500-tinjak ljudi na Trgu Republike!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Mae
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
urospo:
Inace Cane je vrlo dobro okarakteriosao ONE, tim odgovorom "pa nisam ja stoka" ;-)

Мислиш на ОВЕ:
967591ceda_narkos_2.jpg

Чисто да се понови...

Duh Sekire:
Ако БК није објективна, а свакако да није - претераше га брате са са'раном... Ајде да видимо шта каже Б92 који је шатро "објективан".

E, ovo je jeste tema o kojoj je ovde reč- ne da li je ovaj ili onaj skup ispravan i opravdan (za to ima nekoliko tema) nego koliko su pojedine televizije objektivne u donošenju brojki! Ja, iskreno, nisam ni gledala vesti na B92 ali verujem da je bilo još nerealnih slika i brojeva! Dakle ovo je tema o (ne)pristrasnosti pojedinih medija koji se hvale svojom objektivnošću!

Mae:
E, ovo je jeste tema o kojoj je ovde reč- ne da li je ovaj ili onaj skup ispravan i opravdan (za to ima nekoliko tema) nego koliko su pojedine televizije objektivne u donošenju brojki! Ja, iskreno, nisam ni gledala vesti na B92 ali verujem da je bilo još nerealnih slika i brojeva! Dakle ovo je tema o (ne)pristrasnosti pojedinih medija koji se hvale svojom objektivnošću!

У објективност БК се може сумњати из посредних разлога: Преносили су цео спектакл од сахране највише, они вероватно знају из којих разлога.
Него, кад размислиш, једино ти ти "посредни" начини могу послужити за нечију објективност. Или да идеш лично да бројиш. А између 500 и пар хиљада и није толика разлика. Могуће је погрешити ;)

Duh Sekire:
У објективност БК се може сумњати из посредних разлога: Преносили су цео спектакл од сахране највише, они вероватно знају из којих разлога.
Него, кад размислиш, једино ти ти "посредни" начини могу послужити за нечију објективност. Или да идеш лично да бројиш. А између 500 и пар хиљада и није толика разлика. Могуће је погрешити ;)
Da, ali nije samo brojka u pitanju- onaj motiv šetnje na Kalemganu nije prikazan na BK kao ni ceo trg republike. Čak mislim da je lakše provaliti da li je ljudi 500 ili 3000 golim okom nego da ali ih je 80 000 ili 150 000. Brojčano se radi o manje ljudi ali prosentualno, za taman toliko se mimoilaze i razni izveštaji oko broja ljudi na komemoraciji!
E, da su snimili na komemoraciji ispred skupštine samo ćoše kod, recimo, Doma sindikata, mogli su ladno da kažu da je i tamo bilo 500 ljudi jer su ih taman toliko snimili ali- ljudi će videti vest na drugim televizijama! E tu i počinjem da razmišljam- ako je već neko neobjektivan, kako ne razmišlja da, osim što sebe diskredituje lošim izveštajem, još dvostruko više će biti diskreditovan kada sve ostale televizije pokažu snimke iz ptičije perspektive! Nije to samo aljkavo to mi već liči na one najniže varijante aljkavosti!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back