500 дана без алкохола

Replay...

To je neka alkoholičarska solidarnost sa muškarcima ;)

Malo mi je čudno, ne mogu da se setim kako je bilo...ali stanujem u blizini škole koja ima solidnu reputaciju po tome da je uposiju dobri đaci.
U blizini je partkić...Klinci masovno na odmorima piju pivo, sad to nisu male količine, pošto i povraćaju okolo...
Aj kao, kod klinaca možda ima i nekog pubertetskog dokazivanja...ali i za pušenje u bilizini škole, znam da su ranije klinci, dobijali ukore...
Onda su smešni, kriju se kad puše, ali piju bez pardona... :lol:

krijenje flase ako zena domacica al unucici flasice su problem
jedan lik to steka u carapi provalis ga samo ako ga uhvatis na delu
al dobro, crvenilo i zadah...

.... čak i kod onih koji se hvale da dobro podnose alkohol, što znači - ne primećuje se kad su mortus, jer ne bauljaju po ulici, ne idu u cik-cak i ne zapliću toliko yezikom... mozak im postane kao sunđer... ako nisu agresivni, super, ali su kao autistični kad su zavisnici.... oštećen im je mozak.. zato treba da se leče, pre nego što naprave sebi ili drugima neko zlo.

.... čak i kod onih koji se hvale da dobro podnose alkohol, što znači - ne primećuje se kad su mortus, jer ne bauljaju po ulici, ne idu u cik-cak i ne zapliću toliko yezikom... mozak im postane kao sunđer... ako nisu agresivni, super, ali su kao autistični kad su zavisnici.... oštećen im je mozak.. zato treba da se leče, pre nego što naprave sebi ili drugima neko zlo.

samoumerenost ili nemas ili imas
ja kad se opijam par dana u kontinuitetu posle brate udarim pauzu par meseci jer jednostavno nisam zadovoljan posledicama...

Back