Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Posle onog vec opisanog slucaja u doktorskoj ordinaciji... naravno da smo skoro svaki dan usputno bacali pogled na doticni prozor. I konacno doktor u akciji ponovo...
Ovog puta je bilo ugaseno glavno svetlo i mnogo se slabije videlo ali ipak dovoljno...
Ona oko 25, plave duge kose ili bolje receno totalno bele... lezi na onom istom krevetu... super gradjena njene gole butkice se presijavaju u mraku... ima neku crnu majicu na bratele ispod koga je ocigledno grudnjak ... i nista vise... cak ni gacice...
On sedi na krevetu pored nje...ima nekih 50 i na prvi pogled prica sa njom... ali na drugi pogled... njegova 2 prstica su u njenoj ribici... covek vrsi pregled
napred nazad...
Ona samo povremeno malo prodrma glavom... cisto da se vidi da je ziva... On radi radnju... druga ruka mu je malo na njenim kukovima malo na stomaku a malo na ribici...
To traje nekih 10-15 min... I onda joj on zadigne nogu i nekako sedne izmedju njenih nogu... nastavlja dalje radnju sa prstima... Ja ovaj put ne vidim njegov k uopste i ne znam da li je usao ili nije...
U tom momentu ona se pridize i grli ga...sedi mu u krilu... i djuska gore dole... ali kratko... vraca se nazad i nastavlja da lezi...
Zatim taj ritual ponavlja jos jednom... i ja skontah da nesto tu ne stima...
On silazi sa kreveta i uzima svoj mobilni i nesto kucka...
Ona mu seda u krilo grli ga i nesto mu blebece...
On i dalje kucka na mobilni...
Ona ustaje i oblaci se... svoje crne tangice... carape i pantalone...
Zatim mu opet seda u krilo... kao utesno...
On i dalje kucka po mobilnom... Ona pakuje torbicu i izlazi napolje...
I ja brze od munje strcah dole zgrabim jaknu i oko zgrade na ulaz na koji sam znao da ce ona izaci...
I eto ti bele duge kose... Malo me razocarala jer u faci uopste nije bila nista posebno... totalno suprotno od njenog bombastik tela...
I ja uzmem svoj mobilni i kao kuckam na njemu nesto
cisto da je zezam i prolazim polako pored nje... Ona ima facu ovakvu :-( i deluje ko da joj je neko poginuo upravo...
E sad je pitanje zasto se one od 25 petljaju sa nekima od 50?
Ovog puta je bilo ugaseno glavno svetlo i mnogo se slabije videlo ali ipak dovoljno...
Ona oko 25, plave duge kose ili bolje receno totalno bele... lezi na onom istom krevetu... super gradjena njene gole butkice se presijavaju u mraku... ima neku crnu majicu na bratele ispod koga je ocigledno grudnjak ... i nista vise... cak ni gacice...
On sedi na krevetu pored nje...ima nekih 50 i na prvi pogled prica sa njom... ali na drugi pogled... njegova 2 prstica su u njenoj ribici... covek vrsi pregled

Ona samo povremeno malo prodrma glavom... cisto da se vidi da je ziva... On radi radnju... druga ruka mu je malo na njenim kukovima malo na stomaku a malo na ribici...
To traje nekih 10-15 min... I onda joj on zadigne nogu i nekako sedne izmedju njenih nogu... nastavlja dalje radnju sa prstima... Ja ovaj put ne vidim njegov k uopste i ne znam da li je usao ili nije...
U tom momentu ona se pridize i grli ga...sedi mu u krilu... i djuska gore dole... ali kratko... vraca se nazad i nastavlja da lezi...
Zatim taj ritual ponavlja jos jednom... i ja skontah da nesto tu ne stima...
On silazi sa kreveta i uzima svoj mobilni i nesto kucka...
Ona mu seda u krilo grli ga i nesto mu blebece...
On i dalje kucka na mobilni...
Ona ustaje i oblaci se... svoje crne tangice... carape i pantalone...
Zatim mu opet seda u krilo... kao utesno...
On i dalje kucka po mobilnom... Ona pakuje torbicu i izlazi napolje...
I ja brze od munje strcah dole zgrabim jaknu i oko zgrade na ulaz na koji sam znao da ce ona izaci...
I eto ti bele duge kose... Malo me razocarala jer u faci uopste nije bila nista posebno... totalno suprotno od njenog bombastik tela...
I ja uzmem svoj mobilni i kao kuckam na njemu nesto

E sad je pitanje zasto se one od 25 petljaju sa nekima od 50?