5 разлога зашто је република боља од монархије

Pocrkaše od nemaštine.

285221757.jpg

Napaćen je emiratski narod.

Arabian-Ranches-bayut.jpg

U odnosu na nas su naprednije civilizacije.

Ključne reči: kontinuitet, Monarhija

Кључан реч је НАФТА ... убодеш црево ... и тече лова ....

Кошта то пуно, тај украс - краљевска свита !
Све то иде из државне касе, коју пуни народ.

Иначе ми имамо Карађорђевиће горе на Дедињу,
у дединој кући су.

Шта би дедињски батлери још хтели ?

Опет страх бивше деце бољшевизма (неодговорних другосрбијанаца) да ће изгубити своје батлере и робове стечене 1944.г. окупацијом Србије

Шта бисте навели ?

Мени највише сметају монархови рођаци,
добијају наследне племићке титуле,
и практично су од рођења класа изнад, без обзира на стварне квалитете.

Наслов и текст немају везе.

Где су тих 5 разлога ?

:kafa:

Po tome sto je monarh cuvar nepolitickih institucija — vojske i vrhovnog suda. A samo te institucije su drzava.

Монарх је чувар да руља, ЈугословенАлек, ВукАнгликанац и МостУсташа не брљају по моралу, части и врлинама.

Монарх је чувар да руља, ЈугословенАлек, ВукАнгликанац и МостУсташа не брљају по моралу, части и врлинама.

Част ? Врлина .... ?!

Добити за Џ милионче у некратнинама ?!
Дијагноза болести: Опсесија и компулзија троловања

Аутодијагностика ... Занимљив додатак на модел Конфузик лето 2021

А наш БДП усред Африке !

Ко ће да ми каже ко и где је киднаповао Републику ? ... :kafa:

Где је то Чудо Невиђено ?!???

БДП нема везе са политичким урећењем.. већ са развијеношћу производних снага ... однсно валоризацији рада најамне радне снаге и сирвина

монополизацијом позиције на слободном светком трћишту
Само један крунски Саветник је способнији него цео ваш јеубени Мегатренд где стварате дебилчине
који нам путем њихових нахнадних позиција стварају неупоредиво већу штету него 360 тих синова,послуга,обезбеђења
и других разних глупости које си навео јер си ти брате много ограничен,.твоји уски ,себични погледи на свет и уређење неког
просперитног Друштва тебе толико спутавају тако да сам ја сигуран да ти ниси прочитао 3 књиге у животу.

' Нисам прочитао пуно књига ... бавим се писањем '

ХОноре Д Балзак
Опет страх бивше деце бољшевизма (неодговорних другосрбијанаца) да ће изгубити своје батлере и робове стечене 1944.г. окупацијом Србије

слично су Аписовци поклали 140 жена деце стараца ... да би Караџорџевичи се поново докопали тековина трговачких ратова око пореза иу 19ога века
Jeste, debilanum totale.

' Влад'о сам као Рпубликанац ... ал' је бил амала кинта .. па сада владма као ЦАР '

Наполеон

To mora da je uzrok tome što su 7 od 10 država u kojima narod najbolje živi - Monarhije. :cool:

Монархија пљачка друге монархије и друге републике.... ОДАТЛЕ је богатија Монархија или Република

која боље друге пљачка .....

Пример

ТКЗВКЊК Велике Британије .. има шешеире не зато што је вредна .. уме да их направи .. веж Британска Банка да јој за Џ лову

па онда она 'покреће привреду'....
Био сам тамо... и нисам се снашао од превелике цивилизације, а дупеглавци неинтелигентни итд ...

Дакле у добром систему има и за тупане !

.. а то је систем који ти цалне у некретнини милонче евара... а ти уложиш рад у вредности 0 евара ... само ушеташ у некретнину ...

Živela Kraljevina Srbija!

Njegovo Visočanstvo Kralj Aleksandar mora da zasedne na presto i da uvede Srbiju tamo gde joj pripada, a to je srećna i nasmejana Evroatlantska porodica. Mi smo za to, za to se borimo i borićemo se dok je sveta i veka. Da dva Aleksandra, Karađorđević i Vučić, na belom konju umarširaju u Brisel ponosno noseći Srbsku trobojku Amin, Bože daj.

Ice Cube What GIF

??????

pa resurse ima i Venecuela i Libija pa vidi na sta lice

ukratko ne postoji nijedan razlog a ne 5

Били су некада и Либија и Венецуела изграђене па су Америчани одлучили да их избомбардују ...

Дожи ће и на УАЕ ред .....

Živela Kraljevina Srbija!

