i cela stvar je generalno jako komplikovana jer fizika je teska nauka.
верујем да може да варира са температуром, притиском па и саставамо воде.. али и даље важи питање - зашто сви ти уређаји гађају 2.45?

image8-165_tumb_660.jpg

Kolega @openbox ,evo ga jedan tvoj istomisljenik koji se brani od zracenja faradejevim kavezom.....
Samo reci nam zasto ce mu antena na vrhu?

Back