5. октобар

Данас је 5. октобар. Данас је двадесет и друга годишњица пада Слободана Милошевића и његовог режима.

Званична Србија изгледа не мари за овај дан. Свеједно честитамо свима који славе пад можда најлошијег српског режима; а конкуренција у тој трци је врло јака!

Такође од срца захваљујемо нашим америчким пријатељима на логистичкој подршци. Без њих, Србија би вероватно и данас била нека "СРЈ" са мумифицираним Слободаном на трону.

Оно што је зачето 9. марта родило се 5. октобра. Србија је и даље прилично лоша држава, али 5. октобар је био бар један корак да постане боља.

C7BB1215-21A3-4277-8FF6-6B854E889A2A_w1023_r1_s.jpg
mari isto kolko mari za tvoju englesku pokojnu babetinu

Što bi Dačić rekao džaba ste krečili i to je to narod je tog dana ustao protiv tiranina i njegove katastrofalne vladavina a nova vlast je izneverila taj narod i sad smo tu gde smo
da sam zuti i imam 8 godina sve poluge drzave u rukama
i da me poraze na izborima ove danasnje dileje
obesio bi se na keca jer bi to bio najbolji dokaz da sam ispao veci debil od njih

došli još gori posle njega.. samo uporedite ličnosti ljudi iz tih vremena i ovih sad.. nrp Milošević, kad ga vidiš vidiš neku ozbiljnost, stav, držanje.. ako se sećate onog Mirka Marjanovića jbt ko iz filma Kum.. da ne nabrajam dalje.. a danas imamo Vucica, Brnabić, Slinu, Vulina.. kao da su likovi iz neke urnebesne komedije..

Poslednja izmena od moderatora:
došli još gori posle njega.. samo uporedite ličnosti ljudi iz tih vremena i ovih sad.. nrp Milošević, kad ga vidiš vidiš neku ozbiljnost, stav, držanje.. ako se sećate onog Mirka Marjanovića jbt ko iz filma Kum.. da ne nabrajam dalje.. a danas imamo Vucica, Brnabić, Slinu, Vulina.. kao da su likovi iz neke urnebesne komedije..
Nema sumnje da je Vučić lošiji, ali u međuperiodu 2001-2011. su bili geniji na vlasti

Poslednja izmena od moderatora:
Čoveka strafio infarkt jer je bio debeo i nezdravo se hranio. I nije neki gubitak, lopov i prevarant i nazovi umetnik.
al sa harizmom
umeo je da obrlati svakog
podseca me po karakterau na saul goodmana iz istoimenog nastavka breaking bada
a bio je i u sluzbi dugo godina kao sposoban free lance operativac

oni ne uzimaju bas bilo koga...moras makar dobri ref prevaranta imati
stos etice beogradske loze...suvisneo je o tome polemisati, tacno se znaju poimenice ko je glavni u kojoj.

а онда им је 1998. године вратио и Вуковар (јер ВУковар је

То су споредна питања за било ког председника Србије.

Кључно питања јесу "да ли се у Србији добро живи? Шта могу да урадим да се у Србији боље живи? Да ли ће Србија бити срећнија, богатија и стабилнија држава после мог мандата?" и кроз ту призму се оцењују председници Србије.

Шта се за то време дешава у Госпићу је ствар људи који тамо живе и у суштини није толико битно.

То су споредна питања за било ког председника Србије.

Кључно питања јесу "да ли се у Србији добро живи? Шта могу да урадим да се у Србији боље живи? Да ли ће Србија бити срећнија, богатија и стабилнија држава после мог мандата?" и кроз ту призму се оцењују председници Србије.

Шта се за то време дешава у Госпићу је ствар људи који тамо живе и у суштини није толико битно.
tragicno je da se sa ovim basibozucima danas bolje zivi nego pod demokratama
to najvise ogovori o karakteru vlasti, a govori koliko su uredjenije stvari koje demokrate nisu ni nacele
lopovluk je identican, bilo ko da je na vlasti, manje ili malo vise transparentan.

Јесу ли ово наследници две од три најјаче странке-коалиције у Србији или нису?Дакле о чему причамо?
Нови људи стара матрица само мало прешминкана и апдејтована.
906z513_ivica-Dacic-I-Slobodan-Milosevic.jpg

al sa harizmom
umeo je da obrlati svakog
podseca me po karakterau na saul goodmana iz istoimenog nastavka breaking bada
a bio je i u sluzbi dugo godina kao sposoban free lance operativac

oni ne uzimaju bas bilo koga...moras makar dobri ref prevaranta imati
stos etice beogradske loze...suvisneo je o tome polemisati, tacno se znaju poimenice ko je glavni u kojoj.
Ne baš svakog, evo mene nije. Provalio sam mu neke fazone i rekao mu to dok smo pričali, nije bio presrećan. Mislim ne neke umetničke tehnike, ono drugo me nije zanimalo.
Inače je žestoko patio što nije nikad bio deo slikarske ekipe Beograda. Pa kad je umesto škole radio na falsifikovanju. :lol:

Back