Njegovo Visočanstvo Kralj Aleksandar mora da zasedne na presto i da uvede Srbiju tamo gde joj pripada, a to je srećna i nasmejana Evroatlantska porodica. Mi smo za to, za to se borimo i borićemo se dok je sveta i veka. Da dva Aleksandra, Karađorđević i Vučić, na belom konju umarširaju u Brisel ponosno noseći Srbsku trobojku Amin, Bože daj.

:kafa: ... ви ДругоСрбијанци би само да служите као робови, дал кроз марионетску републику или марионетски монархију - како год, или Бугојно тиранија јунајтед

:kafa: ... ви ДругоСрбијанци би само да служите као робови, дал кроз марионетску републику или марионетски монархију - како год, или Бугојно тиранија јунајтед

Јa tebe nikad ništa ne razumem to što prozboriš. I pored sve dobre volje. Probaj sledeći put da budeš što koncizniji.

Poslednja izmena od moderatora:

Неће језик него право !

Poslednja izmena od moderatora:
Таман посла да ти нешто разумеш ... :kafa:

Ви монархисти само гледате имали неки Апис па да помлати нејач као у мајском преврату па да се докопате имовине

и онда 'државнички'решите проблем војске покретањем Баканских и Великога рата ....

Разумемо ми ....

Ви монархисти само гледате имали неки Апис па да помлати нејач као у мајском преврату па да се докопате имовине

и онда 'државнички'решите проблем војске покретањем Баканских и Великога рата ....

Разумемо ми ....
Ko je pokrenuo Veliki rat?

Ko je pokrenuo Veliki rat?

Монархисти Европе... Једна вееееелика фамилија .. да би некако стурила либерализам .....и поново се докопали власти

Упроцесу су самлели доста својих протвница/противника ....

Све су то биле межусобно родно повезанеи.... стричеви браћа друго треће колено .. и зато су 'наводно' љути .....покренули рат Велики

Све ратове у историји покреће искључиво монархоидни егоизам индивидуе и мање групе која би да опљачка колектив

Монархисти Европе... Једна вееееелика фамилија .. да би некако стурила либерализам .....и поново се докопали власти

Упроцесу су самлели доста својих протвница/противника ....

Све су то биле межусобно родно повезанеи.... стричеви браћа друго треће колено .. и зато су 'наводно' љути .....покренули рат Велики

Све ратове у историји покреће искључиво монархоидни егоизам индивидуе и мање групе која би да опљачка колектив
Monarhisit iiz Evrope su napravil i parnu mašinu, penicilin, vakcije, obrazovanje, puteve, bolnice,..

Živeo kralj Aleksandar! Čuo sam da govori perfektan engleski sa nejtiv akcentom. Nema potrebe da napominjem koliko to znači i deluje impresivno u diplomatiji. Ličnost velikog formata. Ne znam šta se čeka, smesta izađimo na ulice i vaspostavimo monarhiju. Gospodin Vučić može biti prime minister.

Ne može tako na juriš. Tako se rušilo.

O povratku Monarhije se prvo mora organizovati javna rasprava.

Da svi koji imaju šta da kažu to učine javno.

Nakon toga političkim grupacijama mora biti predstavljen dokument kojim one izražavaju saglasnost sa ukidanjem avnojevskih odluka među kojima je i ona o ukidanju Monarhije.

Da se da Đilasu i Obradoviću na prvom mestu a onda i svima ostalima.

Nakon toga slobodni izbori.

Poslednja izmena:
Ne može tako na juriš. Tako se rušilo.

O povratku Monarhije se prvo mora organizovati javna rasprava.

Da svi koji imaju šta da kažu to učine javno.

Nakon toga političkim grupacijama mora biti predstavljen dokument kojim one izražavaju saglasnost sa ukidanjem avnojevskih odluka među kojima je i ona o ukidanju monarhije.

Da se da Đilasu i Obradoviću na prvom mestu a onda i svima ostalima.

Nakon toga slobodni izbori.

Прво одлука да Краљ укида Бановибу Хрватску и Бановину Словенију .. и онда ратна одштета уа Велики Рат

Када ТКЗВКЊКВ наплати ратну одштеу из Великога рата Хрватима и Словенцима ОНДАК ће да диванимо.

Дотле ... ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА

Monarhisit iiz Evrope su napravil i parnu mašinu, penicilin, vakcije, obrazovanje, puteve, bolnice,..

Монархисти су измислили само ломаче ... Монархисти иду под руком са клером...

Све проналаске су смислиле научнице и научници ... а после су профитери либерализма исте искористили за шпекуланства

Back