5G tehnologija, zacarenje Antihrista i NSP

не, него од радиоталаса којима греју небо па ови када се одбију од јоносфере заврше на земљи код људи. ови таласи не морају бити у милиметарском подручју углавном су у дужине пар до пар десетина метара.

јесте али су толико слаби да ти треба тањир од 5 метара да концентришеш да би ишта ухватио (види прилог)
(реда су величине нано вата) - дакле врло су слаби и немају погубан утицај на човека,
док, вајфај рутери су реда 1/4 вата, једна антена мобилне телефоније има око 50так вати.
дакле, вештачки изазвани микроталаси су пар милиона пута јачи од природног и довољни су да ометају рад организма!
још када се томе дода да све гурају на одређене фреквенције види се да гађају "нешто" (хипофизу)!
Znash, neko prognozira da tje svi elektronski uredjaji na Zemlji prestati da rade do 2026. zbog radijacije sa Sunca...

YN2nJXW01lE.jpg

Daj bre čoveče, jel ti palo na pamet da drvo omatorelo, ili da se guše medjusobno, ili da fali vlaga,jesi li zalivao bezuspešno,djubrio, nešto što je normalno što mu fali, kako si otišao u krajnost tako lako? Zašto se parcele oraha ili trešnje ili čega god sade na odstojanju i krešu? Da se ne bi sušile, da se ne bi ukrštale, jer kad se ukrste, prvo što se desi ne daju plodove, a listaju, pa nešto kasnije ni ne listaju, suvo granje... Drveće što se zove korov drvo lista i kad se gura medju drugo...ali samo to ..lista...gura se kao korov i lista....bagrem primer..kiselo drvo...sve što se širi kao nenormalno je korov drvo, i ne možeš da ga zaustaviš.
Posadi bagrem, i gledaj ga kako na njega ne utiču mikrotalasi, i uživaj u njegovom cvetanju, listanju i nemogućnosti da ga zaustaviš.
(ako slikaš suvo drvo samo bez ijednog u okolini, shvatiću da misliš, da je zalivano, djubreno, i to si sve proverio...pa se ipak osušilo...i kao takvo zalivano,djubreno,održavano se osušilo, shvatiću kao problematično)

Daj bre čoveče, jel ti palo na pamet da drvo omatorelo, ili da se guše medjusobno, ili da fali vlaga,jesi li zalivao bezuspešno,djubrio, nešto što je normalno što mu fali, kako si otišao u krajnost tako lako? Zašto se parcele oraha ili trešnje ili čega god sade na odstojanju i krešu? Da se ne bi sušile, da se ne bi ukrštale, jer kad se ukrste, prvo što se desi ne daju plodove, a listaju, pa nešto kasnije ni ne listaju, suvo granje... Drveće što se zove korov drvo lista i kad se gura medju drugo...ali samo to ..lista...gura se kao korov i lista....bagrem primer..kiselo drvo...sve što se širi kao nenormalno je korov drvo, i ne možeš da ga zaustaviš.
Posadi bagrem, i gledaj ga kako na njega ne utiču mikrotalasi, i uživaj u njegovom cvetanju, listanju i nemogućnosti da ga zaustaviš.
(ako slikaš suvo drvo samo bez ijednog u okolini, shvatiću da misliš, da je zalivano, djubreno, i to si sve proverio...pa se ipak osušilo...i kao takvo zalivano,djubreno,održavano se osušilo, shvatiću kao problematično)
Bagrem je neunistiv ,ne secam se da sam ikada video osusen i oronuo bagrem ,skoro sam sekao drva u sumi ,sljive se suse ,jabuke ….openbox treba da nadje sliku osusenog bagrema i da postavi ,ako je on osusen i propao onda definitivno to nije dobro..

Daj bre čoveče, jel ti palo na pamet da drvo omatorelo, ili da se guše medjusobno, ili da fali vlaga,jesi li zalivao bezuspešno,djubrio, nešto što je normalno što mu fali, kako si otišao u krajnost tako lako?
као што видиш, дрва нису матора,
нити фали сунца - пошто су висока и тамо горе су се осушила
нити се гуше међусобно - да се гуше једно би се угушило а друго неби (овде 3-4 се осушила)
нити влага не фали - видиш дрва около су зелена
нити фали ђубрета - у шуми има довољно свега
ако сам ја отишао у крајност - дај просветли нас ти шта то убије 4 различита дрвета на једном месту.

ево ако ниси повезао, ево ти сажвакано:
1) 2.45GHz је резонантна фреквенција воде
2) дрва не могу да дођу до воде (на ћелиском нивоу)
... када повежеш 1 и 2 видиш да се дрво суши!

друго имаш много других фреквенција које утичу на специфичне процесе у ћелијама, односно могу да их обуставе - ако је обустављен процес храњења дрвета онда оно угине!

Ја сам имао компјутер са процесором са том фреквенцијом пре 15 година.
лепо је то што лупаш ко максим, чак и користи свима осталима да схвате шта и како их зрачи:

можда ти је процесор радио на том такту али процесор није намењен да зрачи електромагнетном енергијом (илити радиоталасима) + је био у комплетно металном кућишту које је било уземљено тако да и то мало што се иззрачи бива покупљено металним фарадејевим кавезом од меког угљеничног челика.
(није то случајно да је прављено од меких челика, запитај се мало што није од алуминијума или других метала? - јер тај меки челик најбоље купи све ситне сметње које се иззраче)

данас имаш лаптоп који је потпуно отворен (јер му је кућиште од пластике), у њему имаш више извора зрачења (који су намењени да зраче радиоталасима):
-wifi модул
-блутут модул
-и модул за мобилну телефонију
све легано а ту ти је поред главе - баш тамо где треба да буде! ниједан безбедносни сертификат немају, снаге су им толико јаке да могу да добаце и до 200м на отвореном! - никога то није брига, а изврћу се ко крушке!

@openbox ima li tamo kod tebe halo govornica i mogu li funkcionisati oni koji nemaju mobilni u gradskoj sredini?
има нешто што се зове "мрежни кабел" и преко тога се доведе нет до компа и на компу ради свашта (zoom, skype, teams, viber, whatsapp...) - и без погубних радио таласа могућа комуникација??

(...ја немам мобилни...)

Back